Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

nowi budowniczy

Gość marnia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Edytko ale te okna urzędowskiego są strasznie drogie :roll: w zasadzie to jedne z najwyższej półki, i to są drewniane tak?

My rozglądamy sie za PCV, ale dopiero zaczynam, więc jeszcze nie wiem co i jak :)

A na ten naszej klasie to jestem Agnieszka Słowik rocznik 1982 (zdjęcie pod palmą;) ), i będzie mi bardzo miło jak dołączycie do moje gronka ;)

Pozdrawiam

Aga

Witam wysztskich serdecznie po dłuugiej przerwie, ale zmogło mnie wstrętne choróbsko.

Wczoraj i dziś nadrabiałam czytanie forum. Przecież tutaj sie dzieje tyle ciekawego. O jakiej naszej klasie mówicie???

Dziewczyny macie śliczne dzieciaczki, jak z reklamy. Takie maluchy są super, tylko szkoda, że oczy trzeba mieć nakookoło głowy. :roll:

Ach, ja ten etap mam już za sobą (coś mi się wydaje, że w naszym gronie to ja mam najstrarsze dzieciaczki).

Hura, właśnie zadzwonił małż - w końcu udało mu się złożyć wszystkie papierki potrzebne do pozwolenia - podobno pani przyjęła, choć nie podobało się jej, że wszystkie kopie są już potwierdzone. Okazało się, że powinno się jej przedstawić wszystkie oryginały a ona sama potwierdza kopie. No coz odebralismy pani robote :wink:

Oj Edytko, nie chce nic mówić ale masz racje, jeszcze nie raz się wam zmieni :lol:

Anetko, jestem w białej koszulce na ramiączka i krótkiej dżinsowej spódniczce ;)

Maruś i Asia, gratulujemy :D papierki za wami :D

Dobra Kochane, lecimy na budowe, potem po dachówke i klinkier na kominy :D

Odezwe się pod wieczór, Miłego Dnia!!

Aga

Miałam nadzieje ze Cię znajdę w znajomych u Agnieszki , ale jeszcze sie nie dopisałaś.

No właśnie, dopisałam się już wczoraj, tylko aga jeszcze nie przyjęła mnie do listy znajomych. :( :lol:

Jakby co, to zalogowana jestem pod Edyta Dziewicka. Figuruję tam tylko jedna jedyna. :roll: :D Dziewczyny zapraszam -dołączajcie!!! :D

Asiula ale czujesz sie już dobrze...?

Jak to dobrze, że PnB jest już w toku działań. :wink: A ile trzeba u Was czekać na wydanie pozwolenia? :roll:

Asiu jeśli chodzi o naszą klasę to nieco wyżej podałam link do strony.

Luknij tam sobie, fajna zabawa. :D

I wiecie co!!!!!!!!!!!

Jak za 49 zł to jest po prostu cudo, monitor bielutki czyściutki , jak nowy, kolorki ma śliczne,

spodziewałam się szarego trupa , a tu

po prostu miodzio, nawet jak pochodzi rok 8)

Edytka, Agnieszka , Ania gdzie się kobitki podziewacie, pisze dziś sama ze sobą :-?

Pewnie obiadki gotujecie mężusiom i dzieciaczkom, przyjeżdżajcie do mnie

starczy dla wszystkich, narobiłam kopytek nagotowałam sosu pomidorowego , i pulpeciki zrobiłam.Starczy dla wszystkich :D

http://www.gify.nou.cz/r_kuchyn_soubory/ku8.gif