BERNADETKA 30.10.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Andzik dziękuje za podpowiedź....jeśli naocznie nie widać takowych..to czy można w inny sposób sprawdzić ich obecność? co do remontu...jestem u znajomej ,płace naprawde niewiele i nikt mi nie wymówi stancji..ona na baardzo długo wyjechała za granicę...może naświetlę troche sytuacje..w tym domu nikt nie mieszkał z 5 lat...zostały tam stare meble, wykładziny itp < nie widać na nich żadnych nalotów> dom jest murowany...20-letni..jakieś gumoleum na podłodze...chciałam powyrzucać to wszystko,pozdzierać tapety, odmalować...pytanie..czy to coś da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.10.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Witam Was kochani! Na kawkę to już chyba się nie załapię...? Aga masz juz tak dużo... - Fantastycznie. A kociak piękniusi. Bernadetko z autopsji wiem, iż remont zagrzybionego domu na g...no się zda. Sama mieszkam w takim zakalcu i wszelakie remonty i odnawiania spełniają swoją rolę na bardzo krótki okres czasu. Aby taka inwestycja miała sens, trzeba by zacząć od samego budynku, tzn . dokopać się do fundamentów , osuszyć, założyć opaskę, ocieplić, skuć tynk, zainstalować wentylację,... Ale to gra nie warta świeczki. Potwornie duże koszty. To tak jakbyś drugą chałupę stawiała na nowo. Siostra moja nie mając innego wyjścia przeprowadziła taki remont i w tej chwili grzyba niet. Musisz się zastanowić co robić dalej - zdrowie najważniejsze. Asiula czy to znaczy, ż projekcik masz już zaadoptowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 30.10.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Edytko na kawke zawsze sie załapiesz, zaraz poprosze kelnera to zaparzy Bernadetko Edytka ma racje, pozbyć się grzyba to wysoka poprzeczka i zapewne ogromny koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.10.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 zaraz poprosze kelnera to zaparzy Tylko jakiegoś przystojniaczka poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 30.10.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 zaraz poprosze kelnera to zaparzy Tylko jakiegoś przystojniaczka poproszę. popieram :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 30.10.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Da sie zrobic Edytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 30.10.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 o kurcze Bernadetko albo ściągne drugiego z wolnego dnia albo Wojtek wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 30.10.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Andzik dziękuje za podpowiedź....jeśli naocznie nie widać takowych..to czy można w inny sposób sprawdzić ich obecność? co do remontu...jestem u znajomej ,płace naprawde niewiele i nikt mi nie wymówi stancji..ona na baardzo długo wyjechała za granicę...może naświetlę troche sytuacje..w tym domu nikt nie mieszkał z 5 lat...zostały tam stare meble, wykładziny itp < nie widać na nich żadnych nalotów> dom jest murowany...20-letni..jakieś gumoleum na podłodze...chciałam powyrzucać to wszystko,pozdzierać tapety, odmalować...pytanie..czy to coś da? hm , a patrzałaś pod gumoleum?takie pleśnie i grzyby są bardzo często nie widoczne dla oka, ale jak będzie w domu wilgoć to zaraz wyjdą na wierzch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 30.10.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Dzień dobry Komu jeszcze kawkę ?????/ A kelner specjalnie dla ciebie Edytko http://gfx.filmweb.pl/ph/08/12/110812/34376.1.jpg Aga i Piotr kotek śliczny, ale wam się trafiła gratka taka znajda, no no Nie mówcie o tym głośno w okolicy, bo się zaraz jacyś pseudo właściciele znajdą A to moje psotnice A raczej psotniki fido który nie mieszka ze mną ale jest mój http://img187.imageshack.us/img187/7923/fidout7.jpg I Maja i Roxi http://img471.imageshack.us/img471/5448/majkairoxi1111ha6.jpghttp://img126.imageshack.us/img126/7182/zroksaikrg6.jpg i jeszcze mój pieszczoszek ESTEREK http://img505.imageshack.us/img505/5127/esterek1rk5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 30.10.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 o fajny bielusi koteczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola Kamil 30.10.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Witam Wszystkich w to piękne, słoneczne, ciepłe i leniwe południe Aga, z przyjemnością obejrzałam zdjęcia - zarówno kotka jak i domu ja mam w domu Szajbę, dachowca z charakterem psa Marnia, na targach podobało mi się to, że choć nie było tam zbyt dużo firm, to można było swobodnie porozmawiać z ich przedstawicielami i wyjaśnić wszystkie wątpliwości. Byłam też na kilku "wykładach", prezentacjach, o prawnych aspektach działki i budowy, kredytach, instalacjach...... Wczoraj teściowie wyjaśnili sprawę w sądzie - z pomocą prawniczki która składała wniosek - nie będę się rozpisywać o co tam chodziło (ogólnie - złożony jest wniosek o nadanie aktualnego numeru sprawie...) i, w efekcie, Pani Urzędnik poinformowała, że wydanie tej decyzji to już kwestia ok. miesiąca. Więc jestem bardzo dobrej myśli Asia, dużo zmian dokonaliście? i dużo Was to kosztowało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola Kamil 30.10.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Skorpionku, fantastyczne koty!!! (dopiero teraz mi się zdjęcia otworzyły he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 30.10.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Ja też dopiero teraz widze wszystkie kocurki Piękniusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 30.10.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Uwaga chwalę się - wczoraj odebrałam projekt mojego domeczku Gratulacje inwestorko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 30.10.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 "aga&piotr"]Witajcie, A Tobie Marku to nie wiem co napisać, ciężka sprawa z tym wodociągiem Jak to???? A tak liczyłem na Ciebie, W ostateczności będzie studnia, ale taka prawdziwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 30.10.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Ale sie tu dzisiaj dzieje Wszystkim dziękuję, że jesteście a szczególnie Pani Bernardzie, która zaszczyciła nas dzisiaj swoją osobą. No a teraz pisz w jakiej gazecie. Koniecznie zostaw 1 egz . jak będę w Białym to poczytam. Poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 30.10.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Andzik, aa takie ,mało popularne ale są!! Akademia Rolnicza w Poznaniu kierunek ogrodnictwo-produkcja i zarządzanie przedsiębiorstwem ogrodniczym Rzeczywiście takie mało popularne. Nie to co ja. SGGW AR w Warszawie. Wydz. Melioracji i Inżynierii środowiska O kurcze jak to było dawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 30.10.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 No i otworzyłem nastepną stron dziesiatkę. Kociaki super a ten .. pająk .. jaki wielki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 30.10.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 a ten .. pająk .. jaki wielki. teraz jest 3 x większy prawdziwy olbrzym , tylko trzeba na paluchy uważać żeby mu czasem pod szczypce nie podeszły Pierwszy był jeszcze większy ,ale tamten był oswojony , dał się głaskać. i niestety pomogłam mu przenieść sie na tamten świat , straszna strata nie mogę go sobie darować a raczej jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 30.10.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Andzik, aa takie ,mało popularne ale są!! Akademia Rolnicza w Poznaniu kierunek ogrodnictwo-produkcja i zarządzanie przedsiębiorstwem ogrodniczym Rzeczywiście takie mało popularne. Nie to co ja. SGGW AR w Warszawie. Wydz. Melioracji i Inżynierii środowiska O kurcze jak to było dawno [/quote No faktycznie ,nie to co Ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts