Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

nowi budowniczy

Gość marnia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Edmar gratulacje!!!...nie zapomnij zalać jakiegoś listu dla przodków :D

co bo flirtowania...to stwierdzam że Wszystkie Marki takie są :D :D

List...hmm... fajne. :)

Z tymi Markami to jest co nieco prawdy. Mój królewicz ( Marek) w stosunku do kobiałek też jest bardzo szarmancki i elokwentny. :evil: :evil: :evil:

Witam Wszystkich

A zwłaszcza nowych budowniczych w naszym wspaniałym gronie :D

Dominika, Ola & Kamil Witajcie :D

Piękne te wasze domy , bardzo okazałe.

Edmar gratuluje postępów i czekam na zdjęcia pierwszych poważnych poczynań na budowie :D

Jeśli chodzi o łazienkę to mam zamiar w żadnej łazience nie prać.

Pierwsza na dole pewnie będzie za mała żeby cokolwiek do niej wstawić oprócz

w-c i prysznica.

A górna ma służyć tylko do kąpieli i innych zabiegów czysto higienicznych :lol:

Planujemy zrobić piwnice wiec postaram się tam urządzić sobie fajną pralnie.

Pomieszczenie gospodarcze będzie częściowo służyło za spiżarkę bo likwidujemy tą w kuchni.

pozdrawiam :wink:

aga&piotr Jak tam kotek ?????

Fajnie że macie nowy miauczący nabytek , ja mam osobiście dwa , a raczej trzy tylko ten jeden jest u rodziców bo jest już za stary na zmiany i nie chciałam go brać ze sobą ma 11 lat i jest persem.

:D

a fajne drapaki widziałam na allegro , radze wam kupić jak największy, bardzo dobrze się kot na takim czuje. Mnóstwo zabawy i drapania po meblach troszkę mniej :roll:

Marku a może tych moich górali?? :roll:

A u mnie w ciągu trzech dni wymurowali reszte domku, dziś zaczyna się układanie stropu!!! :D :D :D

Wczoraj byłam dwa razy na budowie, rano - kiedy to jeszcze nie było za wiele, i wieczorkiem - kopara opadła, chodziłam sobie po pomieszczeniach dumna jak paw 8)

Majster:co nie podoba się pani?

Ja: panowie jak tak dalej pójdzie to ja sie zaraz wprowadzam :lol:

Uff, jak dobrze że moge to z siebie wyrzuć, ale radocha :wink:

Skorpionek,dzięki za rade, męzuś właśnie zakupił zabawki.

Maluch strasznie sie rozbrykał, wszędzie go pełno, nie wspomne o chęci do zabawy o 3 nad ranem :o

Wciąż nie mam dla niego imienia, miał być Graf, od jego koloru, (zresztą dach też chce grafitowy,ojej mam kota w kolorze 8) ) ale jakoś tak mi coś nie pasuje, a może go zdrobnic na Grafek? :roll:

A teraz coś na temat pralni i wyjaśnienie dla andzik ...

Otóż, nasz domek będzie malutki (w porównaniu do innych...) przy jego wyborze wiedziałam dokładnie że nie ma spiżarki przy kuchni, czy jakiejś pralni...wiecie tak na prawde, to cieszymy się że w ogóle budujemy. W tej chwili wynajmujemy 35 metrowe mieszkanko, fakt mieszcze się z ledwością, ale teraz wyobraźcie sobie moją reakcje na 120metrów :o :o :o bosko, spizarka już zaplanowana a pranie i suszenie :roll: nie wiem, i szczerze mówiąc nie martwie sie tym :D

Poradze sobie :lol: