Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie w Sulejówku...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich budujących w Sulejówku:)

Przeglądam już prawie nałogowo Wasze forum :D ,niedługo mam nadzieję zacząć budowę mojego wymarzonego domku w Sulejówku ,więc będę z pewnością aktywnie uczestniczyć i radzić się i błagać o pomoc bardziej doświadczonych i zaprawionych w bojach forumowiczów.Na razie jestem na etapie zdobywania pozwolenia na budowę i poszukiwania ekipy budowlanej.Termin sierpień-wrzesień.Może ktoś z was mógłby mi kogos polecić.Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam wszystkich serdecznie :D Iwona

Witam wszystkich budujących w Sulejówku:)

Przeglądam już prawie nałogowo Wasze forum :D ,niedługo mam nadzieję zacząć budowę mojego wymarzonego domku w Sulejówku ,więc będę z pewnością aktywnie uczestniczyć i radzić się i błagać o pomoc bardziej doświadczonych i zaprawionych w bojach forumowiczów.Na razie jestem na etapie zdobywania pozwolenia na budowę i poszukiwania ekipy budowlanej.Termin sierpień-wrzesień.Może ktoś z was mógłby mi kogos polecić.Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam wszystkich serdecznie :D Iwona

Mam budowlancow ,jak u mnie wybuduja to zobacze czy moge ich polecic.

Moge ci natomiast polecic swietnych ciesli,

Damian Skrzecz

tel. 503 803 590

Witam

Jestem całkowicie nowy na forum więc i pytanie jak od nowicjusza;)

Zamierzam kupić projekt domu APIS 3. Widzę że projekt jest w miarę popularny. Chciałbym również zobaczyć wykonany projekt na włsne oczy. Jak rónież podyskutować z budowniczymi. Czy jest w grupie ktoś kto powyższy projekt buduje lub zbudował?

Proszę o kontakt

Liseczek