Anarika 12.12.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anarika 12.12.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Sorry, ale nie mam jeszcze doświadczenia i nie bardzo wiem.co mam naciskać i gdzie Myślę,że zostanie mi to wybaczone Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 12.12.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Witaj Anna Gornia miło nam że do nas dołączyłaś Ale tu coś cicho, wszyscy sie budują czy jak pewnie szorujecie chałupki i na święta Ja tak po trochu zaczynam żeby na raz wszystkiego nie zostawić Aaaa i szukam chętnego na prasowanie , Marek co Ty na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 12.12.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anarika 12.12.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Wybacz Aneta....jeśli chodzi o prasowanie to byłam pierwsza...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 12.12.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Wybacz Aneta....jeśli chodzi o prasowanie to byłam pierwsza...... No co Ty Aniu , podzielimy się prasowaniem oczywiście. Maruś co Ty na to??? I czemu płaczesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 13.12.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Dlaczego płaczesz, czyżbyś nie lubił prasować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 13.12.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Witam Bardzo sie ciesze Anetko,że załatwiacie pozwolenie na budowę. Tak jak obiecałam poczekam ,aż zrobicie fundamenty.. Ostatnio jestem zabiegana i nie mam kiedy wejść na forum. Chociaż nie siedze ostatnio na portalu klasy.. utworzyłam klan Dzików Nie myslałam ,ze tyle ich, (nas) jest fajnie,że nie tylko ja nosze takie dziwne nazwisko..pozdrawiam WSZYSTKICH starych i nowych budowniczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.12.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Anno witaj wśród nas!!! Anetko bardzo się cieszę, że wniosek masz już złożony. Teraz już tylko szukać dobrej ekipy, materiałów i od wiosny dawaj za robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 13.12.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Witam was dziewczynki Chyba wiem czemu Marek płacze , coś mi mówi ze ta nasza nowa Anna to szanowna małżonka Pana Marka Czy mam dobrą intuicje, no jak to jest Marek Ja też sie ciesze moje kochane że wniosek już złożony, ma być za dwa tygodnie decyzja , a później to już poleci , ciesze się Aniu ze czekasz na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.12.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Chyba wiem czemu Marek płacze , coś mi mówi ze ta nasza nowa Anna to szanowna małżonka Pana Marka Ło matko pooooważnie mówisz.... Ale się narobiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 13.12.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Chyba wiem czemu Marek płacze , coś mi mówi ze ta nasza nowa Anna to szanowna małżonka Pana Marka Ło matko pooooważnie mówisz.... Ale się narobiło... Taka mała intuicja mi podpowiada ze to szanowna małżonka postanowiła sprawdzić czy my aby grzeczni jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.12.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Taka mała intuicja mi podpowiada ze to szanowna małżonka postanowiła sprawdzić czy my aby grzeczni jesteśmy No i tu się pewnie rozczarowała, bo my bardzo jesteśmy niegrzeczni. Nie wiem co się dzieje, nie widzę swojego emblemaciuku. Tylko jakiś krzyżyk. Czy Wy też go nie widzicie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 13.12.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Nie widzę Twojego emblemaciku Edytko Ja myślę że Marek ma równie fajną żonę, co on więc chyba sie z nami zgra, jeśli mam racje że to Ona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.12.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Nie widzę Twojego emblemaciku Edytko No właśnie, a taki ładniusi był. No nie wiem, może da się jeszcze go przywrócić??? Tylko nie wiem jak i dlaczego tak się w ogóle stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 13.12.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Może spróbuj wgrać go jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anarika 13.12.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Cześć dziewczyny........ciekawe dywagacje na mój temat....ciekawe. Ale nie rozjaśnię jeszcze tej zagadki Może i nie jesteście grzeczni, ale nie wiecie jak ja jestem...... Może jeszcze bardziej.... A Marek......fakt....znam go......ale żeby zaraz żona........ na razie....papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.12.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Ale nie rozjaśnię jeszcze tej zagadki Anno coś taka tajemnicza??? Ty niegrzeczna kobieto, hihihi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.12.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Z tym moim avatarkiem jakieś dziwne rzeczy się dzieją, hmmm.... Na kompie w pracy, nie widać go, natomiast w domu wyświetla się bez problemu. W takim razie dlaczego Anetka też go nie widzi skoro w jednym kompie jest, a w drugim nie ma??? Nic nie rozumiem... A tak w ogóle to mój avatar zawsze był dla Was widoczny, czy dopiero od dziś go nie widzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 13.12.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Witam Wszystkich...nową Anię również Qrcze gratuluję postępów o jedno proszę jutro o 10 3mać kciuki...mam podpisać akt w końcu oby facet nie wywinął jakiegoś numeru tfu tfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts