Maruś i Asia 29.01.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Cholera no i wykrakałam. Myślałam, że bliżej wiosny ten bum nastąpi. A ile podrożały? Dla przykładu: BK biały 600 z 8,50 na 11,50 zł. Takie zmiany znalazłam w cenniku f-my Solbet. Na inne ceny aż się boję spojrzeć. W składzie budowlanym pan nas uświadomił, ze od lutego będzie 20% drożej. qrczę a ja nie mam jeszcze kredytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.01.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Cholera no i wykrakałam. Myślałam, że bliżej wiosny ten bum nastąpi. A ile podrożały? Dla przykładu: BK biały 600 z 8,50 na 11,50 zł. Takie zmiany znalazłam w cenniku f-my Solbet. Na inne ceny aż się boję spojrzeć. W składzie budowlanym pan nas uświadomił, ze od lutego będzie 20% drożej. qrczę a ja nie mam jeszcze kredytu A kiedy będziesz miała ten kredyt, bo może zamówiłabyś towar już teraz, przechowała na składzie jakiś czas i przy odbiorze zapłaciła? Nie wiem, czy to ma sens, ale tylko to mi przychodzi na razie do głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 29.01.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Cholera no i wykrakałam. Myślałam, że bliżej wiosny ten bum nastąpi. A ile podrożały? Dla przykładu: BK biały 600 z 8,50 na 11,50 zł. Takie zmiany znalazłam w cenniku f-my Solbet. Na inne ceny aż się boję spojrzeć. W składzie budowlanym pan nas uświadomił, ze od lutego będzie 20% drożej. qrczę a ja nie mam jeszcze kredytu A kiedy będziesz miała ten kredyt, bo może zamówiłabyś towar już teraz, przechowała na składzie jakiś czas i przy odbiorze zapłaciła? Nie wiem, czy to ma sens, ale tylko to mi przychodzi na razie do głowy. Kredyt to pewnie dostanę za jakieś 2 tyg. do miesiąca. A na materiały trzeba dać zaliczkę. Sama nie wiem co mam dalej robić. Muszę wszystko od nowa przemyśleć. Och a myślałam, że najgorszy etap to papierologia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 29.01.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Cześć Dziewczyny Asia głowa do góry, będzie dobrze My ciągle czekamy geolog ma nam mapki zrobić to potrwa jakieś 2 tygodnie potem architekt coś musi jeszcze pomajstrować, szukamy takiego konkurencyjnego bo większość krzyczy sobie 1000 zł Oglądałam kilka fotek Feniksa , i coraz bardziej mi się podoba , ale czekam może mi ktoś jeszcze podeśle jakąś fotkę Zarejestrowałam się na forum Atrium, tam się trochę ludzi pojawiło, ale wszyscy budują siostrę bliźniaczkę Feniksa , Finezje .Feniks jakoś nie ma wzięcia Przerażacie mnie z tymi cenami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agataB 29.01.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Szukajcie materiałów na necie, allegro jeszcze nie zwariowało a konkurencja większa niż 3 składy w mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 30.01.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Hej Więc mówicie że znowu sie zaczyna szał cenowy.....cholercia, kombinujcie i kupujcie wcześniej, bo na całości materiałów wychodzi spora różnica Asiu trzymam kciuki Anetko, ta papierologia jest straszna ale poradzisz sobie Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 30.01.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Agunia, co u Ciebie. Czy skończyła się przerwa techniczna, która z tego co pamiętam to była spowodowana oczekiwaniem na kredyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 30.01.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Cześć Dziewczyny Asia głowa do góry, będzie dobrze My ciągle czekamy geolog ma nam mapki zrobić to potrwa jakieś 2 tygodnie potem architekt coś musi jeszcze pomajstrować, szukamy takiego konkurencyjnego bo większość krzyczy sobie 1000 zł Oglądałam kilka fotek Feniksa , i coraz bardziej mi się podoba , ale czekam może mi ktoś jeszcze podeśle jakąś fotkę Zarejestrowałam się na forum Atrium, tam się trochę ludzi pojawiło, ale wszyscy budują siostrę bliźniaczkę Feniksa , Finezje .Feniks jakoś nie ma wzięcia Przerażacie mnie z tymi cenami Anetko papierologia trochę trwa, ale na pewno sobie poradzisz. Tu coś napisali o Feniksie, ale może juz to czytałaś http://forum.muratordom.pl/post2027673.htm?highlight=feniks#2027673 Ceny rzeczywiście szaleją. Trochę taniej na allegro, ale ka jakoś nigdy nie miałam do końca pewności czy takie kupowanie w ciemno nie skończy się jakąś przykrą niespodzianką. Ale chyba najwyższy czas się samemu przekonać, bo ceny są konkurencyjne. Aga czy kupowałaś coś na http://www.icmarket.pl , tam też są dość niezłe ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 30.01.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Witam wszystkich i dołączam do grupy budujących. Czekamy na wszystkie pozwolenia i latem zamierzamy zacząć budowę domku nie za dużego w sam raz dla rodziny trzy osobowej będziemy stawiać Salsę z Krajobrazów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 30.01.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Burifanek witamy serdecznie Maruś i Asia, przerwa techniczna to raczej nie u nas przerwa mała owszem była i trwa do poniedziałku wtedy to montujemy okna Z tej stronki nic nie kupowaliśmy, upatrzyliśmy sobie dobry składzik w Sokołowie koło Janek i wszysko od nich braliśmy. Weźcie też pod uwage że my budowaliśmy jesienią czyli po bumie nie było problemów z towarami i cenami Jesli sytuacja się powtórzy i będzie szał jak w tamtym roku to musicie za wszystkim zdecydowanie wcześniej się rozgladać i zamawiać, my robiliśmy to na ostatnią chwile tzn jak uznaliśmy że lada chwila powinien być np strop to zamawialiśmy, ale nasi sasiedzi czekali po miesiące, to samo z drewnem, wszędzie były braki... Doskonale znamy sytuacje ponieważ dopiero zaczynalismy a u nich już się mury pięły w góre,z tym że tyle im sie zeszło że na dzień dzisiejszy mamy takie same stany, a okna będziemy mieć nieomalze pierwsi Ale sie rozpisałam Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 30.01.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Ach i jeszcze jedno i chyba najważniejsze, mój mężuś w zasadzie wszystko kupuje na allegro, znalazł więc też pustaki..dał zaliczke i do dnia dzisiejszego ani jej zwrotu ani tym bardziej towaru i 2tyś mamy w plecy , więc bądźcie ostrożni bo można sie naciąć a oszustów nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 30.01.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Witam w ten słoneczny dzień Burifanek Witaj, a wczoraj sie przywitałam z Tobą już na Forumowiczu przedstaw się Miło nam że do nas dołączyłaś Asia , Aga macie racje ta papirologia to jest straszna, ale to i tak początek wszystkich innych problemów. Choćby właśnie z kredytem , a potem cała reszta.Ale prawdę mówiąc już sie doczekać nie mogę żeby już zacząć, to jakoś inaczej, już wiadomo ze się kręci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 30.01.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Dziękuje Asiu za linka do Feniksa, ale to jest inny Feniks Na naszym forum nie ma nikogo kto by budował Feniksa albo Finezje A szkoda..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 30.01.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 skorpionku1975 budujących Salsę też niewielu i jeszcze nikt dziennika budowy nie założył muszę kontaktować się z nimi żeby pomogli i doradzil gdyż maja już doświadczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anarika 30.01.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Witam wszystkich! W sprawie szalejących cen, to słyszałam info, że za miesiąc wszystkie materiały pójdą w górę 20-30 %. Inne źródła mówią całkiem inaczej.Konkurencyjne cenowo są importowane materiały i to może spowodować tylko niewielki wzrost cen. Aktualnie w hurtowni mówią(to co mnie interesuje)...to ceramika budowlana zdrożeje do 10%. Szkoda, ale to nie jest jeszcze szaleństwo cenowe. Myślę,że warto teraz rozejżeć się w hurtowniach i zamówić już teraz to co jest potrzebne. ale tak na prawdę to na dwoje babka wróżyła Pozdrawiam i życzę udanych zakupów. Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 01.02.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Witam , ale kogo????????? ta pustkę ale Was gdzieś po wywiewało ???????? http://www.gify.nou.cz/zeny1_soubory/189.gif Hop Hop jest tu kto?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.02.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Witam , ale kogo????????? ta pustkę ale Was gdzieś po wywiewało ???????? http://www.gify.nou.cz/zeny1_soubory/189.gif Hop Hop jest tu kto?????????? Po prostu do łez mnie rozbawiasz Jeszcze ja się nie przywitałam z burifankiem WITAJ!!! U mnie marazm, nie mam o czym pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 01.02.2008 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Witaj Edytko PISZ NAWET O TYM CO CIĘ TRAPI Pomożemy choć słownie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.02.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Witaj Edytko PISZ NAWET O TYM CO CIĘ TRAPI Pomożemy choć słownie, Kiedy mnie nic nie trapi. Po prostu mały zastój u mnie panuje(budowa) i nic tylko czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 01.02.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 No to fakt , teraz trzeba tylko czekać Nikt sie nie pojawia nawet na pogaduchy Marka nie ma to smutno Zostało samo damskie towarzystwo A Markowi to pewnie żona to : http://www.gify.nou.cz/zeny2_soubory/143.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts