Mr.T 30.04.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Pan Jan Leśkiewicz Tel 22 6449889, kom 601616199, http://www.lesgaz.pl albo dar-gaz Hanna Dąbrowska 022 615-79-24 (od nich mam projekt instalacji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaMaL 30.04.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Pan Jan Leśkiewicz Tel 22 6449889, kom 601616199, http://www.lesgaz.pl albo dar-gaz Hanna Dąbrowska 022 615-79-24 (od nich mam projekt instalacji) Dziękuję! Projekt jest, tylko wykonawcy brak p. Leskiewicz robił u Ciebie? nie masz zastrzezen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mr.T 30.04.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 u mnie narazie stoją skrzynki w ogrodzeniu, instalacje na działce i w domu będę robił po tynkach,wykonawcą jest M.Lesiński - robił mi przyłącza wody - jestem zadowolony, przystępny cenowo i załatwia wszelkie papiery związane z robotą a Leśkiewicz robił u mojego sąsiada - widzę że robota zrobiona,sąsiad nie narzeka więc chyba w miarę OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomcic 05.05.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Sprzedam:3 (144szt.) palety beton komókowy H+H 24cm - 6 zł/szt3 (288 szt.) palety beton komókowy H+H 12cm - 3,30 zł/szt Materiał pozostał mi po budowie, jest na paletach, nie odpakowany, nie używany.Mam także cegłę czerwoną około 450 szt. Miejsce: SulejówekKontakt 509-465-143 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.05.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 U NAS WSZYSTKO PO 2,50 /porotherm p+w 25, bloczki fundamentowe CERTUS ok 50 szt, stemple/ tel. 793-510-035 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekmatusz 06.05.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Witam jeżeli jest Ktoś zainteresowany, to mam na zbyciu siatkę a'la Castrorama, która służyła mi za ogrodzenie w czasie budowy. Co prawda jest w kilku dłuższych kawałkach, ale da się ją spokojnie połączyć. I jeszcze chętnie sprzedam za niewielkie pieniądze termę elektryczną 80 l. Warto mieć ciepłą wodę w trakcie wykończeniówki... Pozdrowienia,Darek M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 06.05.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Witam, mam do odsprzedania używaną RBtkę (skrzynka z podlicznikiem i gniazdami 1-f i 3-f) dla zainteresowanych mogę podesłać zdjęcia proszę o kontakt na priva cena: 300 PLN pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.05.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 U NAS WSZYSTKO PO 2,50 /bloczki fundamentowe CERTUS ok 50 szt, stemple/ tel. 793-510-035 [email protected] Porotherm nieaktualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomcic 07.05.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Witam serdecznie,Bardzo potrzebuje Waszej pomocy!Poszukuje wykonawcy wylewek i tynków cementowo-wapiennych, możecie kogoś polecić?Proszę o info na priv.Wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaMaL 08.05.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 na kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZbynioR 08.05.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 czescczy ktos z szanownych formulowiczow wie gdzie w sulejówką stoja kontenery do ktorych mozna wrzucac - posegregowane odpady- plastik, szklo papierdzieki wielkie za info pozdrzbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 08.05.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Witam serdecznie, Bardzo potrzebuje Waszej pomocy! Poszukuje wykonawcy wylewek i tynków cementowo-wapiennych, możecie kogoś polecić? Proszę o info na priv. Wielkie dzięki! Bracia tynkarze z Zagościńca - dobrzy konkretni 693-433-522 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 08.05.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Jak komuś potrzebna to odsprzedam taniutko ....budka WC z drzewa uzywana przez jeden sezon , nie zanieczyszczona , nie przecieka ...może komuś ...wygląda tak jak na zdjeciu poniżej ....http://d.ale.gratka.pl/g2/o/19/2a/1b/1423434_1_d41d_d.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziunia20 12.05.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Witam:)Mam do sprzedania pozostałość po budowie-86 sztuk gazobetonu H+H 600,jeśli jest ktoś chętny to zapraszam.Wyjściowa cena 7 zł za sztukę,odbiór w Sulejówku-Miłosnej.Z pewnością się dogadamy,jeśli ktoś będzie chciał je wziąć.Serdecznie zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 15.05.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 wklejam link do aukcji allegro: http://www.allegro.pl/item636265166_zbiornik_hydroforowy_przeponowy_150l_hydrofor.html W naszych okolicach bez problemu go podrzucimy za czekolade Jakby komus byly potrzebne stalowe drzwi budowlane, to tez sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 15.05.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 gdzie kupowaliscie:- stal?- piach?- beton?- wiezbe?- podstawowe materialy na dom typu folie, cement itp plis o info gdzie taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaMaL 17.05.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 gdzie kupowaliscie: - stal? - piach? - beton? - wiezbe? - podstawowe materialy na dom typu folie, cement itp plis o info gdzie taniej? stal bralismy ze StalBud II, ale nie polecam ze wzgledu na handlowca - jesli z pominieciem jego osoby to ok. piach z MAR-KOPu beton z Paw-Budu wiezbe z tartaku w Wojnowie jak sie jedzie na Łysice cement jest dobry w Elmasie - drogi, ale dobrej jakosci wiekszosc z EuroBudu - dali nam najlepsze ceny bloczki fundamentowe i strop od Korzeniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wutang 17.05.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 hejka stal -- cestal kolo minska piach nie ma znaczenia bo wszyscy w okolicy maja tak samo beton- jan pol wiezbe -- pustelnik sklad drewna jak sie jedzie na stanislawow po prawej mozna z nim sie dogadac co materialow uwazaj!!!!!! unikaj kowalczyka oraz sledziewskich. Ja bralem w Replinie ( przyklad w Sulejowku i okolicach h+h kosztowal 9,5-10,70 (nawiasem Elmans i stalbud byl najdrozszy a tam placilem 8,8 /szt.) jest tylko jedno ale uwazaj dotyczy to takze Replina bo kazdy bedzie " chcial Ci pomoc za darmo transport itp.) natomiast jesli masz potzebe kazdy podkreslam kazdy bedzie doliczal transport!!!!!!!!!!!! i wtedy Cię juz nie kochaja. bloczki fundamentowe i terive ------ od Korzeniaka od niego biora wszystkie okoliczne sklady, mozna z nim sie dogadac jesli chodzi o faktury blachodachowka ,ryny ---dach-lux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaMaL 17.05.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 hejka stal -- cestal kolo minska piach nie ma znaczenia bo wszyscy w okolicy maja tak samo beton- jan pol wiezbe -- pustelnik sklad drewna jak sie jedzie na stanislawow po prawej mozna z nim sie dogadac co materialow uwazaj!!!!!! unikaj kowalczyka oraz sledziewskich. Ja bralem w Replinie ( przyklad w Sulejowku i okolicach h+h kosztowal 9,5-10,70 (nawiasem Elmans i stalbud byl najdrozszy a tam placilem 8,8 /szt.) jest tylko jedno ale uwazaj dotyczy to takze Replina bo kazdy bedzie " chcial Ci pomoc za darmo transport itp.) natomiast jesli masz potzebe kazdy podkreslam kazdy bedzie doliczal transport!!!!!!!!!!!! i wtedy Cię juz nie kochaja. bloczki fundamentowe i terive ------ od Korzeniaka od niego biora wszystkie okoliczne sklady, mozna z nim sie dogadac jesli chodzi o faktury blachodachowka ,ryny ---dach-lux piasek ceny porownywalne ale jakosc nie. dobrze jest zobaczyc przed zakupem. Replin najtanszy, ale podejscia do klienta nie maja. za to dobre podejscie ma EuroBud i ceny dostalismy jak w Replinie po przedstawieniu ich oferty, lae wszystkie duze i wartosciowe materialy zamawialismy w na poczatku marca, jeszcze duzego ruchu nie mieli to moze dlatego tak nam zeszli z ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wutang 17.05.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Pewnie tak,że powtórze kiedys juz napisane slowa: Tak,jak pisalem wszyscy chca WAS dmuchnąć w rogi , A Waszym zadaniem jest sie dać zrobić jak najmniej CO do Replina, handlowcy to niestety mieszkanicy okolicznych wiosek . Ja rozmawiałem, z jakims Panem Jarkiem,panem DEREKTOREM, musial awansowac prosty czlowiek wykonujacy proste zajecie Jedyny plus jest taki ze mozna negocjowac ceny ( nie sa to jakies straszne roznice), badaja okoliczne ceny i staraja sie zeby u nich było taniej. z piachem roznie bywa ogladasz jeden dostajesz drugi, najlepiej zeby twoj murarz go ocenil przy odbiorze, ja juz powoli koncze budowe i ROZNE RZECZY WIDZIALEM niekoniecznie dobre wu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts