Edmar70 01.02.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 A wiesz co Anetko, ostatnio widziałam Marka na forum, podczytywał tu i ówdzie, ale nic nie pisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 01.02.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Ale to chyba ukradkiem przed żonką Szkoda że sie tak głupio skończyło , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.02.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Ale to chyba ukradkiem przed żonką Szkoda że sie tak głupio skończyło , Ja nie mogę tego pojąć. Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że nikt z nas nie robił nic złego, po prostu się bawiliśmy, bez żadnych podtekstów. Przecież to były żarty, które do niczego nie prowadziły, jak tylko i wyłącznie do śmiechu. Nikt nie jest winien, a jest poszkodowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 01.02.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Zgadzam się z Tobą, nikt o niczym innym przecież nie myślał . Ot puste gadanie , żarty to wszystko .Ale widocznie nie wszystkie żony mają poczucie humoru i może są bardzo zazdrosne o mężów nawet jak sie uśmiechnie . Ja mam inne podejście, nie jestem zaborcza ani nie trzymam męża pod pantoflem .. Mój mąż ma podobny charakter do Marka , lubi flirtować słownie z kobietami , jest miły uśmiechnięty , i mnie to zupełnie nie przeszkadza . Nie uważam to za złe, jeśli się uśmiechnie czy coś miło powie do kobiety, nawet obcej. Ale widocznie u Marka jest inna sytuacja , Marek przy żonie nie był taki otwarty w stosunku do kobiet . A w dodatku te moje głupie żarty na końcu wiesz o czym jeszcze wykrakałam niech no to Twoja żona przeczyta I przeczytała W sumie przeczytała wszystko ,ale pewnie to ją najbardziej wkurzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 01.02.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Cześć dziewczyny i powitania dla Tych co dopiero dołączyli. Trochę mnie nie było, ale już nadrabiam zaległości Anetko skąd Ty bierzesz takie rysuneczki. Są po prostu boskie i zawsze mnie bardzo rozbawią. Zgadzam się z Wami, szkoda, że Marek już nie uczestniczy w naszych pogaduszkach. Ciekawa jestem jak mu idzie budowa i czy w domu już jest wszystko OK. Anetko szkoda, że nie udało mi się trafić na odpowiedniego Feniksa. Myślałam, że feniks jest tylko jeden, a tu proszę jaka niespodzianka Aga przepraszam jak zwykle znów się zakręciłam, ta przerwa to chyba jest u Andzi (ale też nie na 100%). Edytko dlaczego masz zastój w budowie?? Może coś trzeba pomóc. [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 02.02.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Witam , Asiu rysunki biorę z googli wpisuje sobie tylko gify i szukam coś odpowiedniego Ja też jestem ciekawa co u Marka , jak mu idzie budowanie no i też mam nadzieje ze jego relacje z żoną są już dobre , w końcu nie zrobił nic złego, nikogo nie podrywał. a że ma wesoły charakter to tylko jego zaleta a nie wada.Lubie ludzi z którymi można porozmawiać na każdy temat, a Marek właśnie taki był, jest... i jego żona może być z niego dumna.lepszy facet który jest wesoły i tylko gada, niż ten który jest mruk a zdradza po cichu na prawo i lewo. A z Marka to tylko taka krówka co dużo ryczała .... i tak powinno być Asiu nie szkodzi ze nie udało Ci się trafić z Feniksem pożyjemy zobaczymy może się ktoś kiedyś trafi. A nie to nie bedę osamotniona he he. Choć jest na forum jedna osoba , a nawet dwie które wybudowały już kilka lat temu Finezje to dom identyczny z małymi zmianami typu garaż dwustanowiskowy , i parę mniejszych zmian. Właśnie coś się andzik nie pojawia , Aniu co z Tobą Edytko wkrótce wiosna to w końcu coś sie ruszy a jak trzeba to pomożemy Burifanek napisał: skorpionku1975 budujących Salsę też niewielu i jeszcze nikt dziennika budowy nie założył muszę kontaktować się z nimi żeby pomogli i doradzili gdyż maja już doświadczenie. Ważne że są i chcą pomagać, bo Ci z forum Atrium to już nic nie chcą pomóc, pobudowali domy a jak sie wyśle do nich maila żeby jakąś fotkę wysłali czy coś podpowiedzieli, to nemo Tamto forum jest już zupełnie martwe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 04.02.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Witam Anetko powiedz proszę jaka u Ciebie jest pogoda. W sobotę jedziemy do Bukowiny i chciałabym troszeczkę śniegu. Moja córcia ma się uczyć jeździć na nartach, ale bez śniegu to się raczej nie uda. Edytko gdzie Ty się podziewasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.02.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Edytko dlaczego masz zastój w budowie?? Witajcie dziewczęta! Powód zastoju jest banalny. Dekarze kończą układać dach na innej budowie i przyjdą do mnie za jakieś 3 tyg. Niestety nie da się tego przeskoczyć. Ale jestem zadowolona, że mam już ofoliowany daszek. Teraz już mi nic nie nakapie i spokojnie mogę poczekać. Asiu jak tam nauka jazdy na nartach? Śnieg był, czy raczej wiosna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 04.02.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Witajcie Asiu kochana na śnieg to raczej nie macie co liczyć u nas jest wiosna cała parą jak na złość dzieci ferie mają to sniegu nie ma jak się skończy to pewnie posypie Edytko co u Ciebie????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.02.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Edytko co u Ciebie????????? U mnie stara bida. Lepsza stara niż nowa. Budowa jak na razie stoi. I strasznie ten stan mnie wykańcza psychicznie. Nie żebym się jakoś mocno namęczyła przy tej bydowie ale to oczekiwanie na zakończenie jakoś mnie rozstraja. A ponieważ z reguły jestem niecierpliwa, to tym bardziej chciałabym mieć to już za sobą. Ale umiem się też cieszyć z tego co już mam i to mnie podtrzymuje na duchu. A tak poza tym wszystko w porządku. Dokucza mi tylko ból kręgów szyjnych i karku. Nie wiem skąd mi się to przywlekło. Chyba będę musiała wybrać się na masaż do jakiegoś fajnego masażysty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.02.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Oj Anetko Ty to wiesz co ja lubię. Co prawda boli mnie kark, ale nóżkę też może mi wymasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 04.02.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Edytko dlaczego masz zastój w budowie?? Witajcie dziewczęta! Powód zastoju jest banalny. Dekarze kończą układać dach na innej budowie i przyjdą do mnie za jakieś 3 tyg. Niestety nie da się tego przeskoczyć. Ale jestem zadowolona, że mam już ofoliowany daszek. Teraz już mi nic nie nakapie i spokojnie mogę poczekać. Asiu jak tam nauka jazdy na nartach? Śnieg był, czy raczej wiosna? Edytko ja dopiero w sobotę będę jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.02.2008 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Edytko ja dopiero w sobotę będę jechać Upssssssss... Nie sprawdziłam daty Twojego wpisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 04.02.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Oj Anetko Ty to wiesz co ja lubię. Co prawda boli mnie kark, ale nóżkę też może mi wymasować. Jakby taki masażysta od nóżki zaczął to kark samby przestał boleć A co powiesz na takiego masażystę, http://www.virango.pl/files/images/politycy024.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 04.02.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Ło matko i jak ja mam teraz dziecko na stok zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 04.02.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Ale się uśmiałam, no Andrzejek grasuje na stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.02.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Oj Anetko Ty to wiesz co ja lubię. Co prawda boli mnie kark, ale nóżkę też może mi wymasować. Jakby taki masażysta od nóżki zaczął to kark samby przestał boleć A co powiesz na takiego masażystę, http://www.virango.pl/files/images/politycy024.jpg Masażysta prima sort, a na głowę czapkę się naciągnie i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 05.02.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Cześć Dziewczynki Toć to nas tylko garstka została PUSTO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 05.02.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Witajcie Kochane! Musze sie pochwalić, MAMY STAN SUROWY ZAMKNIĘTY!! hip hip hura!!! Okna są wspaniałe Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agataB 05.02.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Gratuluję, my na koniec marca, tylko nie wiem jakie drzwi i brama - może ktoś coś podpowie. będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts