Edmar70 12.11.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Dziękuje aż normalnie sobie trzasnę jedna kolejkę w razie czego powiem P. Policjantom..że zjadłam Pawełka :D Hihihi.... Widzę Bercia, że oprócz nas, nikt sobie dzisiaj nie dodał animuszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 12.11.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Jak to nikt, no ja cały transporter przytargałam czy tyle wystarczy ????????? http://www.picturebookmarking.com/galleries/uploaded/Image.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.11.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Anetko, czasami to do łez mnie rozbawiasz. Ta iloś to jak dla półku. Ja do tego pifka jeszcze soczek malinowy sobie zaserwuję http://www.sweets.pl/pliki/artykuly/Paola_Malinowy_150.jpg Jak ktoś lubi taką mięszaninę to proszę się częstować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 12.11.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 z soczkiem mniam , mniam uwielbiam A co z Markiem dalej mu dysk stwardniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.11.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 A co z Markiem dalej mu dysk stwardniał hihihi... Pewnie to jakaś poważniejsza awaryja. A tak w ogóle to gdzie się podziewa reszta naszej grupki? Zawiało ich czy cóś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.11.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 No proszę, dziewczyny se popiły i już chrapią w najlepsze. Spokojnych snów i niech Wam się aniołki śnią. http://th.interia.pl/50,b5411f67b1660005/barefoot_heaven_d.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.11.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 No tak, nie dość, że poszły wczoraj spać z kurami, to jeszcze śpią nie wiadomo do której. BOBUDKA!!! Kawusie podano... no już wstawać z łóżek. http://maxim.com.pl/promocje/max/44.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 13.11.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Edytko za dużo tego piwska wczoraj było i mam kaca , pół nocy spędziłam oglądając dno muszli Tyle sztuk to nie na moją głowę A tak poważnie to się strułam łe, No i nam sie chyba grupka rozpadła nawet Andzik nie zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.11.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Dno muszli mówisz... bleee... to Ci szczerze współczuję, ja też tego nienawidzę. A nie mówiłam - nie pij tyle... To Ty całą szafę przytargałaś. Teraz to trochę dietki by się przydało. Proponuję zupkę ryżankę, moje dziwuszki bardzo ją lubią i mówią na nią zupa na brzuch Zetrzyj na tarce lub pokrój w kostkę sporo włoszczyzny (z przewagą marchewki), zalej wodą, dodaj listek laurowy, 2 ziela, troszku Vegety do smaku i gotuj na małym ogniu ok. 15 min. Następnie dodaj kilka łyżek ryżu (ilość zależna od gęstości) i ponownie gotuj ok. 25 min. Pod koniec gotowania należy dołożyć łyżeczkę masełka. Spożywać przez cały dzień. Smacznego! Wracaj szybko do formy, bo nie będzie z kim gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 13.11.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Witajcie, co słychać?? oo widze że sie dziewczyny popiły ja wiecznie nie mam, czasu, myslałam że może dziś w pracy będzie troszke luźniej, a tu o, tłumy od rana ale udało mi sie zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.11.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Oooo, Aga jesteś w końcu!!! Chono tu szybko na dywanik!!! Gdzieś mi się tam obiło o uszy, że więżba jest już u Ciebie. Czego się nie pucujesz... Proszę się teraz gęsto tłumaczyć i to szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 13.11.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Więźba? nic mi o tym nie wiadomo A tak na serio, to będzie ale w przyszłym tygodniu, drewienko przybędzie dopiero w czwartek Hmm Edytko a gdzie się podziała reszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.11.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Więźba? nic mi o tym nie wiadomo A tak na serio, to będzie ale w przyszłym tygodniu, drewienko przybędzie dopiero w czwartek Aaaa... to jednak miałam rację... Gdzieś dzwoniło, tylko nie wiem gdzie. Hmm Edytko a gdzie się podziała reszta? Cholera ich wie. Wczoraj nie przyszli na pifko, dziś nie pili kafki to może na obiad się zameldują. Zapraszam na małe co nieco. OOOBIADDDD!!! http://www.babooshka.pl/menu/Danie%20dzieciece.JPG http://www.nocowanie.com/img/zdjecia_d/14556.jpg A na deserek takie oto drobne pyszności. http://www.korado.net.pl/przykW.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 13.11.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Edytka ty mnie nie kuś Ja na dietce, i muszę choć dziś się od obżarstwa sie wstrzymać inaczej mnie czeka powtórka z rozrywki Dziękuje Ci za super zupkę , ale właśnie moim winowajca był ryż i na ryżu na razie nic nie zjem a przynajmniej on dał mi sie najbardziej we znaki. Ja dziś tylko rumianek i miętkę pije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.11.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 ale właśnie moim winowajca był ryż i na ryżu na razie nic nie zjem Ło matko, nie wiedziałam, że ryż może szkodzić. A może Ty chińszczyzny się najadłaś, cooo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 13.11.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Zjadłam tylko pomidorową z ryżem I coś mi nie podeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 13.11.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 No no, jaki obiadek, a chętnie skosztuje bo coś głodna jestem Skorpionek a gdzieś Ty sie tak urzadziła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.11.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Zjadłam tylko pomidorową z ryżem I coś mi nie podeszło Nie, to na pewno nie od ryżu. Nie wierzę w to. Myślę, że to był zwykły zbieg okoliczności, a Ty załapałaś jakiegoś wirusa i masz małą grypkę żołądkową. Ale jest już troszkę lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 13.11.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Witaj Aga no wreszcie się pojawiłaś , już myślałyśmy że nas opuściłaś. Masz racje Edytko pewnie mi sie coś zbierało już od jakiegoś czasu , a po zupie tylko mnie to ruszyło. Nazbierały sie toksyny Gdybym sie struła świeżą zupą to chyba bym przestała gotować , bo bym sobie pomyślała ze nie umiem zupy ugotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 13.11.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 ojej, nic przyjemnego takie zatrucie......mam nadzieje że już sie lepiej czujesz a dlaczego miałabym opuścić tą najlepszą grupe? w życiu tylko czasu brakuje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts