skorpionek1975 28.11.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Edytko uwierz mi że ma, Tomek jest identyczny ,tez nosi takie same okularki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 28.11.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Cześć Kobietki Jak miło że dołączyłyście Ledwo zdązyłam poakceptować zaproszenia i odpisac na wiadomości a tu o, serwery się przeciążyły tego najbardziej nie lubie... Co za dzień...ale wszystko załatwione wreszcie zakupiliśmy dachówke uff co za ulga..w drodze powrotnej zajechaliśmy do sklepu po żwirek dla kota i ..kupiliśmy sobie świetne piżamki polarowe na tą zimnice Ps. a nazwisko słowik to jeszcze ekhm aktualne bom panienka hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 28.11.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 W naszej klasie to jest najlepiej posiedzieć w nocy, tak 2-3 to pewnie można sobie poszukać co się chce, a tak to co 5 min. serwer przeciążony. Ja znalazłam nawet zdjęcie swojego byłego , ale kontaktu z nim niet. bo go nie ma, nie dołączył jeszcze , pewnie sie boi żeby go inne laski nie znalazły hie, hie Gorzej jak mnie odnajdzie jakiś niechciany znajomy Agnieszko to jeszcze się na ślub załapiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.11.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Edytko uwierz mi że ma, Tomek jest identyczny ,tez nosi takie same okularki. Gdyby nie to, że dzieli mnie od Ciebie setki kilomertów, to bym pomyślała, że mój małż prowadzi podwójne życie hihihi... Aguś jaka to dachóweczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 28.11.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Edytko , ten Tomek ma 31 lat , ale sobowtórek jest chyba że mają jednego tatusia hi, hi, hi On był adoptowany, więc kto wie jakie korzenie są jego prawdziwej rodziny. Może jakiś kuzyn czasem to różnie bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 28.11.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Oczywiście że na zaślubiny się załapiecie A dachówka bedzie Roben kolor miedziany, do tego brązowe rynny i obróbki z brązowej blachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.11.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 chyba że mają jednego tatusia hi, hi, hi . Tego to się już nie dowiem, bo mój teść od 19 lat żyje sobie w niebie, niestety. Ale kto wie, kto wie... Agnieszka, ale będziesz miała łaaaadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 28.11.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 No mam taką nadzieje Bo cenowo wyszło prawie to samo co blacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 28.11.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 no dobra, ide odpocząć toszke, odezwe się jutro Miłego wieczoru Dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 28.11.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Bardzo się cieszę Anetko ,ze masz już kolorowy swiat . Kiedy ty takie obiady zdążysz nagotować??? no no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 28.11.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 no dobra, ide odpocząć toszke, odezwe się jutro Miłego wieczoru Dziewczyny Ja to na forum odpoczywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 28.11.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Cześć dziewczyny Ale mnie "nasza-klasa" wciągnęła. Wyobraźcie sobie, że znalazłam tam dwóch chłopaków z mojej klasy (a wszystkich ich było zaledwie 4). Nuuu i na wspominki się wzięło. Jak nas się więcej uzbiera, to planujemy zrobić spotkanie klasowe - po 22 latach, aż strach się bać. Dzięki, że mogłam Was dodać do "Znajomych". Tak na początek to zawsze raźniej. Aga, przyznaj się, na kiedy planujesz tę wspaniałą urozystość. A dachówka bedzie Roben kolor miedziany, do tego brązowe rynny i obróbki z brązowej blachy A jaką do tego planujesz stolarkę? Asiula ale czujesz sie już dobrze...? Łoj lepiej, lepiej. To tylko angina była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 29.11.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Dzień Dobry Wstawać śpiochy Kawy by się człowiek napił a tu pustki Mam nadzieje że niebawem się pojawicie Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 29.11.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Dzień doberek wszystkim Przepraszam że mało zaglądam ale zestresowana jestem ta "moją " działką Sytuacja wyklarowała się co nieco...i proszę was o poradę.... Cena działki 66 tys. nie jest wygórowana ale... szerokość tej działki to 13 m i bardzo długa.....mam 3 wyjścia po kupnie...rozmawiałam z geodeta..mówił że przy takich wąskich można wywalczyć odstępstwa od granic...z jeden strony budować na granicy działki....2 opcja dogadać sie z sąsiadem który ma taka samą "kiszkę" złączyć 2 działki i podzielić je w poprzek wtedy są 2 konkretne działki...lub 3 opcja ...nie ukrywam ze to ostateczność odsprzedać ja sąsiadowi na pewno będzie chętny .... nie wiem co robić....lokalizacja działki jest dla mnie idealna...mieszkałam tam 20 lat...obok działki mam pełne uzbrojenie...MPK miejski pod nosem...ehhhh Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 29.11.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Witam, witam śniadanko podano, zapraszam, w gronie wspaniałych ludzi lepiej smakuje. http://www.ugrzegorza.pl/images/zdjecia/gal6.jpg http://www.ugrzegorza.pl/images/zdjecia/gal10.jpghttp://www.ugrzegorza.pl/images/zdjecia/ogrodek1%20zm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 29.11.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Dzień doberek wszystkim Przepraszam że mało zaglądam ale zestresowana jestem ta "moją " działką Sytuacja wyklarowała się co nieco...i proszę was o poradę.... Cena działki 66 tys. nie jest wygórowana ale... szerokość tej działki to 13 m i bardzo długa.....mam 3 wyjścia po kupnie...rozmawiałam z geodeta..mówił że przy takich wąskich można wywalczyć odstępstwa od granic...z jeden strony budować na granicy działki....2 opcja dogadać sie z sąsiadem który ma taka samą "kiszkę" złączyć 2 działki i podzielić je w poprzek wtedy są 2 konkretne działki...lub 3 opcja ...nie ukrywam ze to ostateczność odsprzedać ja sąsiadowi na pewno będzie chętny .... nie wiem co robić....lokalizacja działki jest dla mnie idealna...mieszkałam tam 20 lat...obok działki mam pełne uzbrojenie...MPK miejski pod nosem...ehhhh Pozdrawiam Bernardetko rzeczywiście cena działki jest bardzo atrakcyjna. Jeśli bardzo zależy Ci na tej działeczce, to moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem byłoby dogadanie się z sąsiadem i po uprzednim połączeniu, podzielenie ich w poprzek. Tylko czy sąsiad na to pójdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 29.11.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 A więc przy pysznym śniadanku zaserwowanym dziś przez Asie przeanalizujmy sytuacje Bernadetki Według mnie skoro zależy Ci na działce Benadetko to powinnaś brać pod uwagę tylko 1 i 2 opcje. Jeśli sąsiad jest ok to pozwoli postawić domek w granicy, jeśli nie to może faktycznie warto podzielić obie, i Twoją i jego. Cenę wynegocjowałaś bardzo dobrą Najważniejsze że doszłaś do porozumienia i jako tako jesteś prawie na prostej Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 29.11.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 jakie pyszności zerknę na nie po 12 bo do południa nawet żeby mi ktoś zapłacił to nie tknę żadnego jedzenia ot tak już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 29.11.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 mały błąd cena 88 tys. ale to i tak dobra cena...w weekend namierzę sąsiada i pogadam z nim...jednego bardzo dobrze znam tylko on jest w tej chwili w USa z nim na pewno bym się dogadała, bo sam chce prosić mnie o przeprowadzenie wszystkich przyłączy przez "moją" działkę... sęk w tym że sama zgoda nie wystarczy na postawienie domu na granicy....jeszcze nie wiem jakie warunki muszę spełnić ...kupie ją chyba do odważnych świat należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 29.11.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Oj nie rób nam tego, skosztuj chociaż serka, albo plasterek wędlinki, Asi będzie przykro, narobiła się biedna z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts