Edmar70 15.02.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 ruslana&gregorbu głowa do góry, wszystko się ułoży. I tak dużo macie już za sobą. Nie wiem tylko dlaczego nie mielibyście zacząć na wiosnę? Przecież PnB powinniście dostać już niedługo, więc co jeszcze stoi na przeszkodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 15.02.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Edytko dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 16.02.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 ruslana&gregorbu GRATULUJEMY i życzymy POWODZENIA Anetko, tak trzymać Edytko u nasz też szaleje elektryk, jeszcze nie widziałam jego pracy, (oświetlenie poddasza), jutro bede na działce to przeprowadze kontrole Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruslanagregorbu 18.02.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Skorpionek, aga&piotr bardzo dziękujemy za życzenia Edmar, na przeszkodzie nie stoi już za wiele, poza tym, ze jeszcze musimy najpierw przyłączyć wodę i prąd i przygotować naszą działkę. Właśnie dziś Grzegorz umówił nas na środę z panem-koparkowym na wizję lokalną, aby umówić się na wyrwanie karp Podobno rzeczowy gość. Uff, tydzień zaczął się nieźle. Nasza pani architekt też powiedziała, że nasze PnB powinno już być gotowe. Trzymajcie więc kciuki Pozdrawiam Was - Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruslanagregorbu 18.02.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Musze uzupełnić...właśnie dowiedziałam się od męża, że.......dostaliśmy POZWOLENIE NA BUDOWĘ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 18.02.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Skorpionek, bardzo fajny projekt. W sumie duża chata. Bardzo ustawne pokoje. Podoba mi się. Edmar witam Cię. Podczas mojej nieobecności nazbierało się sporo rzeczy do załatwienia. Kredyt, kredyt, kredyt. Albo ja jestem taki nie kumaty, albo to jest takie skomplikowane a oferty nieczytelne. Składam zapytanie w 4 bankach i zabaczymy co będzie. Aga Elektryk?? To zaszaleliście z tą robotą wręcz nieprzyzwoicie. A gdzie przerwa zimowa??? W ogóle wszyscy idziecie do przodu jak burza. I tak trzymać. ruslana&gregorbu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 18.02.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 ruslana&gregorbu gratulacje i ... teraz się zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruslanagregorbu 18.02.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 marnia bardzo mi sie podoba kolejność emotów ...dokładnie, teraz się zacznie...Niestety, nadal nie mamy ekipy do budowy SSO - pan, który nie powiedział "nie" i nie powiedział "tak", jednak sie nie zdecydował.... W środę podejdziemy na pogaduchy do ekip, które pracują w sąsiedztwie. Mimo wszystko, jesteśmy szczęśliwi, ze podstawowa papierologia za nami!! Yahaaa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 18.02.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Witam Was kochane słoneczka Mam nadzieję,ze zła passa juz minęła i w końcu zacznie się coś dziac na budowie. Dziś zamówilismy cegłę. Ma być na początku marca.Murarze przychodzą w połowie marca.. A netka Twoje fotki są niesamowite buziaki dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 19.02.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Oooo andzik, gdzie sie podziewałaś ruslana&gregorbu,wpsaniale pierwsze koty za płoty Marku, przerwa zimowa? a widziałeś Ty jakąś zime? Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.02.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Musze uzupełnić...właśnie dowiedziałam się od męża, że.......dostaliśmy POZWOLENIE NA BUDOWĘ!!! No to pinknie GRATULACJE!!! Ten papierek to przepustka do marzeń, które zaczną się u Was pomalutku spełniać. Andziu a już myślałam, że zaginełaś gdzieś w akcji. Witaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.02.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Witam nowych budowniczych! Niesmialo zagladam do watka, bo widze ze tu prawdziwa rodzinna atmosfera i tak mi troszke glupio. Zzaczelismy budowac w polowie sierpnia, ale nasza ekipa to z tych co lapie wszytsko po drodze wiec obecnie ciagle mamy dom bez dachu czyli jestesmy jeszcze wlesie ( po wiezbe ) Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 19.02.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 markoto witamy współczuje takiej ekipy...my z identyczną zaczynaliśmy...niestety to nie było na nasze nerwy..dlatego zmieniliśmy i jakoś sie udało zadaszyć w tamtym roku trzymam kciuki!! musi sie udac!! Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.02.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 To i my dołączamy . Rozpoczęliśmy budowę w 2007r., a budujemy z maksa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia1981 20.02.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 witam my chcemy zacząc w tym roko okolice sierpnia. Projekt u architekta ekipa budowlana wybrana , teraz czeka nas wycieczka po bankach i czekanie na pozwolenie na budowę. mam wrażenie że te papiery mnie pochłoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 20.02.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Witam , a szczególnie Nowych przybyłych Miło mi powitać Was w naszej fantastycznej grupie WITAJCIE monia i marek , kasia1981 I markoto Marku fajnie ze podoba Ci się mój nowy domek jest większy od pistacji i bardziej przestronny , przynajmniej pokoje ma w miarę duże i ustawne . I ten ogród zimowy , moje marzenie tylko go troszkę powiększę i będzie fajnie. Andzik no wreszcie sie pojawiłaś , już myślałam ze nas opuściłaś aga&piotr Gratuluje postępów, na jesień chyba będzie przeprowadzka Edytko, gdzie się podziewasz???????? My czekamy jeszcze na mapki od geologa ma je mieć w czwartek . A potem to już nie wiem co dalej . W tym roku planujemy tylko zrobić piwnice , reszta dopiero w przyszłym roku tak że zaczęcie budowy nie wcześniej niż na jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 20.02.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 A i drodzy Nowi pochwalcie sie waszymi projektami , co to za domki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 20.02.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Siemka kochani "starzy" i nowi budowniczy Mam pytanie...ile kosztowało was zaadoptowanie projektu? mi krzyknął 5 tys. minimum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.02.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Moj dom jak w stopce aps 33+2g z archi-projekt troszke pozmieniany wiec obrazki sa nowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanika 20.02.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Nieśmiało przysuwam się do Grupy Nowych Budowniczych i tak sobie myślę, że ja bym chyba tez mogła... Wszak mamy już działkę 30 km od Krakowa, mamy projekt http://www.dom-jednorodzinny.pl/?&p=0&o=1495, mam WZ, teraz tylko architekt i pozwolenie na budowę. Chcemy wystartować na wiosnę. To przyjmiecie mnie? Niniejszym wkupuję się do Grupy! http://gabi.sklep.pl/images/piwo,wino/SZAMPAN%20AFRODITE%200,75L%2011,93ZL.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts