marnia 23.10.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 A do Leszna to mój mąż często-gęsto jeździ na jakieś mecze. Przecież w Lesznie nie ma stadionu Ty lepiej sprawdz gdzie on jeździ na te "mecze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.10.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 A do Leszna to mój mąż często-gęsto jeździ na jakieś mecze. Przecież w Lesznie nie ma stadionu Ty lepiej sprawdz gdzie on jeździ na te "mecze" Jaki tam stadion, klepicho jakieś, czy cóś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 23.10.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Bardzo ciekawa wiadomość ze świata nauki: > Naukowcom udało się skrzyżować złotą rybkę z rekinem > - spełnia trzy ostatnie życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 23.10.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 bardzo ciekawa wiadomość ze świata nauki: > naukowcom udało się skrzyżować złotą rybkę z rekinem > - spełnia trzy ostatnie życzenia. :d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 23.10.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 marnia napisał: Bardzo ciekawa wiadomość ze świata nauki: > Naukowcom udało się skrzyżować złotą rybkę z rekinem > - spełnia trzy ostatnie życzenia. Edmar70 napisała: Asiu, będziesz mieszkać w pięknych okolicach. A do Leszna to mój mąż często-gęsto jeździ na jakieś mecze. NUUU to wspaniale, w niedalekiej przyszłości - mąż na mecz, a ty do mnie na kawę. marnia napisał: Jak zrobią drogę to i przelot do do W-wy będzie OK. Jak zrobią, bo już im to ze 3 lata zajmuje, a teraz jeszcze w Babicach do ronda się przymierzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.10.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 nuuu to wspaniale, w niedalekiej przyszłości - mąż na mecz, a ty do mnie na kawę. jestem za! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 23.10.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 > Tato! Tato! - wolaja dzieci - Mozemy sprzedać troche twoich butelek i> kupic chleb?> - Jasne... Ech... - pomruczał sobie ojciec. - Co wy byscie, dzieci, > jadły gdyby nie ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 23.10.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Tak dzisiaj cicho,To może trochę dowcipów. > Kolega dzwoni do kolegi:> - Wpadaj do mnie, są dwie znajome, zabawimy się!!> - ładne???> - Wypijemy, będzie ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 23.10.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 23.10.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 a teraz coś z opinii po zwyciestwie PO.. .....jechałem samochodem, ze zdziwieniem zauważyłem że koleiny zaczęły się wyrównywać, droga stawała się szersza i bezpieczniejsza. Na poboczu budowa, pewnie pływalnia bo cóż innego. Nagle mimo jesieni w pełni zakwitły jabłonie zwiastując obfite plony... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 23.10.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 > --------------------------------------------------------------------> - Cześć tato, wróciłem!> Ojciec siedzący przed komputerem, nie odrywając wzroku od monitora> pyta: > - A gdzieś ty był?> - W wojsku tato... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 23.10.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 PONAWIAM PYTANIE. proszę o info, jakiej wielkości okna i drzwi tarasowe macie w projektach i czy coś zmieniacie. Ja powiększam wszystkie okna do 150x150cm. a drzwi tarasowe do 200cm (a może 240cm). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.10.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 W salonie mam tylko tarasowe o wymiarach 255x166. W kuchni pomniejszyłam do wielkości 170x161. I połaciowe - 140x78. W sypialni 255x90. Mam nadzieję, że nic nie pomerdałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 23.10.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Witajcie, Ależ miałam czytania..ufff No to powolutku zaczynam Skorpionek, musisz pogadac z mężusiem na temat kredytu, 150tyś to troche mało my zapożyczyliśmy się na 300tyś... mam nadzieje że wszystkiego nie wydamy i też ulokujemy Odnośnie kredytu,Bernadetko my też nie mieliśmy odwagi, ale innego wyjscia nie było A z tą mazdą...ach, wspaniały cel Marku, działka jest piękna!! A jakie świetne zdjęcia Edmar,gratuluje, pierwsze działania ziemne Kurcze,Edmar,Maruś i Asia,Marnia bedziecie mieszkać po drugiej stronie Warszawy..troche daleczko, ale są i plusy, jak sie bedziemy odwiedzac to już chyba weekendowo Kurcze, nie załapałam się dziś na kawke i ciastko.. Mieliśmy zwariowany dzień od rana..najpierw wizyta na budowie, dom rośnie,super widok dziś był niestety przestuj, w związku z budową ronda we wsi prądu nie było Zaliczyliśmy spotkanie z kierownikiem budowy i majstrem od którego dostalismy liste zakupów...Tak więc dalsza część dnia to gonitwa po hurtowniach,składach itp.. wydalismy dużo pieniążków, ale niebawem będą efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 23.10.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Kurcze,Edmar,Maruś i Asia,Marnia bedziecie mieszkać po drugiej stronie Warszawy..troche daleczko, ale są i plusy, jak sie bedziemy odwiedzac to już chyba weekendowo No nie może inaczej być. Po to budujemy dodatkowe pomieszczenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 23.10.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 A teraz HIT DNIA Otóż, zajeżdżamy na budowe a tu....w przyszłym salonie na przyszłej kanapie ( obecne rusztowania i balia) siedzi malutki kotek i płacze Zapytałam sąsiadkę czy może komuś nie zaginął..i zgadnijcie... Kocię zostało przez nas adoptowane Owszem planowałam kotka ale za jakiś czas..no cóż czasami nie warto planować Kotek jest już powizycie u weterynarza, gadżety są zakupione, niech teraz się grzecznie chowa... Aaaa i wygląda jakby był rasowy..pan doktor napisał mu w książeczce że ma kolor niebieski i że wyglada jak kot rosyjski czy tam brytyjski Hmmm..no nic teraz musze jakieś imię wymyśleć, ale mam nocny dyżur wieć dam rade poprosze mężusia o wklejenie zdjęć z budowy i oczywiście nowego nabytku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 23.10.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 zrób zdjęcia tych drzwi w salonie i prześlij. Czekam Już wkrótce ... będziesz robiła hi hi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 23.10.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Słuchajcie,ktoś mi kota rąbnął, nie widzieliście?? Taki podobny do rosjanina .. czy .. angola.Nagroda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 23.10.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 nie Marku, nie widzieliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 23.10.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 prosta odpowiedź, a o mało nie zaplułem monitora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts