KaMaL 17.07.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Witam, Jestem w trakcie wybierania dostawcy betonu na fundamenty. Czy ktoś mógłby mi doradzić najkorzystniejszą cenowo i jakościowo ofertę z okolic Sulejówka? Ja brałam beton zawsze z Pafbudu i zawsze ok było tel 22-795-11-44[/quote Tez polecam Paw-bud. Zaopatrywali nam calą budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arol_62 17.07.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Witam,mam na zbyciu 12 m kabla ziemnego 5x10 .cena do uzgodnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filu 21.07.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Witaj Niestety potrzebuje 60mb a więc kupić od Ciebie nie mogę. Natomiast mam prosbę abyś skomentował ofertę na elektrykę jakądostałem Robota w Wesołej także niedaleko Sulejówka. -za punkt 45 pln ilosc punktów około 130. - za przyłącze WLZ -30 PLN/metr.Niestety potrzebuje ok.60 metrów -za obwód zasilający bramą-11PLN/metr - za obwód zasilający domofon-11Pln/metr -punkt 3 fazy liczony potrójnie -rozdzielnia podtynkowa 1500 PLn. Oczywiście kable układane bez bruzdowania. Cena za przyłącza w wykonanym już wykopie Montaż osprzętu-4 pln sztuka Czy możecie kogoś polecić? Pozdrawiam pilnie czekając na Wasze opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_m6 22.07.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Witam.Czy ktoś może korzystał z dekarzy od Zapolskiego? Czy wszystko było w porządku? Dali najbardziej atrakcyjną ofertę cenową, ale niestety nie zawsze najtańsza znaczy najlepsza.Bardzo proszę o informacje.Pozdrawiam A tak przy okazji chciałam polecić swoją ekipę budowlaną. Już niedługo u mnie koniec prac i będą dysponować wolnym czasem. W dobie kryzysu ciężko jest coś znaleźć. Jestem z nich bardzo zadowolona. Bardzo dokładni Panowie. Ze wszystkim można się dogadać - z ceną również. Gdybym miała się jeszcze raz budować, to tylko z nimi. Wszystkim gorąco polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_m6 22.07.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Jeżeli chodzi o elektryka - poszło na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek115 22.07.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Poszukuję stempli 3m - 100 szt - może ktoś ma na zbyciu? Chętnie odkupię. Chcę sfinalizować do piątku 24 lipca.Pzdrwm Jasiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_m6 23.07.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Witam. Czy możecie polecić jakąś firmę zajmującą się sprzedażą i montażem szamba?Jakie są orientacyjne koszty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mr.T 23.07.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 NIE POLECAM Śledziewskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brunchilda 24.07.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Jadąc w stronę Mińska wisi ogłoszenie "garaże blaszane nowe i używane" czy ktoś ma do nich telefon? PILNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 24.07.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Poproszę o namiary do wszystkich polecanych hydraulikow, mam stan surowy i teraz pora na hydraulike i elektryke, elektryka juz mam umowionego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_m6 24.07.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Hydraulik - poszło na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaMaL 26.07.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Drzwi wejsciowe potzrebuje zrobic .... kogo polecacie? i namiary na ślusarza/ kowala solidnego do zrobienia barierek proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mr.T 26.07.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 ja mam od http://www.drzwi-karwowski.com.pl/oferta.htm a wyglądają tak: http://lh5.ggpht.com/_IOoLYxyelag/Sg1IEUGyIKI/AAAAAAAACtY/mLdAp80wywU/s576/20090515389.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaMaL 26.07.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 O ładne dzięki, a blizej nikogo nie bylo zastanawiamy sie czy z blachy nie zrobic zewnetrznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mr.T 26.07.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 bliżej byli, ale za zdecydowanie większą kasę poza tym jest z nimi bardzo dobry kontakt - handlowiec jest z W-wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_m6 27.07.2009 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Ja u siebie drzwi będę robiła z Juwentu. Szerokość 150, czyli z doświetleniem z szybą P4 wyszło nas 3500. I naprawdę dość przyzwoite. Natomiast możecie także podjechac w Sulejówku na ul. Kombatantów. Firma Mar-plast. Też mają stalowe i ceny wcale nie są bardzo wysokie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniadebe 27.07.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Może ktoś w was potrzebuje używane łóżko.Czasem trzeba się przespać w nowo budowanym domu, a nie ma na czym.Mam do sprzedania, bardzo tanio.Łóżko można obejrzeć (i odebrać) po uprzednim uzgodnieniu w Dębem W (blisko urzędu Gminy)Kontakt do mnie: tel. 0502-362-395 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.07.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Hej ja z zapytaniem Macie może jakieś namiary na firmę - chopa z wozem do transportu mebli- przeprowadzki z Waszej okolicy? Będę bardzo wdzięczna za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chytry 28.07.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Witajcie Sąsiedzi, szukam WC Chatki. Może ktoś ma takową do zbycia. Ja dopiero będe zaczynał i oczy mi się mogą takie zrobic. Na razie daje radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Woju76 30.07.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Ja z zupełnie innej beczki.... Przymierzam się do oddania budynku... powoli zbieram papiery... i mam takie pytanko odnośnie zagospodarowania działki i % tzw powierzchni biologicznie czynnej... W projekcie kostka brukowa (chodniki/podjazdy), tarasy były wyrysowane nieco inaczej jak ostatecznie to zostało wykonane.... Dodatkowo wykonałem drewutnię co porawda bez murowanej podlogi (na podłożu ułożyłem drewniane palety) oraz ścieżkę do niej z wysypanego żwirku - jak do tego ustosunkowuje się nadzrór budowlany? A co z korą usypaną na FOLII???? czy jest to powierzchnia biologicznie czynna???? Może ktoś ma doświadczenia z odbiorem budynku... czy przy odbiorze "wszystko" jest dokładnie liczone...??? Pozdrawiam wszystkich budowniczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts