andzik.78 27.11.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Siedzę na portalu nasza-klasa i niestety jest tak przeciązony ,że nie mam szans na znalezienie kogokolwiek . Moje szkraby trzeba pilnowac cały czas. Co rusz maja nowe pomysły. Jak były na powietrzu to wybiegały się i był spokój.A teraz , siedzimy w domu i zajęcia wynajdujemy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 27.11.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Edytko ale te okna urzędowskiego są strasznie drogie w zasadzie to jedne z najwyższej półki, i to są drewniane tak? My rozglądamy sie za PCV, ale dopiero zaczynam, więc jeszcze nie wiem co i jak A na ten naszej klasie to jestem Agnieszka Słowik rocznik 1982 (zdjęcie pod palmą ), i będzie mi bardzo miło jak dołączycie do moje gronka Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.11.2007 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Tak Aguś, Urzędowski ma tylko drewniane okna, niestety. Ja mogłabym mieć plastiki, ale małż chce drewniane. Ale myślę, że koncepcja nam się jeszcze zmieni ze sto razy. Pożyjemy, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 27.11.2007 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Aga to Ty jesteś w tych krótkich spodenkach i podkoszulce na ramiączkach?? Wole się upewnić nim napisze do kogoś innego jak to Ty to jutro się u Ciebie melduje w naszej klasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.11.2007 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 jak to Ty to jutro się u Ciebie melduje w naszej klasie A o mnie zapomniałaś i nie chcesz do mnie dołączyć, tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 27.11.2007 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Andzik wpisałam Ciebie ale Cię nie ma nie wyświetlił mi się twój profil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 28.11.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Witam wysztskich serdecznie po dłuugiej przerwie, ale zmogło mnie wstrętne choróbsko. Wczoraj i dziś nadrabiałam czytanie forum. Przecież tutaj sie dzieje tyle ciekawego. O jakiej naszej klasie mówicie??? Dziewczyny macie śliczne dzieciaczki, jak z reklamy. Takie maluchy są super, tylko szkoda, że oczy trzeba mieć nakookoło głowy. Ach, ja ten etap mam już za sobą (coś mi się wydaje, że w naszym gronie to ja mam najstrarsze dzieciaczki). Hura, właśnie zadzwonił małż - w końcu udało mu się złożyć wszystkie papierki potrzebne do pozwolenia - podobno pani przyjęła, choć nie podobało się jej, że wszystkie kopie są już potwierdzone. Okazało się, że powinno się jej przedstawić wszystkie oryginały a ona sama potwierdza kopie. No coz odebralismy pani robote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 28.11.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Oj Edytko, nie chce nic mówić ale masz racje, jeszcze nie raz się wam zmieni Anetko, jestem w białej koszulce na ramiączka i krótkiej dżinsowej spódniczce Maruś i Asia, gratulujemy papierki za wami Dobra Kochane, lecimy na budowe, potem po dachówke i klinkier na kominy Odezwe się pod wieczór, Miłego Dnia!! Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 28.11.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 jak to Ty to jutro się u Ciebie melduje w naszej klasie A o mnie zapomniałaś i nie chcesz do mnie dołączyć, tak... Miałam nadzieje ze Cię znajdę w znajomych u Agnieszki , ale jeszcze sie nie dopisałaś. No jasne że chce , myślałam że Ci zrobię niespodziankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 28.11.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 aga&piotr napisał Anetko, jestem w białej koszulce na ramiączka i krótkiej dżinsowej spódniczce Wybacz jak patrzyłąm było już brubo po północy , i chyba widziałam podwójnie, he he he... No to sie melduje, i czekam Na Edytkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.11.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Miałam nadzieje ze Cię znajdę w znajomych u Agnieszki , ale jeszcze sie nie dopisałaś. No właśnie, dopisałam się już wczoraj, tylko aga jeszcze nie przyjęła mnie do listy znajomych. Jakby co, to zalogowana jestem pod Edyta Dziewicka. Figuruję tam tylko jedna jedyna. Dziewczyny zapraszam -dołączajcie!!! Asiula ale czujesz sie już dobrze...? Jak to dobrze, że PnB jest już w toku działań. A ile trzeba u Was czekać na wydanie pozwolenia? Asiu jeśli chodzi o naszą klasę to nieco wyżej podałam link do strony. Luknij tam sobie, fajna zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 28.11.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Edytko jakie masz ładne nazwisko takie niewinne Agnieszka też ma ładne , ja jestem z tych co wiecznie cyganią Ale to już lepsze niż panieńskie , bo tamto to było brzydkie i go nie cierpiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 28.11.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 No Edytko fajna z Ciebie laseczka, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.11.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Edytko jakie masz ładne nazwisko takie niewinne A i owszem, ale dawno już straciło na niewinności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 28.11.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Twój mężuś też tam jest, wykukałam go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 28.11.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Bardzo jest podobny do kuzyna mojego męża , Z tym że ten kuzyn jest adoptowany, matka nie znana Ale wierna kopia, po prostu sobowtór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 28.11.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Zalogowałam się a jakże gorsza nie będę tylko cos pomierdoliłam bo w dwóch klasach jestem zalogowana .a nie doszłam jeszcze jak się usunąć z jednej klasy? Fotki jeszcze nie wstawiłam ale niebawem nadrobię zaległości.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 28.11.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Widze, widze, widze http://www.gify.nou.cz/z_tygr_soubory/ty3.gif WIDZE KOLORY podłączyłam sobie monitor , wreszcie, ale mi dziwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 28.11.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 I wiecie co!!!!!!!!!!! Jak za 49 zł to jest po prostu cudo, monitor bielutki czyściutki , jak nowy, kolorki ma śliczne, spodziewałam się szarego trupa , a tu po prostu miodzio, nawet jak pochodzi rok Edytka, Agnieszka , Ania gdzie się kobitki podziewacie, pisze dziś sama ze sobą Pewnie obiadki gotujecie mężusiom i dzieciaczkom, przyjeżdżajcie do mnie starczy dla wszystkich, narobiłam kopytek nagotowałam sosu pomidorowego , i pulpeciki zrobiłam.Starczy dla wszystkich http://www.gify.nou.cz/r_kuchyn_soubory/ku8.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.11.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 http://www.gify.nou.cz/r_kuchyn_soubory/ku8.gif Ja tak delikatnie i grzecznie podziękuję za taki obiadek Fajnie, że nie masz już zielono przed oczami... Poważnie mój małż ma sobowtóra? Ale fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts