tosinek 02.12.2008 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Szukam pilnie blacharza do obróbki balkonu, pomożcie please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
purbansk 20.01.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Witam, poszukuję solidnych tynkarzy i wylewkarzy.Będę wdzięczny za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.01.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Tynkarze 505n233 716telefon do pana od wylewek znajdę później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 28.01.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Witam, poszukuję solidnych tynkarzy i wylewkarzy. Będę wdzięczny za namiary mam tynkarzy zarąbistych , najlepsza ekipa z całej mojej budowy : Zagościniec bracia ..693433522 SUPER WYJĄTKOWO NIE POLECAM EKIPY OD K_G PANA : Marka Czaróga działa okolice Sulejówka i Halinowa , 501951079, bierze jak za złoto ...nie posprzątali za sobą tak jak powinni , śmieci w kąt zmiecione itd. Przy okazji sprzedaję swój wojskowy barak budowlany z łóżkami i szafkami . Jest też do sprzedania zamontowana na niej szafka na prowizorkę elektryczną także tylko postawi na działce i podłaczyc sie do słupa i jest prąd w całym barakowozie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arol_62 29.01.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Dzieki za namiary , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaMSul 02.02.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Witam szukam barkowozu dla ekipy budowlanej. Zaczynaja prace w marcu w Sulejowku. Czy ktos moze ma do sprzedania i jaka cena. dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 02.02.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 hmmm no to mam dla ciebie idealna ofertę z tym barakowozem .... napisałam na priva albo : dzwoń Joanna 507 020 912 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 03.02.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 ja mam elektryka jak ktos poszukuje. Pan Rafał 502 640 580 z tego co wiem działa w okolicach Sulejówka, Halinowa, Okuniewa. instalacje zrobil u mnie super, czysto i wszystko tak jak było wymyślone w mojej glowie:))fajne ma pomysly co do oswietlenia. Pozdrowionka,Monika jak macie to poprosze o namiary na stemple do odsprzedania, czy ktos jeszcze ma?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomcic 05.02.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Witam!Wiecie moze gdzie najkorzystniej mozna kupic okna drewniane? Dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jwbrzezinski 05.02.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Witam, my też przymierzamy się do rekuperatora. Rozmawiałem na razie z jednym wykonawcą - rekuperator wraz z instalacją + GWC 20k PLN. Wykonawca zaproponował rekuperator krzyżowy (sprawność ~70%) i wyrzut zużytego powietrza na garaż, jako forma dogrzewania go. Czy to dobry pomysł? Pomysł fatalny - gdzieś nawet ostrzeżenie o takim pomyśle na forum dotyczącym reku - woda spływała na ścianach garażu, to powietrze które wyrzucane jest z domu ma sporą wilgotność!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavulon 07.02.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Witajcie Poszukuje kogos sprawdzonego do : - ocieplenie styro lub welna lukarn z zewnatrz - wykonawcy przylacza gazowego ( od ogrodzenia do chalupy i w srodku ) , projekt juz mam zrobiony za pomoc wielkie dzieki Pavulon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaMaL 09.02.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 hallo, hallo ! Ile płacicie/ płaciliscie Kier. Budowy. i od czego zalezy cena? Jaki to rzad wielkosci? Pzdrk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.02.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Ja płaciłam za każdą wizytę 110 pln.Wizyt było 15 ale tylko dlatego, ze miałam ekipy, ze lepiej nie mówic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wutang 09.02.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ja place 1000 zl za calosc500 do stropu i 500 po odbiorzejak chcesz dam namiar bardzo konkretny czlowiek a co do ekipy mialem tak zaje.... ekipe ze nie wiem co to znaczy problem z murarzami , jak cos sluze namiarami pozdrKK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaMaL 10.02.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 ekipe juz mamy ... mam nadzieje ze bede mogla powiedziec to samo co Ty na KierBuda poprosze namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 10.02.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Ktoś może potrzebuje prowizorke -brame na budowę -oddam za tabliczkę czekolady trzymałam dla sąsiadki co miała się budowac ale coś jej nie śpieszy się z tą budową więc chętnie komuś oddam , nam służyła sprawnie jest na zawiasach , szeroka -wystarczy wkopac ją we wjeździe i można działke zamykac......budował ją mój tata jest wypełniona siatką szeroka chyba na 4,5m wiec duze samochody spokojnie wjeżdzały...po co ma mi leżec skoro komus sie przyda Jak komuś pasuje i po drodze to zapraszam ....Joanna wygląda tak http://images25.fotosik.pl/324/3cb18775fba1775dm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.02.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Witam, poszukuję solidnych tynkarzy i wylewkarzy. Będę wdzięczny za namiary mam tynkarzy zarąbistych , najlepsza ekipa z całej mojej budowy : Zagościniec bracia ..693433522 SUPER WYJĄTKOWO NIE POLECAM EKIPY OD K_G PANA : Marka Czaróga działa okolice Sulejówka i Halinowa , 501951079, bierze jak za złoto ...nie posprzątali za sobą tak jak powinni , śmieci w kąt zmiecione itd. Przy okazji sprzedaję swój wojskowy barak budowlany z łóżkami i szafkami . Jest też do sprzedania zamontowana na niej szafka na prowizorkę elektryczną także tylko postawi na działce i podłaczyc sie do słupa i jest prąd w całym barakowozie . Niestety muszę potwierdzic Twoje słowa Asiu mimo, ze polecałam Ci tego pana. U mnie sami prosili się o robotę bo mieli przestój a jak podłapali pare prac to zaczęło się. A to robota skomlikowana, a to im się nie opłaca, a to nie mają czasu, a to raptem okazało się, ze paru rzeczy nie uzgadniali ale materiały na nie kupili, a to oni muszą podnieść cenę itp. Podziękowaliśmy. Sami dokończymy. a przy okazji zaoszczędzimy. A pan nazywa się Czarnóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wutang 14.02.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Witam Do sprzedania rzeczy bez ktorych budowa nie jest mozliwa, a mi są juz zbedne: 1. steple sosnowe w sumie 240 szt. rozne dlugosci wiekszosc ok. 2,7-3 m jest kilka ok 3,6m ( uzywane do wyparacia tarasu oraz kilka mniejszych te sluzyly do nadprozy min. okien 2. deski ok 2m3 ( bardzo ladne, proste, rowne) rozne dlugosci ( za deski placilem 700zl/m byly tez za 550 ale te niedosc ze krzywe, to jeszcze to rownaniu trzeba bylo 2szt. aby byla jedna taka jak ta za 700. deski raz uzyte 3. prety fi-12 zebro jest ok 15 calych patykow oraz 2 w roznych kawalkach. co do ceny dogadamy sie. Krzysiek 693-074-849 ps. szukam namiarow drzwi wejsciowe( najlepiej z montarzem,oraz sanitariatow ( wc podwieszane + stelaz moga byc komplety) z gory dzieki za inforamcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 16.02.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 witam, poszukuję solidnych tynkarzy i wylewkarzy. Będę wdzięczny za namiary mam tynkarzy zarąbistych , najlepsza ekipa z całej mojej budowy : Zagościniec bracia ..693433522 super wyjątkowo nie polecam ekipy od k_g pana : marka czarnóga działa okolice sulejówka i halinowa , 501951079, bierze jak za złoto ...nie posprzątali za sobą tak jak powinni , śmieci w kąt zmiecione itd. Przy okazji sprzedaję swój wojskowy barak budowlany z łóżkami i szafkami . Jest też do sprzedania zamontowana na niej szafka na prowizorkę elektryczną także tylko postawi na działce i podłaczyc sie do słupa i jest prąd w całym barakowozie . niestety muszę potwierdzic twoje słowa asiu mimo, ze polecałam ci tego pana. U mnie sami prosili się o robotę bo mieli przestój a jak podłapali pare prac to zaczęło się. A to robota skomlikowana, a to im się nie opłaca, a to nie mają czasu, a to raptem okazało się, ze paru rzeczy nie uzgadniali ale materiały na nie kupili, a to oni muszą podnieść cenę itp. Podziękowaliśmy. Sami dokończymy. A przy okazji zaoszczędzimy. A pan nazywa się czarnóg. wielkie feeeee dla takich fachowców _zarobic miliony od razu a nie narobic sie nic a nic >>>>>>>nigdy wiecej ich nie bierzcie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaMaL 02.03.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Potrzebuje namiary na koparkowych - do zdjecia humusu.Prosze o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts