Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie w Sulejówku...

Recommended Posts

Witam,

mam do sprzedania:

- około 240 stempli (z czego trochę nieużywanych) 3m (parę zostało skróconych o parę cm) w cenie 4zł szt. skrócone po 3,5zł. Stemple kupowałem nowe po koniec lipca ze Starej Lepianki - użyte raz.

- około 110 bloczków Teriva 4.01 trzykomorowych keremzytobetonowych kupionych u Korzeniaka (http://www.betoniarstwo.com.pl) w cenie po 2.9zł szt.

Odbiór osobisty w Majdanie.

W razie pytań 607 507 463.

Pozdrawiam

Jasiu

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witam,

dawno tu nie zaglądałem,

duża częśc już pewnie w domkach mieszka, - powiedzcie gdzie zamawialiście kuchnie?

mam parę adresów - z daleka i z bliska,

wyceny juz tez przygotowane ale cenowo mnie odstraszają,

haben, drew-max w sarej milosnej,

chobot podobno trzeba omijac z daleka,

moze macie sprawdzoną ekipę która rozsądnie proponuje ceny - oczywiscie w zaleznosci od rodzaju frontów i szczegolow co do sprzętów,

my zamówiliśmy kuchnie w jaworze w mińsku mazowieckim przy ulicy Warszawskiej, montaż za 4 tygodnie, ceny przystępne (połowę taniej niż w chobocie) jednak co do jakości wypowiemy się dopiero za jakiś czas :) od razu u nich zamówiliśmy cały sprzęt. Za projekt biorą 200 zł ale odejmuja tą kwotę przy zamówieniu

• 2 weeks później...

Drodzy Sąsiedzi,

Dziś w nocy zostaly mi skradzione mimo zabezpieczeń dwie bramy z furtkami:

http://img827.imageshack.us/img827/142/wrzesie20100072.jpg

nie mam nadziei, że nawet przy super szybkiej interwencji policji zostaną znalezione, ale jakby Wam się rzuciło w oczy to proszę o kontakt, prawdopodobnie ten złodziej będzie chciał je sprzedać.. :mad::mad:

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Hej,

Potrzebujemy zrobić świadectwo energetyczne domku?

Bardzo prosimy o namiary, ceny i uwaga... np. na co można się naciąć. :)

Z góry dzięki!

Pozdrowienia, M.

Hej

ja juz jestem po zakonczeniu budowy i tez robilam swiadectwo energetyczne - placilam 300 zl. Ale kontakt na tego Pana mam w domu, on jest z Pulaw. Ale jego syn sie wybudowal w Halinowie - tak wiec przyjezdza, oglada, pyta sie i robi wszystko rzetelnie. Sadze, ze przez Allegro mozesz to zrobic taniej, ale jaka jest tego jakosc... nie wiem.

Ale w Sulejowku sa ogloszenia na slupach, ze zrobia swiadectwa energetyczne - z tego co sie orientowalam to ode mnie chcieliod 350 zl wzwyz - nawet do 600 zl. Cena zalezy od kubatury.

UWAGA! UWAGA! UWAGA! JUŻ OD 2 LAT NIEUSTANNIE OSTRZEGAM WSZYSTKICH BUDUJĄCYCH PRZED NIESOLIDNĄ I WRĘCZ GROŹNĄ FIRMĄ BUDUJĄCĄ DOMY O NAZWIE REM-BUD KAZIMIERZ ROBERT LASIK z PODKARPACIA. SĄ WRĘCZ NIEBEZPIECZNI - JEŚLI COŚ IM SIĘ NIE SPODOBA TO TAK JAK W MOIM PRZYPADKU - ZAMURUJĄ CI WENTYLACJĘ!!!! - nie muszę chyba pisać co to oznacza. Dodatkowo: niesolidni, nieuczciwi, nieterminowi i brudasy. MÓWMY IM ....... WON

Witam wszystkich serdecznie:) Właśnie rozpoczynamy swoją "przygodę" budowlaną. Załatwiamy formalności i jeśli wszystko będzie ok to chcielibyśmy w przyszłym roku ruszyć z budową. Ostatnio zaczęłam rozglądać się za ekipą budowlaną. Czy ktoś mógłby polecić kogoś konkretnego? Jakiego zakresu cenowego można się spodziewać w naszej okolicy?