marnia 22.10.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Piękne miejsce Marku , a działka śliczna . Jeszcze pół roku temu powiedziałbym: "Niby tak, ale drzew na działce nie ma, taka łysa ta działka, a woda jest właściwie stojąca, kąpać się raczej w niej nie można bo głazy , kamienie, i wogóle za blisko Warszawy." Teraz mówię "Owszem" Ps. Jeżeli ktoś nie wie o co chodzi, zapraszam do lektury 2 strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.10.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Marek, a gdzie konkretnie znajduje się ta ładniusia działeczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 22.10.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Stanisławów I, koło Nieporętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.10.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Stanisławów I, koło Nieporętu. Z tego co wiem, to bardzo ładne okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 22.10.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Owszem w okolicy jest taka rzeczkahttp://images34.fotosik.pl/12/98491edd36c17ac4m.jpgi taka puszczahttp://images32.fotosik.pl/13/bcb5d1c33676d0fam.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 23.10.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 OOO!,dzięki.Jak Ci się spało kochanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 23.10.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Witam Kawa z rana jak śmietana....ja już pije 2..ciśnienie w dół..głowa mi odpada Faja działeczka..jeśli Ci brakuje drzew..polecam swoje....tylko musisz transport załatwić mniejsze krzaczki..topole 60-letnie PS> na WP grywam od 5 lat...pokerek, bilka, kości,chinczyk....jakby ktoś chciał sie zmierzyć..szukajcie niku: BERNADETKA27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 23.10.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Wiecie co..podziwiam Was za odwagę....wziąć kredyt na tyle lat...ja nie mam odwagi...<to nie znaczy że nie mam jej w ogóle> zawsze martwię się na zapas...pytania ponocach mi się śnia...czy za pare lat bedę miała na ratę..czy nie obarczę tym swoich dzieci.... choć z drugiej strony jeśli człowiek chce coś mieć..musi zaryzykować mam nadzieję że mi moich środków starczy ...jeśli zabraknie to mam te szczęście że mam fajową mamę która mi zawsze pomoże....<czytać mamę nie teściową > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 23.10.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 To Ty jesteś już hazardzistką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 23.10.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 To Ty jesteś już hazardzistką oj tam od razu hazardzistka.. to jest wirtualna kasa..a gram dla zabicia czasu w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 23.10.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Kredyt. Masz pieniądze - budujesz za nie dom = NIA MASZ PIENIĘDZY musisz zasuwać od "O". Kredyt - budujesz dom = ZADŁUŻENIE ale masz dom i pieniądze (których nie wydałaś, a zainwestowane pracują dla Ciebie), Po kilkunastu latach okazuje się, że zapracowały na odsetki. Warunkiem jest, aby w żadnym razie nie ruszać ulokowanych pieniędzy, ani odsetek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 23.10.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Kredyt. Masz pieniądze - budujesz za nie dom = NIA MASZ PIENIĘDZY musisz zasuwać od "O". Kredyt - budujesz dom = ZADŁUŻENIE ale masz dom i pieniądze (których nie wydałaś, a zainwestowane pracują dla Ciebie), Po kilkunastu latach okazuje się, że zapracowały na odsetki. Warunkiem jest, aby w żadnym razie nie ruszać ulokowanych pieniędzy, ani odsetek. ok zgadzam się z Tobą....ale te pieniądze zbierałam na określony cel...wydam je...znów mam powód do zbierania na kolejny cel....na pewno nim będzie MAZDA 6 kombi koniecznie srebrna poza tym PIENIąDZ TO RZECZ NABYTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 23.10.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 A do kawki to moze ciasteczko http://images25.fotosik.pl/100/50bbf79ea1ed1918m.jpg Marku bardzo ladna dzialeczka. O szykuje sie spotkanko, to dopiero sie bedzie dzialo oj przepraszam, ale troche szwankuje mi klawiatura - brak polskich literek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 23.10.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Asia, no problemo my rozumieć klawiatura bez liter A W-wa Grądy to gdzie są?? Ber.. świetnie że masz kaskę na dom, a jeszcze świetniej, że masz następny cel do zrealizowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.10.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 O, widzę brygadę prawie w komplecie. Muszę się pochwalić, bo aż mi się w głowie kołacze od tych emocji. Właśnie jest u mnie brygada, która przygotowuje mi teren pod usunięcie humusa. Huuurrraaaa! http://mozektevidi.net/up/hura.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 23.10.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Zamykaj szybko bramę, żeby nie uciekli i goń do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 23.10.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Właśnie jest u mnie brygada, która przygotowuje mi teren pod usunięcie humusa. Moje gratulacje - trzymaj ich mocno i nie wypuszczaj Nasza działeczka jest na obrzeżach Puszczy Kampinoskiej, zaraz za Lesznem. To jakieś 30 km od W-wy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.10.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Oj, będzie się teraz działo, oj będzie. Gdyby nie ta pieprzona papierologia, to brygada mogłaby już działać od połowy IX. Już by mury stały, a tak muszę się zaciekle modlić o łaskawą pogodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.10.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Nasza działeczka jest na obrzeżach Puszczy Kampinoskiej, zaraz za Lesznem. To jakieś 30 km od W-wy. Asiu, będziesz mieszkać w pięknych okolicach. A do Leszna to mój mąż często-gęsto jeździ na jakieś mecze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 23.10.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Bardzo fajne miejsce do mieszkania.Jak zrobią drogę to i przelot do do W-wy będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts