Maruś i Asia 11.12.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 No i stało się odebrałam pozwolenie na budowę - prawomocne. Dostałam też dziennik budowy. No i wstyd się przyznać ale obleciał mnie strach czy podołam. Jak obserwuję Wasze zmagania, widzę jak rosną mury to trochę mi lepiej, ale zaraz nasuwają się wątpliwości czy z mężem damy radę, czy ekipa (choć sprawdzona) wszystko dobrze zrobi, czy nad wszystkim zapanujemy, tym bardziej, że w maju jeszcze czeka mnie komunia córci. A może mam dzisiaj tylko kiepski dzień, a może za dużo się naczytałam o problemach z wykonawcami? ehh sama już nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 11.12.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 No cóż Edytko, Z tym stropem to niestety dopiera za rok zalejesz, bo ja mrozy już zamówiłem. Chociaż, jak tak ładnie prosisz, to ... no,... sprężaj sie z tym stropem, niech stracę. Lej dziewucho ile w lezie, strop także. Z Agą dyskutujesz na jakieś dla mnie jeszcze egzotyczne tematy jak "kominy". Wkrótce musze przerobić kilka tematów, jak pompa ciepła, GWC, cos tam z płaszczem wodnym, podłogówka niskotemperaturowa itp. A na marginesie, na jakie ogrzewanie sie nastawiacie. Maruś i Asia, PNB w garści, wiec gdzie ta radość?? Do maja to już chata w stanie surowym może stać, więc spoko. Niestety czasu troche to pochłonie, ale najważniejsze robić w zgodzie z projektem lub po konsultacji z kierbudem. Znajdź hurtownię mat.bud. w swojej okolicy, potarguj sie i będziesz miała materiały na telefon. Nie trzeba bedzie szukać w trakcie budowy. Będzie dobrze. Zobacz jakie dziewczyny zadowolone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 11.12.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Właśnie wrócił mój małż i mnie uświadomił, że komunia to owszem w maju, ale 2009. No cóż, troszku mi się pomyliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 11.12.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Z pozwolenia oczywiście bardzo się cieszęhttp://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/szczescie_09.gif ale jakieś obawy jednak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 11.12.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 11.12.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Właśnie wrócił mój małż i mnie uświadomił, że komunia to owszem w maju, ale 2009. No cóż, troszku mi się pomyliło Asiu ale się uśmiałam troszku zakręcona jesteś, hihihi... Ale to wszystko jest wynikiem stresu przedbudowlanego. I jest Ci to wybaczone. no,... sprężaj sie z tym stropem, niech stracę. Lej dziewucho ile w lezie, strop także. Och, dzięki, wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć. A ogrzewanie u mnie będzie gazowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 11.12.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Jak zobaczyłam uśmieszki Marka to samej mi się humorek poprawił. Rzeczywiście zakręciłam się jak ruski termos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 11.12.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Hejka Wszystkim Asia moje GRATULACJE http://www.gify.nou.cz/kvety1_soubory/4.gif My też złożyliśmy wniosek o pozwolenie ma być za dwa tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 11.12.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 I powoli będziemy zaczynać budować http://www.gify.nou.cz/b1_domky_soubory/dum6.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 11.12.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Maruś i Asia GRATULUJEMY!!! Asiu nie ma co się na zapas martwić, zobaczysz że jak tylko zaczniecie wszystko się jakoś poukłada A to że masz wątpliwości, no cóż każdy z nas je ma, ale powiem Ci tak po cichu że nie taki diabeł straszny Marek dobrze radzi, w trakcie wyskakują różne "braki" i wtedy telefon i materiały jadą Trzymam kciuki za powodzenie Marku, my również będziemy mieć ogrzewanie gazowe wspomagane kominkiem. Edytko zalewaj , bo nie wiadomo jakie Marek ma układy z matką naturą Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 11.12.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Dzięki bardzo za słowa otuchy. Marku my też będziemy mieli ogrzewanie gazowe. Zastanawiamy się jeszcze nad rozprowadzeniem ciepła z kominka. Anetko trzymam kciuki. Edytko zalewaj, zalewaj i pochwal się efektami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 12.12.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 http://www.gify.nou.cz/kvety1_soubory/28.gif Dzień dobry, w ten szary i zamglony dzień .ciemno tak ze muszę światło świecić bo nic nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 12.12.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Właśnie wrócił mój małż i mnie uświadomił, że komunia to owszem w maju, ale 2009. No cóż, troszku mi się pomyliło Ale imię dziecka pamiętasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 12.12.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Z pozwolenia oczywiście bardzo się cieszę http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/szczescie_09.gif ale jakieś obawy jednak mam Nie trać energii na obawy. Przyda Ci sie ona w trakcie budowy. Najważniejsze coby kapucha była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 12.12.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Właśnie wrócił mój małż i mnie uświadomił, że komunia to owszem w maju, ale 2009. No cóż, troszku mi się pomyliło Asiu ale się uśmiałam troszku zakręcona jesteś, hihihi... Ale to wszystko jest wynikiem stresu przedbudowlanego. I jest Ci to wybaczone. no,... sprężaj sie z tym stropem, niech stracę. Lej dziewucho ile w lezie, strop także. Och, dzięki, wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć. A ogrzewanie u mnie będzie gazowe. Nie tak oszczędnie. Kaloryfery, podłogówka, mieszane, kominek z/bez płaszcza wodnego, jakieś udziwnienia, nowoczesne rozwiązania, Pompa, GWC, ..... Coś z tego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 12.12.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Marku, my również będziemy mieć ogrzewanie gazowe wspomagane kominkiem. Edytko zalewaj , bo nie wiadomo jakie Marek ma układy z matką naturą Aga Jestem bardzo nowoczesnym facetem i mam układy z dziadkiem mrozem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 12.12.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Właśnie wrócił mój małż i mnie uświadomił, że komunia to owszem w maju, ale 2009. No cóż, troszku mi się pomyliło Ale imię dziecka pamiętasz?? jeszcze tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anarika 12.12.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anarika 12.12.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anarika 12.12.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts