Edmar70 16.12.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Dobry wieczór!!! Anetko ja się jeszcze nie rozpadłam, tylko nie domagam czasami, i po prostu nie mam siły, buuuu... Ale trzymam się twardo i walczę... A jutro znów dzień, którego nie cierpię. http://pl.youtube.com/watch?v=8PTUEmbAphs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anarika 16.12.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Edytko! Wiecej optymizmu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.12.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Edytko! Wiecej optymizmu Pozdrawiam No fakt, optymizmu przydałoby mi się troszkę więcej, ale i tak nie jest źle. Ale to nie zmienia faktu, iż i tak nie cierpię poniedziałku. Weźmy chociażby dzisiejszy. Zjechałam się z córcią, już z samego rana do W-wy, do szpitala, na kolejne szczepienie, wyczekałam się ze 2 godz., po to aby dowiedzieć się, że dziś nie będzie szczepiona. Ażeby było jeszcze śmieszniej, muszę pojechać za tydzień, też w poniedziałek i na dodatek w Wigilię. A teraz siedzę w pracy, jestem zmęczona i okrutnie śpiąca. http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/nuda_04.GIF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.12.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Czyżby wszyscy już lepili pierogi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 17.12.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Nie wszyscy nie wszyscy , ja nie lepie idę na wyżre w Wigilie. Edytko no to współczuje , wysiedzieć się tyle w przychodni i to jeszcze bezsensu no można się wku.....ić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.12.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 idę na wyżre w Wigilie. Ja też...http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/usmiechy_25.GIF mniam mniam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anarika 17.12.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 No tak, a ja jeszcze jestem w pracy, a pierogach jeszcze nie myślę, choć i tak wszystko na mojej głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.12.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Anno ja też jestem jeszcze w pracy. A o pierogach myślę, ale o tym kiedy je w końcu zjem, hihihi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.12.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Anetko jesteś w elycie - gratuluję!!! A gdzie się podział Remigiuszek??? [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anarika 17.12.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Nareszcie jestem już w domku, ale jutro mam wolny dzień tzn.praca domowa Po pełnej mojej prezentacji zmieniłam swój nick. Mam nadzieję,że nie macie mi tego za złe? Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 17.12.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Anarika, już sie miałam witać z nowym grupowiczem Edytko , służę zdjęciami Remiczka, kiedy tylko zechcesz, ale na pw. Wole nie udostępniać zdjęć moich dzieci w necie bo to różnie bywa. Nie wiadomo komu sie moje dziecko spodoba i jeszcze mi go ukradną a i jestem dumna no w ELICIE jestem ale Tobie kochana tez już nie wiele brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.12.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 ... i jeszcze mi go ukradną To mogę być tylko ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 17.12.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Witajcie Uuu a któż to Anarika? Witam nowego gronowicza Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 17.12.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Witam wszystkich! UWAGA, poszukiwany! Marnia,gdzie ty sie podziewasz, juz zapomniałeś o swoich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anarika 17.12.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 [quote="aga&piotr]Witajcie Uuu a któż to Anarika? Witam nowego gronowicza Aga[/quote Mam na imię Ania. Buduję domek niedaleko Wwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 18.12.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 ... i jeszcze mi go ukradną To mogę być tylko ja. Edytko Ty taka dusza człowiek, i najlepsza ciocia pod słońcem , szkoda że sie nie znałyśmy jak szukałam chrzestnej dla Remika W ostatniej chwili braliśmy obca dziewczynę z pierwszej lepszej łapanki bo nasza faworytka sie rozmyśliła, i nie chciała być chrzestną Anarika napisał: Mam na imię Ania. Buduję domek niedaleko Wwy. To zabrzmiało jak na pierwszej wizycie w klubie AA . Cześć mam na imię Aneta i też sie buduje Tylko się Aniu nie obraź w dechę to przywitanie No a reszta grupy gdzie?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 18.12.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Witam wszystkich Dziewczyny dziś chyba upiję się zostałam prawdziwą wieśniarą podpisałam akt własności huuuuuuuuuuuraaaaaaa Jutro upoluję jakąś krowę ..może nawet kurę A tak poważnie czekam na odpowiedź sąsiada ... jeśli nie uda sie połączyć działek to będę działać z tą mam kilka opcji 3 majcie kciuki. pozdrawiam > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anarika 18.12.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Ja nigdy niebyłam w klubie AA, więc nie wiem jak tam się witają Anetko,nie obraź się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anarika 18.12.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Bernatko, gratuluję!! To pierwsze koty za płoty Oby szczęście dalej Ci sprzyjało Wiosną ruszasz z budową?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 19.12.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Witam Juz wiem ze sąsiad jest zainteresowany ze scaleniem i później podziałem na fajne 2 działeczki ...wiec..teraz papierologi będzie co niemiara ale co tam...tyle czekałam to myślę ze dam rade planuje na wiosnę ruszyć...jak tylko załatwię całą papierologie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts