marnia 25.10.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Uspokoiłaś mnie, więc bałamucę Cię dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.10.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Dzień doberek!!! U mnie dzisiaj kolejny etap prac - ławy fundamentowe. Uspokoiłaś mnie, więc bałamucę Cię dalej Maruś Ty flirciarzu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 25.10.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Edmar gratulacje!!!...nie zapomnij zalać jakiegoś listu dla przodków co bo flirtowania...to stwierdzam że Wszystkie Marki takie są :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 25.10.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 acha..MarQ ponawiam pytanie: jaki znak zodiaku jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.10.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Edmar gratulacje!!!...nie zapomnij zalać jakiegoś listu dla przodków co bo flirtowania...to stwierdzam że Wszystkie Marki takie są :D List...hmm... fajne. Z tymi Markami to jest co nieco prawdy. Mój królewicz ( Marek) w stosunku do kobiałek też jest bardzo szarmancki i elokwentny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 25.10.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 acha..MarQ ponawiam pytanie: jaki znak zodiaku jesteś? Od urodzenia, a nawet po zmianie stanu cywilnego , ciągle Panna a co chcesz spr. czy pasujemy do siebie , czy może postawić horoskop ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 25.10.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Mój królewicz ( Marek) w stosunku .. też jest bardzo szarmancki i elokwentny. Zaczyna się robić pikantnie Dziewczyny chyba jest czego zazdrościć. Czytam między wierszami Edmarciu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 25.10.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 A swoją drogą, .. to FAJNE CHŁOPAKI SĄ te MARKI. Nieprawdaż?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.10.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 A swoją drogą, .. to FAJNE CHŁOPAKI SĄ te MARKI. Nieprawdaż?? Prawdaż, prawdaż... Mój małż uwielbia poświntuszyć, tak jak Ty zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 25.10.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Chyba wszyscy lubimy poświntuszyć troszeczkę. Mam genialny pomysł Jak się lepiej poznamy to zmienimy wątek z budowlanego na ... erotyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.10.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Chyba wszyscy lubimy poświntuszyć troszeczkę. Nioooo.... Mam genialny pomysł Jak się lepiej poznamy to zmienimy wątek z budowlanego na ... erotyczny Piszę się na to, tylko nie wiem, czy mam wystarczające doświadczenie w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 25.10.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Chyba wszyscy lubimy poświntuszyć troszeczkę. Nioooo.... Mam genialny pomysł Jak się lepiej poznamy to zmienimy wątek z budowlanego na ... erotyczny Piszę się na to, tylko nie wiem, czy mam wystarczające doświadczenie w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 25.10.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Witam Wszystkich A zwłaszcza nowych budowniczych w naszym wspaniałym gronie Dominika, Ola & Kamil Witajcie Piękne te wasze domy , bardzo okazałe. Edmar gratuluje postępów i czekam na zdjęcia pierwszych poważnych poczynań na budowie Jeśli chodzi o łazienkę to mam zamiar w żadnej łazience nie prać. Pierwsza na dole pewnie będzie za mała żeby cokolwiek do niej wstawić oprócz w-c i prysznica. A górna ma służyć tylko do kąpieli i innych zabiegów czysto higienicznych Planujemy zrobić piwnice wiec postaram się tam urządzić sobie fajną pralnie. Pomieszczenie gospodarcze będzie częściowo służyło za spiżarkę bo likwidujemy tą w kuchni. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 25.10.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Cześć W pierwszej chwili pomyslałam że pomyliłam forum, widze flirty pełną parą To ja tu do was lece żeby sie pochwalić a tu ooooo jakieś seksy odchodzą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 25.10.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Pisz Aga co sie dobrego wydarzyło. Ja przeczytam później, bo jadę majstra szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 25.10.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 aga&piotr Jak tam kotek ????? Fajnie że macie nowy miauczący nabytek , ja mam osobiście dwa , a raczej trzy tylko ten jeden jest u rodziców bo jest już za stary na zmiany i nie chciałam go brać ze sobą ma 11 lat i jest persem. a fajne drapaki widziałam na allegro , radze wam kupić jak największy, bardzo dobrze się kot na takim czuje. Mnóstwo zabawy i drapania po meblach troszkę mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 25.10.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Marku a może tych moich górali?? A u mnie w ciągu trzech dni wymurowali reszte domku, dziś zaczyna się układanie stropu!!! Wczoraj byłam dwa razy na budowie, rano - kiedy to jeszcze nie było za wiele, i wieczorkiem - kopara opadła, chodziłam sobie po pomieszczeniach dumna jak paw Majster:co nie podoba się pani? Ja: panowie jak tak dalej pójdzie to ja sie zaraz wprowadzam Uff, jak dobrze że moge to z siebie wyrzuć, ale radocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 25.10.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Skorpionek,dzięki za rade, męzuś właśnie zakupił zabawki. Maluch strasznie sie rozbrykał, wszędzie go pełno, nie wspomne o chęci do zabawy o 3 nad ranem Wciąż nie mam dla niego imienia, miał być Graf, od jego koloru, (zresztą dach też chce grafitowy,ojej mam kota w kolorze ) ale jakoś tak mi coś nie pasuje, a może go zdrobnic na Grafek? A teraz coś na temat pralni i wyjaśnienie dla andzik ... Otóż, nasz domek będzie malutki (w porównaniu do innych...) przy jego wyborze wiedziałam dokładnie że nie ma spiżarki przy kuchni, czy jakiejś pralni...wiecie tak na prawde, to cieszymy się że w ogóle budujemy. W tej chwili wynajmujemy 35 metrowe mieszkanko, fakt mieszcze się z ledwością, ale teraz wyobraźcie sobie moją reakcje na 120metrów bosko, spizarka już zaplanowana a pranie i suszenie nie wiem, i szczerze mówiąc nie martwie sie tym Poradze sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.10.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Pisz Aga co sie dobrego wydarzyło. Ja przeczytam później, bo jadę majstra szukać. Marek majstry som? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.10.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 W końcy otworzyłam galerię zdjęć budowy Wdzięcznego. Ale jestem zadowolona.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts