andzik.78 03.11.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Witaj Myślę,że jest chyba za wcześnie na umawianie się z ekipą, chociaż możesz wspomnieć tu i tam ,ze zaczniesz niebawem budowę i ekipy szukasz. A masz juz jakąś na oku? Jak dobrze pójdzie to zimą z papierami powinnaś się wyrobić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 03.11.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Wiecie co, zawiodłam się i to bardzo na mojej ''przyjaciólce'' obgadała mnie przed moja sąsiadką, tzn ona chyba powiedziała jej ,że o niej rozmawiałyśmy i tylko powiedziała to co ja mówiłam a to co ta niby przyjaciółka mówiła o tej sąsiadce,tego nie powiedziała. Mama poszła do owej sąsiadki wczoraj a ta jej mówi''Marta mi wszystko powiedziała co Ania mówiła'. Jak ja się poczułam to chyba nikt nie wie...ech szkoda pisać jest mi bardzo przykro. Ja tez mogłabym dużo powiedzieć ale po co? nie jestem taka świnia jak mam na nazwisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 03.11.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Myślałam ,że z tą Marta o wszystkim mogę pogadać w końcu znam ja od przedszkola, w szkole razem siedziałysmy.. wydawało mi się,że ją znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.11.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Andziu szlag by trafił taką przyjaźń. Pogoń koleżaneczkę gdzie pieprz rośnie i nawtykaj jej ile wlezie. Nie ma zmiłuj! Słuchaj, może ona jest zazdrosna o Twój nowy domek i wiesz... zawiść zżera ją od środka i w ten sposób dała upust swoim żalom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.11.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Panikierowniczko jak miło Cię tu gościć. Jeśli chodzi o brygadę budowlaną, to brak PnB nie przeszkadza, aby móc już ich poszukiwać. Ja swojej szukałam 8 m-cy przed rozpoczęciem budowy i już nie było to proste. Dobrej brygady to teraz ze świecą szukać. Masz do wiosny jeszcze czas, więc do dzieła. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 03.11.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Andziu Słuchaj, może ona jest zazdrosna o Twój nowy domek i wiesz... zawiść zżera ją od środka i w ten sposób dała upust swoim żalom. Aniu - zazdrość to była pierwsza myśl jaka przyszła mi do głowy. Edyta ma rację. Zaś "przyjaciółce" powiedziałabym co na ten temat myślę i zakończyłabym tę znajomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 03.11.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Panikierowniczko jak miło Cię tu gościć. Jeśli chodzi o brygadę budowlaną, to brak PnB nie przeszkadza, aby móc już ich poszukiwać. Ja swojej szukałam 8 m-cy przed rozpoczęciem budowy i już nie było to proste. Dobrej brygady to teraz ze świecą szukać. Masz do wiosny jeszcze czas, więc do dzieła. Powodzenia. Kurcze, masz rację. Mój mąż mówił ''naszym '' budowlańcom rok temu ,że w tym będziemy się budować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 03.11.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 co tak pusto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 03.11.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Witam "nowych budowniczych" w trudach budowania i gorące pozdrowienia dla Marni,który mnie tu zaprosił i nie mogłam oprzec sie pokusie zajrzenia do was. U was tak cieplusio,przyjmiecie mnie do grona? Marnia masz tych murarzy? U mnie dalej smutki,kurka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 03.11.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 witam wszystkich nowych i starych. Widzę, że dzieje sie coś tutaj. Nareszcie jakieś projekty do ogladania Przypomina mi się ... jak przed laty też oglądałem swój projekt. Jakby mi kto ... 50 lat zabrał. (to ma być śmieszna). Choroby!!! Z tym to przesadzacie trochę. Albo dupska trzeba wam obić , albo ... pomasować . A tak na poważnie, nie przesiadujcie w takim stanie przed komputerem, bo może złapać jakiegoś wirusa. Bernadetka, chciałem jechać do Białego, ale jak jestes niedysponowana .. to nie jadę. Może next week. doczytałam miedzy wierszami...coś o wspomaganiu Marka ...hmmm nie dajesz już rady ... może sie przekonamy za tydzień . Maruś i Asia po prostu ręce opadają. ąż sie dziwię i cieszę, że u mnie poszło tak bezproblematycznie. Trzymajcie się. Pani kierowniczko umowy z ekipą, nie musisz podpisywać. Wybierz kilka ekip, na wszelki wypadek. Będą papierki, będzie budowa. Jest ekipa. andzik myślę, że powinnaś z koleżanką pogadać. Co chciała przez to osiągnąć. Wtedy zdecydujesz czy jest coś warta. Wszystko może wygladać inaczej niż się wydaje. Myślę, że powinnaś też pogadać z sąsiadką. I jakoś sprawę wyjaśnić załagodzić. Wytłumaczyć się. Pokajać, że żle zostałaś zrozumiana, nakłamać... itp... Jak z nią nie pogadasz, będzie rysa na długo. Teraz będzie bolało : nie wolno nikogo opitalać. I nie zgodze się z opinią Edytki. Nie nawtykaj jej ile wlezie, ale z tym pieprzem to OK. . Skorpionku, mokre buziaczki dla Ciebie Edmar - pochwalimy się?? Sorki, że mnie tak mało, ale jakoś tak ostatnio mało czasu I chwalę się córcią http://images24.fotosik.pl/106/b9f68231c8fbdc22m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 03.11.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Witam "nowych budowniczych" w trudach budowania i gorące pozdrowienia dla Marni,który mnie tu zaprosił i nie mogłam oprzec sie pokusie zajrzenia do was. U was tak cieplusio,przyjmiecie mnie do grona? Marnia masz tych murarzy? U mnie dalej smutki,kurka! Kasiula w imieniu zarządu witam również i Ciebie na naszych stronach. Jak widzisz, trzeba będzie zmienić nazwę z NOWI BUDOWNICZY na CHOROWICI. Kastingu na majstra jeszcze nie zamknąłem, ciągle szukam. Kasiula, rzuć w różnych grupach budowlanych, pytanie gdzie możesz dostać drewno. Może cos będzie ciekawego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 03.11.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Witam wszystkich a szczególnie nowych wstępujących w nasze szeregi Witajcie kasiula77 i panikierowniczka Mareczku śliczną masz córkę, oj będzie casting na zięciów Marnia napisał; Skorpionku, mokre buziaczki dla Ciebie Dzięki Marus to dla ciebie http://img487.imageshack.us/img487/5157/jeleol9.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.11.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Teraz będzie bolało : nie wolno nikogo opitalać. ...a kiedy to takie fajne... zwłaszcza jak sobie zasłuży Skorpionku, mokre buziaczki dla Ciebie Mokre...hmmm... co to ma znaczyć Edmar - pochwalimy się?? Niooooo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 03.11.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Witaj Edytko marnia napisał: Edmar - pochwalimy się?? Niooooo.... Hm pochwalcie się , proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 04.11.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 To wszystko nie jest takie proste jak sie wydaje, niestety.Nie będę sie już na jej temat rozpisywać.Straciłam do niej zaufanie i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 04.11.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Moje dzieci przwróciły dzis kuchenkę gazową. Na szczęście nic im sie nie stało. ale strachu sie najadłam...oczy w koło głowy to za mało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 04.11.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Witam wszystkich, a szczególnie tych ostatnio przybyłych. Andziu, czy rozplanowanie hydrauliki, a szczególnie pionów kanalizacyjnych robił Ci architekt, czy może korzytałaś z usług hudraulika /zmieniając rozmieszczenie pionów kanalizacyjnych/. Edytko, a jak to wyglądało u Ciebie. Pytam się, gdyż już po odbiorze projektu wymyśliłam inne ustawienie sprzętów /wanna, sedes .../ w łazience. Teraz piony mam nie w tym miejscu, w którym bym chciała. Moje dzieci przwróciły dzis kuchenkę gazową. Na szczęście nic im sie nie stało. ale strachu sie najadłam...oczy w koło głowy to za mało.. Dobrze, że nic się nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 05.11.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Witajcie!!! Przepraszam że długo nie zaglądałam, ale miałam pracowity weekend W każdym razie biore sie za czytanie zaległości, bo troche mi sie nazbierało kątem oka zauważyłam nowych budujących, więc serdecznie witam Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 05.11.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Witam Wszystkich i Zapraszam http://www.strykowski.net/ciasto/Ciasto_z_serem,_sernikowe,_galeria_sernik,_wypieki_domowe_1459.jpg http://www.strykowski.net/zdjecia_desery_ciastka_kawa_fotografia/Lody_mix_1_252_mini.jpghttp://www.strykowski.net/kawa/Kawa_czarna,_biala_-_zdjecia._Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417_mini.jpg http://www.strykowski.net/arabia/ges_z_tluszczu_arabia_3227_mini.jpghttp://www.strykowski.net/wegry/103_Pomidory_nadziewane_karpiem__Wegry_2886_mini.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 05.11.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 http://www.strykowski.net/mieso/Staropolskie_jedzenie,_zdjecia_wedlin_i_kielbas_po_staropolsku_1479_mini.jpg Zapraszam Zapraszam proszę się częstować i pic za moje zdrowie Dzisiaj Anetka ma Urodziny i kończy Hm..... 18 LAT http://www.fotosearch.pl/thumb/csk/CSK218/KS13111.jpghttp://www.fotosearch.pl/thumb/CSK/CSK002/ks77487.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts