marnia 22.10.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 O świetnie, już wskakuje AAAuuuu! Agaaaaaa nie pchaj się tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 22.10.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 A jeśli chodzi o Milanówek to jest tam chyba taka sympatyczna pizzeria przy stacji Jest, jest... i to bardzo sympatyczna i jedzonko bardzo smaczne i deserki palce lizać. No to co, kiedy się umawiamy? A jaka pora jest dla was, niewiasty najwygodniejsza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 22.10.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 UWAGA JEST 7 STRONA I PODSUMOWANIE. BYŁO CHYBA WSZYSTKO, POCZĄWSZY OD NARKOTYKÓW, POPRZEZ FORMUŁĘ PIERWSZĄ I KUCHNIĘ, AŻ PO WYUZDANY , BRUTALNY (o czym świadczy mój przedostatni post) SEX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 22.10.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 O prosze jaki delikatny A pizzeria to fajny pomysł, tylko z czasem gorzej, no nic może jakiś spontaniczny wypadzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 22.10.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Ja pod koniec tygodnia będę w Jankach i Kaniach. Dzwonię do was i się umawiamy (jak się uda). Tylko musicie mi zaufać , i przesłać nr.tel. Obiecuję, że po nocy dzwonić nie będę. Moja komórka 601 660 200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 22.10.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Ojej, Marku, tak na forum ujawniać swój nr, uważaj żeby Cie stado dzikich kobiet nie zaatakowało ja swój wysle na prv Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 22.10.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Witam wszystkich z zimnego Krakowa ładnie się tak beze mnie umawiać ,no no. Ale wam dobrze wy wszyscy prawie po sąsiedzku mieszkacie,a ja na takim wygnaniu Edmar usuń sobie te zdjęcia swoich dziewczynek z internetu, kto miał widzieć to widział są śliczne ale to trochę niebezpieczne . Nie wiadomo kto przegląda jeszcze forum i komu się spodobają , wiesz o co mi chodzi, zrób tak jak dziewczyny zastąp te zdjęcia jakimiś kotkami . Marnia, wkleja się zdjęcia bardzo prosto ale najpierw musisz sobie założyć album w fotosiku albo imageshack . Ja sama nauczyłam się dopiero parę dni temu dosłowną łopatologią stosowaną Jak założysz już album to ci resztę powiem. Ale musisz mieć album inaczej nie można wklejać zdjęć pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 22.10.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Ojej, Marku, tak na forum ujawniać swój nr, uważaj żeby Cie stado dzikich kobiet nie zaatakowało ja swój wysle na prv Nie strasz, bo jeszcze się coś takiego naprawdę zdarzy, DAJ Boże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 22.10.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Skorpionek, nic sie nie martw, Kraków to nie koniec świata a jak będziesz przypadkiem przejeżdżała przez Warszawe lub okolice to daj znać, tak sie zorganizujemy zeby chociaz kawusie wypić, no chyba że bedzie więcej czasu to i coś mocniejszego możemy zarządzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 22.10.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Nie strasz, bo jeszcze się coś takiego naprawdę zdarzy, DAJ Boże Ale sie usmiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 22.10.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Skorpionek,Cóż to się z Tobą działo przez ten czas nieobecności Matko Polko.Na wygnaniu??Nie jeden by chciał w takiej okolicy na wygnaniu być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.10.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Edmar usuń sobie te zdjęcia swoich dziewczynek z internetu, kto miał widzieć to widział są śliczne ale to trochę niebezpieczne . Nie wiadomo kto przegląda jeszcze forum i komu się spodobają , wiesz o co mi chodzi, zrób tak jak dziewczyny zastąp te zdjęcia jakimiś kotkami . Skorpionku aleś mnie wystraszyła, buuuu.... Ale dzięki już załatwione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 22.10.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Proszę, proszę już się agusia ze skorpionkiem na pijaństwo umawiają. Jeżeli chodzi o odległości to z Tarchomina (gdzie mieszkam) do Milanówka jest ok 45 km. (ok. 1,5godz), a do Agi jeszcze dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.10.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Jeżeli chodzi o odległości to z Tarchomina (gdzie mieszkam) do Milanówka jest ok 45 km. (ok. 1,5godz) Maruś czy ty się żółwiem poruszasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 22.10.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Edmar usuń sobie te zdjęcia swoich dziewczynek z internetu, kto miał widzieć to widział są śliczne ale to trochę niebezpieczne . Nie wiadomo kto przegląda jeszcze forum i komu się spodobają , wiesz o co mi chodzi, zrób tak jak dziewczyny zastąp te zdjęcia jakimiś kotkami . Skorpionku aleś mnie wystraszyła, buuuu.... Ale dzięki już załatwione. śliczne żabcie Edmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 22.10.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 no cooo Tyyyy. Na dinozaurze. Ja zrodziną na majowym polowaniu. http://www.foteria.pl/photos/u/9278/42385/min/648090_org.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 22.10.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Jeżeli chodzi o odległości to z Tarchomina (gdzie mieszkam) do Milanówka jest ok 45 km. (ok. 1,5godz) Maruś czy ty się żółwiem poruszasz... Mała poprawka. W moją stronę 1,5godz. po 14. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 22.10.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Proszę, proszę już się agusia ze skorpionkiem na pijaństwo umawiają. Jeżeli chodzi o odległości to z Tarchomina (gdzie mieszkam) do Milanówka jest ok 45 km. (ok. 1,5godz), a do Agi jeszcze dalej Ale półtorej godziny to nie 5 Ale wszystko w swoim czasie , wybudujemy chałupki to się będziemy odwiedzać. Chciałam się was o coś spytać , czy wy bierzecie jakieś kredyty ???????? Mój mąż mnie ostatnio zmartwił ponieważ chce wziąć tylko 150.000 Za tyle to można sobie dom w stanie surowym wystawić tylko własnym sposobem , a co dalej??????? Ani nie będziemy mieli gdzie mieszkać a kredyt prawie na całe życie. Za tę kwotę chce wystawić dom i zrobić tak, żeby się dało choć na dole mieszkać. Nawet nie wiem czy bank się zgodzi na tyle ponieważ domu za taka kwotę nie wybudujemy, ale z drugiej strony więcej nam bank nie da.Nie mamy aż takiej zdolności kredytowej żeby wziąć np. 300.000 i wykończyć dom w całości. Normalnie się załamałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.10.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Mała poprawka. W moją stronę 1,5godz. po 14. No chyba, że tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 22.10.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 no cooo Tyyyy. Na dinozaurze. Ja zrodziną na majowym polowaniu. http://www.foteria.pl/photos/u/9278/42385/min/648090_org.jpg Troszkę małe to zdjęcie nic nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts