Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie w Sulejówku...

Recommended Posts

Witam wszystkich serdecznie:) Właśnie rozpoczynamy swoją "przygodę" budowlaną. Załatwiamy formalności i jeśli wszystko będzie ok to chcielibyśmy w przyszłym roku ruszyć z budową. Ostatnio zaczęłam rozglądać się za ekipą budowlaną. Czy ktoś mógłby polecić kogoś konkretnego? Jakiego zakresu cenowego można się spodziewać w naszej okolicy?

Ja budowalam z Panem Jozefem Tomasiakiem - jest on spod Nowego Sacza. Naprawde solidnie i rozwiazania ktore dawal byly bardzo dobre. Budujac z nim mialam spokojna glowe. Wybudowal rowniez w Wesolej 3 domy - wczesniej bylismy u tych osob i rowniez byly zadowolone.

Wycene trzeba brac pod konkretny budynek - choc nie zawsze taniej znaczy lepiej... Kontakt do tej osoby 600-781-337

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja budowalam z Panem Jozefem Tomasiakiem - jest on spod Nowego Sacza. Naprawde solidnie i rozwiazania ktore dawal byly bardzo dobre. Budujac z nim mialam spokojna glowe. Wybudowal rowniez w Wesolej 3 domy - wczesniej bylismy u tych osob i rowniez byly zadowolone.

Wycene trzeba brac pod konkretny budynek - choc nie zawsze taniej znaczy lepiej... Kontakt do tej osoby 600-781-337

Bardzo dziękuję za kontakt. Solidna ekipa to podstawa. Zgadzam się z tym, że nie zawsze należy kierować się ceną bo ta oszczędność może być tylko pozorna...

Witam wszystkich serdecznie:) Właśnie rozpoczynamy swoją "przygodę" budowlaną. Załatwiamy formalności i jeśli wszystko będzie ok to chcielibyśmy w przyszłym roku ruszyć z budową. Ostatnio zaczęłam rozglądać się za ekipą budowlaną. Czy ktoś mógłby polecić kogoś konkretnego? Jakiego zakresu cenowego można się spodziewać w naszej okolicy?

My budowaliśmy z p. Edwardem Deniszewskim z Konika. Buduje w okolicy, nie wypuszcza sie dalej w Polske. Cenowo średni, a jakość wykonania bardzo dobra. Bardzo polecam. tel 507103616. Jeśli masz zamiar się znim spotkać to proponuję już. Ma wielu chętnych. Znajomy sie z nim kontaktował pół roku przed rozpoczeciem budowy (ropoczynał jakos w wakacje) to nie miał juz terminu do konca roku.

UWAGA UWAGA UWAGA

UWAGA na firmę VICOM Zabezpieczenia ul. Górna 21, 05-870 Błonie jest to firma zakładająca alarmy. Do czasu zapłaty było wszystko ok ale już jak poczuli kaskę to się doprosić nie można od ponad dwóch miesięcy o naprawę i to w okresie "niby gwarancji" i to w dużym cudzysłowiu. Bo co to za gwarancja, jak olewają centralnie klienta.

DLA BUDUJĄCYCH

Witam nasza firma buduje na białołece i okolicach. (RADZYMIN WOŁOMIN SEROCK MARKI ZEGRZE ORAZ OKOLICE WARSZAWY)+ (Nadarzyn Piaseczno Góra Kalwaria itd) Wszelkie okolice w promieniu 100 km

Budujemy stany deweloperskie jak i pod klucz

Nasza Firma obecnie stawia dobudowe (kończymy) na ulicy AMBARAS oraz Nadarzynie STARA WIES na ul JEMIOŁOWEJ 2 budowy STANY POD KLUCZ

Ponad to dodam ze cyklicznie wystawiamy sie na targach MURATOR EXPO MURATOR EXPO MURATOR EXPO

Na ostatnich targach 16-17 również wystawiliśmy nasze produkty i usługi

http://WWW.WYBUDUJDOM.COM

Zapraszamy do kontaktu inwestorów meil: [email protected]

JESTESMY SPRAWDZONA FIRMA PRZEZ BUDUJąCYCH.

budujemy w Nadarzynie i nie tylko

Biuro MARKI ul Piłsudskiego 139

tel 697 555 835

• 4 weeks później...
  • 4 weeks później...
Pilnie poszukuję sprawdzonego kompleksowego elektryka w Sulejówku.

Pozdrawiam

Kasia

potrzebujesz elektryka z papierami do odbiou czy do samej robory ( poniewaz ten który u mnie pracowal to czlowiek starej daty czytaj solidna robota ale nie ma uprawnien do odbioru - odbor koszt. ok 200-300 zl )

jak cos pisz na [email protected]

Poszlo na priv

Poszukuje sprawdzonego fachowca do ogrzewania podlogowego i grzejnikow (razem) Ktos poleca? pozdrawiam Lenka_i_Piotr

Witaj,

u mnie robił to Pan Andrzej Zdunek tel 607 580 087

jestesmy bardzo zadowoleni. Rurki w otulinie puszczane po podlodze choc nie ma takiej koniecznosci. Szybko i sprawnie działająca ekipa. Rureczki poukładane jak przy linijce:)

POLECAM

Pozdrawiam,

Monika

Witaj,

u mnie robił to Pan Andrzej Zdunek tel 607 580 087

jestesmy bardzo zadowoleni. Rurki w otulinie puszczane po podlodze choc nie ma takiej koniecznosci. Szybko i sprawnie działająca ekipa. Rureczki poukładane jak przy linijce:)

POLECAM

Pozdrawiam,

Monika

A Pan Andrzej Zdunek jest z Długiej Kościelnej??