Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie w Sulejówku...

Recommended Posts

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

poszukuję solidnych tynkarzy i wylewkarzy.

Będę wdzięczny za namiary

mam tynkarzy zarąbistych , najlepsza ekipa z całej mojej budowy :

Zagościniec bracia ..693433522 SUPER

WYJĄTKOWO NIE POLECAM EKIPY OD K_G PANA : Marka Czaróga działa okolice Sulejówka i Halinowa , 501951079, bierze jak za złoto ...nie posprzątali za sobą tak jak powinni , śmieci w kąt zmiecione itd.

Przy okazji sprzedaję swój wojskowy barak budowlany z łóżkami i szafkami . Jest też do sprzedania zamontowana na niej szafka na prowizorkę elektryczną także tylko postawi na działce i podłaczyc sie do słupa i jest prąd w całym barakowozie .

ja mam elektryka jak ktos poszukuje.

Pan Rafał 502 640 580

z tego co wiem działa w okolicach Sulejówka, Halinowa, Okuniewa.

instalacje zrobil u mnie super, czysto i wszystko tak jak było wymyślone w mojej glowie:))

fajne ma pomysly co do oswietlenia.

Pozdrowionka,

Monika

jak macie to poprosze o namiary na stemple do odsprzedania, czy ktos jeszcze ma??

Witam,

my też przymierzamy się do rekuperatora.

Rozmawiałem na razie z jednym wykonawcą - rekuperator wraz z instalacją + GWC 20k PLN.

Wykonawca zaproponował rekuperator krzyżowy (sprawność ~70%) i wyrzut zużytego powietrza na garaż, jako forma dogrzewania go.

Czy to dobry pomysł?

Pomysł fatalny - gdzieś nawet ostrzeżenie o takim pomyśle na forum dotyczącym reku - woda spływała na ścianach garażu, to powietrze które wyrzucane jest z domu ma sporą wilgotność!!!

Ktoś może potrzebuje prowizorke -brame na budowę -oddam za tabliczkę czekolady trzymałam dla sąsiadki co miała się budowac ale coś jej nie śpieszy się z tą budową więc chętnie komuś oddam , nam służyła sprawnie jest na zawiasach , szeroka -wystarczy wkopac ją we wjeździe i można działke zamykac......budował ją mój tata jest wypełniona siatką szeroka chyba na 4,5m wiec duze samochody spokojnie wjeżdzały...po co ma mi leżec skoro komus sie przyda

Jak komuś pasuje i po drodze to zapraszam ....Joanna

wygląda tak http://images25.fotosik.pl/324/3cb18775fba1775dm.jpg

Witam,

Zagościniec bracia ..693433522 SUPER

WYJĄTKOWO NIE POLECAM EKIPY OD K_G PANA : Marka Czaróga działa okolice Sulejówka i Halinowa , 501951079, bierze jak za złoto ...nie posprzątali za sobą tak jak powinni , śmieci w kąt zmiecione itd.

Przy okazji sprzedaję swój wojskowy barak budowlany z łóżkami i szafkami . Jest też do sprzedania zamontowana na niej szafka na prowizorkę elektryczną także tylko postawi na działce i podłaczyc sie do słupa i jest prąd w całym barakowozie .

Niestety muszę potwierdzic Twoje słowa Asiu mimo, ze polecałam Ci tego pana.

U mnie sami prosili się o robotę bo mieli przestój a jak podłapali pare prac to zaczęło się.

A to robota skomlikowana, a to im się nie opłaca, a to nie mają czasu, a to raptem okazało się, ze paru rzeczy nie uzgadniali ale materiały na nie kupili, a to oni muszą podnieść cenę itp.

Podziękowaliśmy.

Sami dokończymy.

a przy okazji zaoszczędzimy.

A pan nazywa się Czarnóg.

Witam

Do sprzedania rzeczy bez ktorych budowa nie jest mozliwa, a mi są juz zbedne:

1. steple sosnowe w sumie 240 szt.

rozne dlugosci wiekszosc ok. 2,7-3 m jest kilka ok 3,6m ( uzywane do wyparacia tarasu oraz kilka mniejszych te sluzyly do nadprozy min. okien

2. deski ok 2m3 ( bardzo ladne, proste, rowne) rozne dlugosci

( za deski placilem 700zl/m byly tez za 550 ale te niedosc ze krzywe, to jeszcze to rownaniu trzeba bylo 2szt. aby byla jedna taka jak ta za 700.

deski raz uzyte :)

3. prety fi-12 zebro jest ok 15 calych patykow oraz 2 w roznych kawalkach.

co do ceny dogadamy sie.

Krzysiek

693-074-849

ps. szukam namiarow drzwi wejsciowe( najlepiej z montarzem,oraz sanitariatow ( wc podwieszane + stelaz moga byc komplety) z gory dzieki za inforamcje

witam,

Zagościniec bracia ..693433522 super

wyjątkowo nie polecam ekipy od k_g pana : marka czarnóga działa okolice sulejówka i halinowa , 501951079, bierze jak za złoto ...nie posprzątali za sobą tak jak powinni , śmieci w kąt zmiecione itd.

niestety muszę potwierdzic twoje słowa asiu mimo, ze polecałam ci tego pana.

U mnie sami prosili się o robotę bo mieli przestój a jak podłapali pare prac to zaczęło się.

A to robota skomlikowana, a to im się nie opłaca, a to nie mają czasu, a to raptem okazało się, ze paru rzeczy nie uzgadniali ale materiały na nie kupili, a to oni muszą podnieść cenę itp.

Podziękowaliśmy.

Sami dokończymy.

A przy okazji zaoszczędzimy.

A pan nazywa się czarnóg.

wielkie feeeee dla takich fachowców _zarobic miliony od razu a nie narobic sie nic a nic >>>>>>>nigdy wiecej ich nie bierzcie !!!

• 2 weeks później...