pearl_78 23.06.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Witam,Odkupimy około 50 sztuk stempli, wysokość około 3 m. Pozdr,S&P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parsley 23.06.2008 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 WItam wszystkich Pilnie poszukuje namiara na dobrego (i taniego:) archtekta Poszukuje rowniez ekipy ktora postawi mi stan surowy Piekne dzieki z gory! Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivek 24.06.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 poszukuję spawacza do wykonania stalowych ram konstrukcji dachu. może ktoś dysponuje namiarami lub mógłby polecić... pozdrawiamKrzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_bthd 26.06.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 witam wszytkichposzukuję wykonawcy do remontu lazienki i ulozenia plytek w kuchni i przedpokojubede bardzo wdzieczny za pomoc nie stety nie mam szczescia do solidnych wykonawcow i szukam pomocy robota jest w Starej milosnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziunia20 30.06.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Witam wszystkich budujących w Sulejówku:) Przeglądam już prawie nałogowo Wasze forum ,niedługo mam nadzieję zacząć budowę mojego wymarzonego domku w Sulejówku ,więc będę z pewnością aktywnie uczestniczyć i radzić się i błagać o pomoc bardziej doświadczonych i zaprawionych w bojach forumowiczów.Na razie jestem na etapie zdobywania pozwolenia na budowę i poszukiwania ekipy budowlanej.Termin sierpień-wrzesień.Może ktoś z was mógłby mi kogos polecić.Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam wszystkich serdecznie Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arol_62 30.06.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Witam wszystkich budujących w Sulejówku:) Przeglądam już prawie nałogowo Wasze forum ,niedługo mam nadzieję zacząć budowę mojego wymarzonego domku w Sulejówku ,więc będę z pewnością aktywnie uczestniczyć i radzić się i błagać o pomoc bardziej doświadczonych i zaprawionych w bojach forumowiczów.Na razie jestem na etapie zdobywania pozwolenia na budowę i poszukiwania ekipy budowlanej.Termin sierpień-wrzesień.Może ktoś z was mógłby mi kogos polecić.Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam wszystkich serdecznie Iwona Mam budowlancow ,jak u mnie wybuduja to zobacze czy moge ich polecic. Moge ci natomiast polecic swietnych ciesli, Damian Skrzecz tel. 503 803 590 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arol_62 30.06.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Szukam kilkunastu bloczkow Ytong ,Solbet lub cos podobnego o grubosci 36 cm. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziunia20 01.07.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Mam budowlancow ,jak u mnie wybuduja to zobacze czy moge ich polecic. Moge ci natomiast polecic swietnych ciesli, Damian Skrzecz tel. 503 803 590 dzięki serdeczne,a kiedy murarze kończą u Ciebie? pytam w razie czego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arol_62 01.07.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 w polowie lipca, staraja sie ,jak beda gotowi, i bede zadowolony to dam namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
purbansk 02.07.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Hej, szukam namiarów na stal i beton.Jeżeli ktoś ma namiar na skład z rozsądnymi cenami i rzetelną obsługą to poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 02.07.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 A szambo to skąd??? Macie jakieś namiary??? I czy z kopaniem usługa czy, nie?proszę o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 02.07.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 SPRZEDAM STEMPLE DERWNIANE, około 320 szt - ok 2,80 długości, bez transportu, cena 4 zł za sztukę. zainteresowanych zapraszam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziunia20 04.07.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 w polowie lipca, staraja sie ,jak beda gotowi, i bede zadowolony to dam namiar. Dzięki ,czekam niecierpliwie.Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 04.07.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Skąd się bierze kominiarza w Sulejówku? I czy to kosztowna impreza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tessa 08.07.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Skąd się bierze kominiarza w Sulejówku? I czy to kosztowna impreza? W Sulejówku nie wiem, ale w Wesołej jest i jeździ po okolicy. Robert Golubski Tel. 514-477-152 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 08.07.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Skąd się bierze kominiarza w Sulejówku? I czy to kosztowna impreza? W Sulejówku nie wiem, ale w Wesołej jest i jeździ po okolicy. Robert Golubski Tel. 514-477-152 dzięki jesteście boscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makup 09.07.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Hej, szukam namiarów na stal i beton. Jeżeli ktoś ma namiar na skład z rozsądnymi cenami i rzetelną obsługą to poproszę. stal najtańsza w Replinie beton brałem z Majdanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wera13 10.07.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Czy ma ktoś do polecenia stolarza?Takiego co się bardziej w elementach zewnętrznych specjalizuje.Balustrady, wykończenie drewniane elewacji, drewniana podbitka i takie tam pierdoły.Każdy kontakt mile widziany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 14.07.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liseczek 16.07.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Witam Jestem całkowicie nowy na forum więc i pytanie jak od nowicjusza;)Zamierzam kupić projekt domu APIS 3. Widzę że projekt jest w miarę popularny. Chciałbym również zobaczyć wykonany projekt na włsne oczy. Jak rónież podyskutować z budowniczymi. Czy jest w grupie ktoś kto powyższy projekt buduje lub zbudował?Proszę o kontakt Liseczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts