Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie w Sulejówku...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

...albo do poprawek po ekipie :lol:

Smiej sie, smiej :)

Mam nadzieje, ze dobra ekipe wybralismy.

Taki tradycyjny murarz z dwoma pomocnikami.

Wiekszosc to "szef" ekipy, co tylko jezdzi i kase zbiera.

Byslimy u nich na budowie - ladnie, czysto itp.

Rozmawialismy z ludzmi, ktorym juz cos budowali i zadowoleni.

Moze tragedii nie bedzie :)

q.

Poniżej są namiary i ceny na piasek, które zbierałem pod koniec zeszłego roku. Bierzcie więc prosze poprawkę na ceny.

http://republika.pl/kucis/piach.jpg

Ceny sa podawane albo w metrach sześciennych albo w tonach. Przelicznik jest mniej więcej: 5t~3m3.

Czasem goście podają też ceny za wywrotkę. Trzeba uważać żeby nie przepłacić, bo są różne tonaże wywrotek.

Kraftz,

ale fajne zestawienie :)

Dzieki.

Aha,

to wprawdzie nie dział ogłoszenia, ale tak lokalnie to więcej informacji można wydobyć.

Od czerwca/lipca będę potrzebował jakąś kanciapę na narzędzia. Garaż, czy kontener jest raczej za duży.

Jeśli ktoś teraz buduje i bedzie się pozbywał czegoś co można w ten sposób użyć to ja z chęcią odkupię.

Qdlaty

a pewnie,ja tez nie z Sulejówka tylko z Izabeli, ale co tam, przeciez to tylko rzut beretem - nie Kraftz?

A poniewaz dzis jest ostatni dzien przedświąteczny ,ze mam dostep do internetu to chce zlozyc Wam wszystkim życzenia zdrowych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy oraz spełnienia tego wymarzonego przez nas wszystkich marzenia - rychłego zamieszkania we własnym domu. :D

a pewnie,ja tez nie z Sulejówka tylko z Izabeli, ale co tam, przeciez to tylko rzut beretem - nie Kraftz?

Naprowdziwso prowda, Pani... Izabela jest cool. :wink:

Dołączam się do życzeń, co by nam wszystkim Święta dodały wiary w siebie a nasze domy żeby rosły jak na drożdżach :D

Witam wszystkich,

trafiłem na ten temat dość przypadkowo i bardzo się cieszę że można skorzystać z Waszych doświadczeń.

Planuję budowę w przyszłych roku, również w Sulejówku, Nowa Żurawka, niedaleko ulicy Berlinga. Na razie jestem na etapie wyboru projektu...

Niestety w temacie budowy domu jestem amatorem i powiem szczerze budowa nieco mnie przeraża....

Ale nic to. Zawsze jest ten pierwszy raz...

Pozdrowienia dla wszystkich.

Darek M.