Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

nowi budowniczy

Gość marnia

Recommended Posts

Piękne miejsce Marku , a działka śliczna . :)

Jeszcze pół roku temu powiedziałbym:

"Niby tak, ale drzew na działce nie ma, taka łysa ta działka, a woda jest właściwie stojąca, kąpać się raczej w niej nie można bo głazy , kamienie, i wogóle za blisko Warszawy."

Teraz mówię

"Owszem"

Ps. Jeżeli ktoś nie wie o co chodzi, zapraszam do lektury 2 strony

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam

Kawa z rana jak śmietana....ja już pije 2..ciśnienie w dół..głowa mi odpada :(

Faja działeczka..jeśli Ci brakuje drzew..polecam swoje....tylko musisz transport załatwić :) mniejsze krzaczki..topole 60-letnie :D

PS> na WP grywam od 5 lat...pokerek, bilka, kości,chinczyk....jakby ktoś chciał sie zmierzyć..szukajcie niku: BERNADETKA27 :D

Wiecie co..podziwiam Was za odwagę....wziąć kredyt na tyle lat...ja nie mam odwagi...<to nie znaczy że nie mam jej w ogóle> :D

zawsze martwię się na zapas...pytania ponocach mi się śnia...czy za pare lat bedę miała na ratę..czy nie obarczę tym swoich dzieci....

choć z drugiej strony jeśli człowiek chce coś mieć..musi zaryzykować :D

mam nadzieję że mi moich środków starczy ...jeśli zabraknie to mam te szczęście że mam fajową mamę która mi zawsze pomoże....<czytać mamę nie teściową > :D

Kredyt.

Masz pieniądze - budujesz za nie dom = NIA MASZ PIENIĘDZY

musisz zasuwać od "O".

Kredyt - budujesz dom = ZADŁUŻENIE

ale masz dom i pieniądze (których nie wydałaś, a zainwestowane pracują dla Ciebie), Po kilkunastu latach okazuje się, że zapracowały na odsetki.

Warunkiem jest, aby w żadnym razie nie ruszać ulokowanych pieniędzy, ani odsetek.

Kredyt.

Masz pieniądze - budujesz za nie dom = NIA MASZ PIENIĘDZY

musisz zasuwać od "O".

Kredyt - budujesz dom = ZADŁUŻENIE

ale masz dom i pieniądze (których nie wydałaś, a zainwestowane pracują dla Ciebie), Po kilkunastu latach okazuje się, że zapracowały na odsetki.

Warunkiem jest, aby w żadnym razie nie ruszać ulokowanych pieniędzy, ani odsetek.

ok zgadzam się z Tobą....ale te pieniądze zbierałam na określony cel...wydam je...znów mam powód do zbierania na kolejny cel....na pewno nim będzie MAZDA 6 kombi :D

koniecznie srebrna :D

poza tym PIENIąDZ TO RZECZ NABYTA