Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie w Sulejówku...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam serdecznie

jesteśmy początkujący i zaglądneliśmy na forum Muratora dopiero na końcu naszej "drogi budowlanej", ale tutejsze opinie wydają się nam bezcenne więc chcielibyśmy zapytać o opinię w poniższej kwestii:

Ocieplaliśmy dom systemem BOLIX-a i poinformowano nas, że mają taką promocję "certyfikat energetyczny dla Twojego domu" i że możemy w związku z tym uzyskać świadectwo energetyczne potrzebne do odbioru budynku w cenie 200zł netto, ale w tym celu musimy przesłać im kopię projektu i wypełnioną ankietę.

Chciałem zapytać czy ktoś z Was korzystał z tej promocji i ewentualnie jak to wygląda? Czy ten termin to faktycznie 2 tygodnie? Czy można liczyć na jakieś sensowne uwagi i wyniki czy to raczej tak na sztukę?

Kierownik oferuje mi ten dokument za 500zł więc chyba warto skorzystać.

Prosze o ewentualne informacje na priv albo tutaj.

Z góry dziękujemy i pozdrawiamy

p.s. szczegóły regulaminu na http://www.ocieplenia.com.pl/

Witam serdecznie wszystkich!

Mam małe pytanko, potrzebuję wykonać przyłącze gazowe ( gazociąg - ogordzenie) i instalację na posesji ( ogrodzenie - dom) O ile koszt przyłącza jest napisany w umowie, tak instalacja na posesji to indywidualna sprawa. Czy jesteście w stanie polecić kogoś do jednego i drugiego? I czy znacie może orientacyjne koszty instalacji na posesji?? Z góry dziękuję!