Anarika 13.12.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Ale nie rozjaśnię jeszcze tej zagadki Anno coś taka tajemnicza??? Ty niegrzeczna kobieto, hihihi... Kobieta zawsze powinna być trochę tajemnicza Dziękuję za powitania jestem tutaj bo również zaczęłam budowę...niedaleko Wwy. A teraz czekam do wiosny... Edmar 70....jak masz na imię?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 13.12.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 to ja też popluje na szczęście tfu,tfu tfu,tfu(starczy?) bo zaraz monitor zapluje,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 13.12.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Anno tajemnicza kobieto , mów kim jesteś bo Marek gotów nas opuścić Marek gdzie Ty się podziewasz , dusza Towarzyska z Ciebie uleciała czy co ? No smutno nam bez Bernadetko trzymam kciuki Anno skoro ty nie żona to może Teściowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.12.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 jestem tutaj bo również zaczęłam budowę...niedaleko Wwy. A gdzie, jeśli można spytać? Edmar 70....jak masz na imię?? Już się przedstawiam - Edytka, Edysia, Edynia... Jak kto woli BERNADETKO oczywiście możesz na mnie liczyć. Będę trzymać kciuki tak mocno, że aż mi się paznokcie powbijają... Anno skoro ty nie żona to może Teściowa http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/dokuczanie_03.GIF http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/szczescie_01.GIF Dziewczyny, a co z moim avatarkiem? Widzicie go teraz, czy nie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anarika 13.12.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 [ Anno skoro ty nie żona to może Teściowa a może babcia? a może siostra? a może kochanka haha.......znamy się z pracy..........już, zaspokojona ciekawość?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anarika 13.12.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 jestem tutaj bo również zaczęłam budowę...niedaleko Wwy. A gdzie, jeśli można spytać? Edytko, zupełnie z innej strony niż Milanówek. Blisko Radzymina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anarika 13.12.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Marek gdzie Ty się podziewasz , dusza Towarzyska z Ciebie uleciała czy co ? No smutno nam bez Faktycznie, takiego Marka to nie znałam...prawdziwe zaskoczenie dla mnie...taka "duszyczka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 13.12.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Edytko , jest awatarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 14.12.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Hej hej hej witam cieplutko, zaraz znikam bo idę popracowac, ech nie ma lekko..pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 14.12.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Witam dziewczyny i panowie Nie wiem czy sie cieszyć czy płakać...niby podpisałam warunkową umowę..w końcu po pól rocznym czekaniu...żeby przyśpieszyć wysłałam męża do Suwałk do Agencji rolniczej czy jak tam to zwał....nie ma dyrektora który jest odpowiedzialny za nasz region... a facet krzyczy że chce juz wracać do RPA i wróci na wiosnę i jak tu nie płakać dalej nic nie mam mam Go związać i przykuć do kaloryfera? poradźcie coś pliss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 14.12.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Witam Bernardetko chyba powinnaś się cieszyć, przecież w końcu coś się wyjaściło. Może jeszcze zdążycie przed wyjazdem właściciela podpisać właściwą umowę. A pomysł z jego przykuciem jest dość interesujący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 14.12.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Witajcie Bernadetko jest sposób na faceta żeby został, zacznij go podrywać he he A tak poważnie mam nadzieję ze jednak wszystko dobrze się ułoży ewentualni dowiedz się kiedy konfraternie odlatuje do tej RPA i zadzwonisz na lotnisko i powiesz że taki a taki wiezie ze sobą pigułki gwałtu i już nigdzie nie poleci ....ha ha ha Edytko gdzie Ty się podziewasz O marku nawet nie wspomne bo przepadł chłopak bez wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 14.12.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Dziekuje za pokrzepienie Skorpionek rozbawiłaś mnie do łez...akt najwcześniej mogę podpisać 28..a on chce lecieć najpóźniej 18.. hmmm może dorzucę jakieś jedzonko koło kaloryfera...coby miał siłę podpis machnąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 15.12.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Witam wszystkich http://kartki.bej.pl/kartki/agnieszka_korneluk/moze_kawa_duza.jpg Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 15.12.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Witajcie, pyszna kawusia to ja coś do kawusi przyniosłam http://www.ciasta.net/graph/labedzi-puch-z2.jpg http://www.ciasta.net/graph/zebra-z3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 15.12.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Ach i znowu nici z odchudzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 15.12.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 No no jakie pyszności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 16.12.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anarika 16.12.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Dzień dobry! Taką pyszną kawkę i ciacho piłam i jadłam wczoraj na "sabacie" koleżanek razem z dzieciaczkami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 16.12.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Cześć Dziewczynki, ale tu pusto chyba nam się grupa rozpada, coraz mniej tu zaglądacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts