marnia 07.12.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Ma rękę do roślin. U niej , że tak powiem, nawet kwiaty na kaktusach rosną A kwiatki, żona niestety...sama kupuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.12.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Dobrze, że nie kaktusy na dłoniach bo byłaby już mistrzynią świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 07.12.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Oj Edytko No i jeszcze na pewno dba o ten najważniejszy kaktus, bez kolców oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 07.12.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Cóż za skojarzenia A Ty czym możesz pochwalić się????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 08.12.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Anetka rozwaliłaś mnie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 08.12.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Witam wszystkich pogoda fajna , byłam z dzieciaczkami na spacerze ale wiatr za duży i długo nie pobiegały. Edytka bardzo mi miło ,że jestem wśród twoich znajomych . śniadania wam nie proponuje bo na diecie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.12.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Witajcie!!! A Ty czym możesz pochwalić się????? Marku, a co ty masz na myśli??? Andziu ja też jestem zaszczycona Twoją obecnością wsród moich znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 09.12.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Witajcie Kochani, Mam dla Was pare aktualnych zdjęć Na początek zdjęcie komina z bliska (postanowiliśmy przyjrzeć się tym kominom ) http://images34.fotosik.pl/74/4e88471665c0f9aam.jpg Następnie widok jednej strony: http://images34.fotosik.pl/74/013f90d545b624b3m.jpg I druga strona (z inwestorem na drabinie ) http://images32.fotosik.pl/74/caf5a65ad31965afm.jpg Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 09.12.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Aga kominy pierwsza klasa, a jeszcze parę dni to i dachówka już będzie. Moje gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 09.12.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Bardzo dziękuje A co u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 10.12.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Witajcie, NOWY TYDZIEń i coraz bliżej SWIAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 10.12.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Witam Ago, Edytko czy zdecydowałyście się może na kominek z rozprowadzeniem ciepła? Czy wentylacja będzie grawitacyjna czy mechaniczna? Może już jutro będę mieć pozwolenie na budowę. Tak powiedziała dzisiaj pani w starostwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 10.12.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Kominek będzie raczej z nawiewem mechanicznym. Myśleliśmy tez o płaszczu wodnym, ale jednak sie rozmyśliliśmy Wady i zalety systemu DGP grawitacyjnego i mechanicznego: http://www.kominki.net/?go=poradnik&p=4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.12.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Witam!!! Kominek będzie czysto rekreacyjny, a wentylacja grawitacyjna. Asiu no to masz już prezencik pod choinkę w postaci PnB. Aguś kominy bardzo dostojne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 11.12.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Witajcie Ciesze sie Edytko że komin się podoba Już nie moge sie doczekać układania dachówki Kurcze, ta budowa mnie wykończy Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 11.12.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Kurcze, ta budowa mnie wykończy Prędzej Ty wykończysz budowę. Wydaje mi się, że wiem co czujesz. Ja co prawda nie mam problemów ani z brygadą, ani z materiałami, ale wciąż towarzyszy mi jakiś niepokój. Nie ma dnia ani nocy nawet, abym nie myślała o budowie. To właśnie te myśli mnie wykańczają. Czy aby wszystko się zakończy pozytywnie, albo prace będą wykonane prawidłowo, itp. Wiem, że to głupie, że niepotrzebnie zaprzątam sobie głowę na zapas, ale najwyraźniej jest to silniejsze ode mnie. i nie mogę przestać myśleć. No i co poradzić, widocznie taka moja natura... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 11.12.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Edytko, tak na pocieszenie powiem Ci że chyba wszyscy budujący nie myslą o niczym innym Dobrze że ekipy mamy ok, bo już w ogóle by było no ale mimo tego wątpliwości i masa pytań zawsze są i pewnie jeszcze dłuugo będą W każdym razie teraz ja czekam na Twoje kominy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 11.12.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Witajcie, widze, że coraz więcej postów na tematy budowlane. Zmieniamy się w informator budowlany U mnie dwa dni przerwy przeciagneły sie na następne dni. Ale co tam fundament stoi, jeść nie prosi. A najgorsze jest to , że mi sie droga skończyła. tzn jest tak rozjeżdzona, że się właściwie nie da dojechać. Czekam na mrozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 11.12.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Mrozy??? Jakie mrozy??? Wypluj to słowo i to szybko... Ja tu muszę strop zalać, więc o żadnym mrozie nie ma mowy. Maruś... niech najpierw ja się uporam ze stropem a potem niech dla Ciebie przyjdą mrozy... ciooooo... plisssss... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 11.12.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Ojej, troche kiepsko z tym brakiem drogi, long wehikle nie będą mogły jeździć U nas takie błotne tematy są na działce...a ja jeszcze kaloszy nie zakupiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts