agapiotr 23.10.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 hehehe, no prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 23.10.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 23.10.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 napiszcie mi proszę ,czy cena 20 zł za m2 dachu (robocizna) to duzo czy mało??jest w to wszystko wliczone, poza rynnami bo facet ich nie robijest solidny (pytalam tych ludzi u których dach robił) i słowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 23.10.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Andzik witam, dzisiaj coś cich i spokojnie. Albo skacowani, albo zapracowani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 23.10.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 no właśnie widzę, za cicho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 23.10.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 co ja sie o dach pytam jak my z fundamentów nie wyszliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 23.10.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 O przepraszam,zaczytałam sie o kotach trzeba drapak kupić Andzik 20zł to chyba tragedii nie ma, tych co pogonilismy proponowali 10 czy 15zł, jakoś mi z głowy wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 24.10.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Witam wszystkich z rana Fajnie że choć nieliczni z nas coś robią na swoich budowach pogratulować .... wczoraj miałam w pracy gościa...z Muratora Robin2 ..buduje się kilka km ode mnie..wiec będę miała pomoc poza tym..1 wrażenie ...rozsądny, zrównoważony, spokojny,powiedziałabym ..sadząc po dzienniku budowy... esteta.... i ecetera.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 24.10.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Witam, fajnie się wątek rozwija. Chciałabym się doczepić do Szanownego Grona. Budowę rozpoczynamy na wiosnę, w chwili obecnej walczymy z papierologią, a raczej ja walczę. U nas jest podział - ja papiery i budowa, małż zapewnia cash flow - i na nic innego nie będzie miał czasu (tzn. na pewno nie na pilnowanie budowy). Domek, który wybraliśmy to LMP133 z pracowni Lipińskich. Budujemy się w Józefowie pod Wa-wą. Dostałam już warunki przyłączenia wody i kanalizy (okazało się, że mamy już na działce ), prądu i gazu. Ach będzie się działo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 24.10.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Witaj Dominika w naszych skromnych progach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 24.10.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 w imieniu założyciela tego wątku ,witamy Cię bardzo serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 24.10.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Edmar 70 - założyłaś już swój dziennik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 24.10.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Edmar 70 - założyłaś już swój dziennik?? Andziu, dziennika nie zakładm, ale za to w galerii zdjęć będę aktywna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 24.10.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 dominka - witam serdecznie. Proszę napiszcie, gdzie zamierzacie ustawić pralkę, a w dni deszczowe suszyć pranie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 24.10.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 dominka wal śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 24.10.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Edmarko napisz proszę jak wstawiać cytaty, aby wyświetlało się kto je napisał - plisss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 24.10.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 w imieniu założyciela tego wątku ,witamy Cię bardzo serdecznie Tak to prawda. Jam jest członkiem założycielem (nie mylić z innym członkiem) i wraz z innymi członkami założycielami oraz członkami honorowymi witamy Dominkę serdecznie. Mam osobiście nadzieję,że Dominka zmieni się u nas w Dominantkę. I aniołek stróż dla Was. http://www.aniolki.republika.pl/stroz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola Kamil 24.10.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Dzien dobry z checia dolaczymy do Szacownego Grona Nowych Budowniczych - chyba moze sie juz tez tak nazwac - jestesmy na bardzo, bardzo wstepnym etapie do spelnienia marzen dzialka juz jest, na razie walczymy o granice z sasiadem....nie do konca obliczalnym pozniej - przepisanie od rodzicow u notariusza. a projekt - po wielomiesiecznych mękach - juz wstepnie wybrany - to Orchidea 2 z Archonu (troche lamiemy regule bo dach jest 4-spadowy...). zmiany zaplanowane i oczywiscie jest ich mnostwo. Po kolei zbieram lektury wszelkiego rodzaju instalacji i rozwiazan itd. az glowa boil tyle tego! planujemy wystartowac na wiosne 2008. Pozdrawiam serdecznie!!!! OLiKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 24.10.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Edmarko napisz proszę jak wstawiać cytaty, aby wyświetlało się kto je napisał - plisss Asiula już się robi. Wystarczy kliknąć nie na odpowiedz, tylko na cytuj przy poście tego, którego chcesz cytować i wtedy wyskoczy Ci okienko z miejscem na odpowiedź. Na pewno się uda. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 24.10.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Ola & Kamil Witajcie..powiększamy sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts