BERNADETKA 19.10.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Ale sie rozpisałem, dobrze, że żoneczka nie czyta, bo by mi się dostało, a raczej nie dostało _________________ :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 19.10.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Znowu krótkie podsumowanie. Z niekłamaną satysfakcją stwierdzam, że społeczność nasza się stale rozrasta. Co prawda tematy budowlane (jak na razie) nie dominują na naszym forum, ale to się zapewne zmieni w przyszłym roku, jak zaczniemy nasze budowy. Ciągle jednak dominuje tu styl ... dwuspadowy. Jak dotychczas to sie ze sobą integrujemy, plotkujemy a nawet umawiamy na PIDZAMA PARTY u ... . . I tak trzymaj. Zapraszamy wszystkich do łamania barier i większej ... rozwiązłości hihi, tzn swobody. Pozdrawiam serdecznie Kochający Was mar.. Ps. Chyba założyłem Dziennik mojej Planety. Wkrótce info w stopce. Ufff.. jaki to poważny temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 19.10.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Weekend....bohse...dla pracoholika to straszne słowo dobrze że mam piec...będę miała zajęcie na pół dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 19.10.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Też ci "zazdroszczę" tego pieca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 19.10.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Też ci "zazdroszczę" tego pieca. no problem...zapraszam do wspólnego palenia P.S. jaki znak zodiaku jestes? > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.10.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 no problem...zapraszam do wspólnego palenia Do palenia - czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 19.10.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 no problem...zapraszam do wspólnego palenia Do palenia - czego? hyhy ...rzecz jasna w piecu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 19.10.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 no problem...zapraszam do wspólnego palenia Do palenia - czego? No jak to czego?? Przecież mamy weekend. CZAS ZASZALEĆ!!!! Szykuj Berka wegiel, wiadro i szufelkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 19.10.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 no tak...ale trzeba najpierw pogrzebać w tym piecu trochę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.10.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Szykuj Berka wegiel, wiadro i szufelkę I wyciorek by się przydał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 19.10.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Qrcze szybko dodaje że w piecu grzebac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.10.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Qrcze szybko dodaje że w piecu grzebac... Ależ oczywiście, a coś Ty miała innego na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 19.10.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Qrcze szybko dodaje że w piecu grzebac... Ależ oczywiście, a coś Ty miała innego na myśli. nic na prawde nic..mąż z wawki juz zjechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 19.10.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 marnia napisał: Szykuj Berka wegiel, wiadro i szufelkę Edmar70 I wyciorek by się przydał. Qrcze szybko dodaje że w piecu grzebac... Ależ oczywiście, a coś Ty miała innego na myśli. No nieźle się zaczyna. Uchachałem się z tym wyciorkiem hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.10.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 ..mąż z wawki juz zjechał Rozumiem, że za wcześnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 19.10.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 ..mąż z wawki juz zjechał Rozumiem, że za wcześnie... jako piłkarz...nie powiem "weteran" bo jesio klepie w jakies okręgówce... na mecz jagi przyjechal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 19.10.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Witam witam Ale mnie rozbawiliście, uchachałam sie niesamowicie Widze że niezłe grono na party sie uzbierało faktycznie szybciej musze budować, tylko czy miejsca wystarczy Jeśli chodzi o stroje to jestem ZA, są boskie !!jak sobie pomyśle.....ekhm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.10.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 jako piłkarz...nie powiem "weteran" bo jesio klepie w jakies okręgówce... na mecz jagi przyjechal Ło matko i córko mój ino tyż piłkorz. a co to jest mecz jagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 19.10.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 jako piłkarz...nie powiem "weteran" bo jesio klepie w jakies okręgówce... na mecz jagi przyjechal Ło matko i córko mój ino tyż piłkorz. a co to jest mecz jagi jagiellonia Białystok kto najlepszy jaga jest !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 19.10.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Witam witam faktycznie szybciej musze budować, tylko czy miejsca wystarczy Jeśli chodzi o stroje to jestem ZA, są boskie !!jak sobie pomyśle.....ekhm... Aga&piotr wystarczy, w razie czego to do ogrodu sie przeniesiemy u mnie teściowa biegała by tylko w około ogrodzenia i podglądała co też tam sie dzieje i kto to zjechał. Ale mam nadzieję ze sie doczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts