skorpionek1975 18.10.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Witam wszystkich Gunni witaj w naszej grupie , piękne się przedstawiłaś mam nadzieję ze się u nas szybko zadomowisz. Mój mąż jechał dziś do gazowni zawieźć mapki, ale nie dojechał rozbił samochód po drodze całe szczęście nic groźnego i jemu sie nic nie stało. Ostatnio jakieś fatum nad nami ciągle z samochodem coś się dzieje ,kiedyś ktoś nam na parkingu wjechał i rozwalił nam doszczętnie wlew paliwa I zwiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 18.10.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Ojej faktycznie szczęście że nic mu nie jest....teraz musisz się nim zająć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.10.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Asia, widze że mamy podobnie, bo też zaglądam tu w pracy jak nikt nie widzi doszłam nawet do wniosku, że więcej siedze w tym necie podczas pracy niż w domu dziwna zależność O qurcze, to jest nas więcej. Czy to już jest uzależnienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 18.10.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 I mamy czwartą stonkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 18.10.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Edmar70,jak zwał tak zwał, ale przyjemne co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.10.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Edmar70,jak zwał tak zwał, ale przyjemne co? Noooooo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 18.10.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 My chyba na czacie powinnyśmy dziś siedzieć myslałam że bede miała sporo pracy, a tu o, na wszystko czas sie znalazł, to jak kobietki może jakąś kawusie wypijemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.10.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 O tak... kawusię proszę i ciacho na deserek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 18.10.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 http://www.strykowski.net/kawa/Kawa_czarna,_biala_-_zdjecia._Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417.jpg http://www.strykowski.net/ciasto/Sernik_258_mini.jpg Podano do stołu dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.10.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Skorpionku jestes boska. Chciałoby się teraz usiąść z tą kawusią przy kominku, na miękkiej sofce, ach się rozmarzyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 18.10.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Kawka gotowa, tylko z tym ciastkiem albo dobra, jedno ciastko nie zaszkodzi, zdecyduje się na pączka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 18.10.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Edmar i aga oj chciałoby się oj chciało i pogadać tak o wszystkim i o niczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.10.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Edmar i aga oj chciałoby się oj chciało i pogadać tak o wszystkim i o niczym Uwielbiam takie pogaduchy w damskim gronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 18.10.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 o tak, takie babskie pogaduchy a potem jakies pidżama party o masz, to sie rozszalałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.10.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 o tak, takie babskie pogaduchy a potem jakies pidżama party o masz, to sie rozszalałam O rety.... nie wiem czy sie jeszcze do tego nadaję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 18.10.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 o tak, takie babskie pogaduchy a potem jakies pidżama party o masz, to sie rozszalałam O rety.... nie wiem czy sie jeszcze do tego nadaję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 18.10.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Nadajesz sie, przydałaby sie taka imprezka bo ostatnio cienko z tym u mnie. Taka jakaś grzeczna sie zrobiłam, wzór matki polki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 18.10.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 A dlaczego masz sie nie nadawać Edmar70?? Skorpionek matką polką? no dobrze, niech i tak będzie chociaż...coś przeczytałam na temat orientalnej urody,hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.10.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 A dlaczego masz sie nie nadawać Edmar70?? Koooośśśśścccciiiii sttttaaaaarrrreeee, zdroooowiiiieee niiieee teee.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 18.10.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 gunniwitam serdecznie w naszych skromnych progach. Ludziska, ale zasuwacie. 2 dni nie zaglądałem, a jak już zajrzałem, to 2x kasowałem otwartą stronkę, bo mysłałem, że na inne forum mnie przełącza.Nie mogłem się połapać w tej ilości informacji. Widze, że dzieje się wiele. Zdjęcia i działeczki są śliczne. Chciałbym krótko poruszyć 2 tematy (są to tylko moje opinie).1./Kronopol - ściany warstwowe. Domów w tej technologii jest bardzo dużo. Właściwie była to najtańsza technologia budowania (nie wiem jak teraz). Kiadyś domy miały elewacje z sidingu (plastikowe, wyglądające jak poziomo ułożone deski, lecz w kolorze beżowym, szarym ..) lub prawdziwe deski. Teraz elewacje są takie, że nie wiadomo z czego jest ściana. Ściany takie mogą być b.ciepłe.Moje wątpliwości dotyczą :- trwałości takiego domu (mój był teoretycznie na 30-40 lat). Cena zapewne jak murowańca.- Klimat się zmienia. Coraz silniejsze burze nas nawiedzają. Czy czułbym się bezpiecznie w takim domu podczas silnej burzy?? 2./pompa cieplna - super sprawa ale podobno koszt zwrotu inwestycji 15-25 lat. Jeżeli dom ma być energooszczędny, to jak najbardziej tak. Oczywiście jest jeszcze kwestia finansów. Pozdrawiam wszystkich serdecznie mar.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts