Edmar70 19.10.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 u mnie teściowa biegała by tylko w około ogrodzenia i podglądała co też tam sie dzieje i kto to zjechał. No to kobicinę do zabawy zaprosimy, a co niech sobie poużywa. . Bo jeszcze skrętu szyi bidulka dostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 19.10.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Bercia, jak mąż z Wawki z wyciorem przyjechał to jest git no nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 19.10.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Faktycznie, zapomniałam że będzie ogród no to będzie biba na całego A co do teściowej...hmm...poradzimy sobie znią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 19.10.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 andzik, wybierz sobie kreację na pidżama party. yeahh. ło matko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 19.10.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Weekend....bohse...dla pracoholika to straszne słowo dobrze że mam piec...będę miała zajęcie na pół dnia eee , aja myślałam ,ze będziesz piec ciacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 19.10.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Yessss, uda ło się jest Dziennik i komentarze, Chyba działają. Z tych naszych info to niezły sex serial sie zrobił. Tylko prosze jak mam sie dobrze bawić i dla was zatańczyć to bez teściowych please!!! Edmarciu dzięki za info, jeżeli możesz wejść tam jeszcze raz to napisałem dla Ciebie poemat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 19.10.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 No proszę człowiek tylko troszkę nie zagląda a tu grupka się rozkręca. Na party z chęcią się zapisuję, tylko jakiś strój muszę sobie dopasować, co by do spotkania pasował. Ale się ubawiłam czytając wasze posty Ach, że ja zawsze muszę coś takiego przegapić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 19.10.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Dziennik omyłkowo skasowałem kuwa mać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 19.10.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Tylko prosze jak mam sie dobrze bawić i dla was zatańczyć to bez teściowych please!!! Łoj już nie przesadzaj, teściowe czasem potrafią się całkiem nieźle bawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 19.10.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 No to kobicinę do zabawy zaprosimy, a co niech sobie poużywa. . Dziękuję bardzo, czy to oby nie LEKKA przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 19.10.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Dziennik omyłkowo skasowałem kuwa mać Ale komentarze zostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 19.10.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Z teściowymi różnie bywa Ach to strasznie - ja też kiedyś będę teściową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 19.10.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Dzień dobry Państwu, Ja, za pozwoleniem, chciałabym się przyłączyć do grupy. Planuję rozpocząć budowę na wiosnę 2008. Teraz kompletuję papierki do PnB. Mam już kupiony projekt (Archon, Dom w peoniach - z dwuspadowym dachem , który jest w trakcie adaptacji. Mam mapy do celów projektowych, warunki i umowę na prąd budowlany podpisaną, złożony wniosek o gaz i rozpoczętą współpracę z architektem. Zamierzam budować z ceramiki, ale coraz bardziej przemawia do mnie keramzyt. Jeszcze musze nad tym pomyśleć. I to tyle. Walczę z urzędowymi przeciwnościami losu i mam nadzieję, że od Was otrzymam wsparcie. Służę tym samym, zawartym w ciepłych słowach. I też jestem zodiakalną Panną Pozdrawiam serdecznie wszystkich Marzycieli. Sylwia Otrzymasz nie tylko wsparcie ale tez szczery usmiech jak będzie Ci smutno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 19.10.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Tylko prosze jak mam sie dobrze bawić i dla was zatańczyć to bez teściowych please!!! Łoj już nie przesadzaj, teściowe czasem potrafią się całkiem nieźle bawić. Moja lubi słuchać , zawsze siedzi na imprezie do końca i wszystko notuje co jej dzieci pod wpływem mocniejszych trunków opowiadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 19.10.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Marnia...jak mogłeś skasować...nie zdąrzyłam zajrzeć no nic poczekam na reaktywacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 19.10.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Skorpionek, dobrze że opowiadają....bo ja po mocniejszych trunkach wole sie w ogóle nie odzywać...lepsze to niż seplenić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 19.10.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 http://www.biancher.pl/images/foto/m_308_pizama_imgbase-1114.jpg no to wybrałam piżamę tylko czy aby będzie pasować na mnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 19.10.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Marnia...jak mogłeś skasować...nie zdąrzyłam zajrzeć no nic poczekam na reaktywacje Ja zaglądnęłam nic nie było to sie w komentarzach wpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 19.10.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Skorpionek, dobrze że opowiadają....bo ja po mocniejszych trunkach wole sie w ogóle nie odzywać...lepsze to niż seplenić hyhy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 19.10.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Wszyscy mogą przyjść na PIDŻAMĘ PARTY, ale w stosownym stroju (patrz wyżej). Powiadomię kolegów .Co będę tak sam ... tańczył. Czy zadziała dziennik??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts