Edmar70 21.03.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Edytko ! u mnie powolutku ale do przodu Niedawno mieliśmy spotkanie z Panią architekt , była na naszej działce. projekt się nadaje , więc teraz kolejny krok to zakup projektu. Wprowadzamy trochę zmian w projekcie , więc tak w przyszłym tygodniu idziemy kupić projekt, a potem do naszej pani architekt, żeby dokonać tych zmian. A potem to już do powiatu o zgodę , i będzie można powoli zacząć działać. No to pięknie Tak naprawdę to już niewiele tych papierzysk zostało Ci do załatwienia. Jeszcze tylko adaptacja projektu i możesz składać wniosek o PnB. Może jeszcze latem uda Ci się rozpocząć budowę, chyba że jeszcze coś stoi na przeszkodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 26.03.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Witajcie, co tu taka cisza ????????? Wszyscy po świętach wykończeni i odpoczywacie co???? Edytko jutro lub w piątek idziemy po projekt, w przyszłym tygodniu mam nadzieję uda nam się spotkać z architektem , a potem to już czekanie na powiat. Mam nadzieje że się uda zacząć w lecie , w tym roku choć piwnice chcemy zrobić , w przyszłym roku będziemy starali się o kredyt . Wprowadzamy zmiany w projekcie, dom będzie dużo wyżej niż w projekcie, powiększamy wykusz w jadalni , podnosimy ścianę kolankową, na parterze zamieniamy pokój na łazienkę ,a z łazienki robię spiżarkę.Likwidujemy tez ogród zimowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONIKAFW 26.03.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Witam po Świętach...Dawno tu nie zagladałam. Własnie kupiłam projekt i po południu maszeruję do architekta. Zmiany są niewielkie więc mam nadzieję, ze m-c mu wystarczy.Potem wniosek o pozwolenie na budowę, kredyt i może uda się w tym roku.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.03.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Witaj Anetko sporo tych zmain zrobiłaś, ale na pewno słusznie postąpiłaś likwidując ogród zimowy. Taki ogród jest piękny, tego nie kwestionuję, ale zdecydowanie za drogi, a za to możesz zyskać dodatkowe pomieszczenie. Cieszę się, że już tyle udało Ci się załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 26.03.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Witajcie Kochani! Przepraszam że długo sie nie odzywałam, niby zawsze zaglądam na forum, ale jakoś weny mi ostatnio zabrakło tyle sie działo i myśle że stąd małe zmęczenie materiału W piątek zaczynamy tynki ma sie zejść ze 2 tygodnie, kurcze jeszcze troche i zacznie sie moje ulubione urządzanie dosyć już mam tych cegieł i zapraw Buziaki Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.03.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 W piątek zaczynamy tynki ma sie zejść ze 2 tygodnie, kurcze jeszcze troche i zacznie sie moje ulubione urządzanie dosyć już mam tych cegieł i zapraw Aguś to cudowna wiadomość. Ja też bym już tak chciała. Życzę Ci superowej pogody coby te tynki szybko schły. A masz juz upatrzoną glazurkę, terakotę i podłogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 26.03.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Kurcze, o tą pogode się martwie....no cóż najwyżej sie jakąś koze albo dmuchawe zakupi A co do glazurek i terakot, mniej więcej wiem co chce, chociaż ....kobieta zmienną jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.03.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Aguś nie bądź wiśnia i pochwal się glazurką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 26.03.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 hehehehehehehe w kuchni planuje ecri, a w łazience hmm biore pod uwage dwie opcje, ciemny brąz z ecri albo ciemny szary z ecri terakota będzie jasna, a parkiet jest niewiadomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.03.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 hehehehehehehe w kuchni planuje ecri, a w łazience hmm biore pod uwage dwie opcje, ciemny brąz z ecri albo ciemny szary z ecri terakota będzie jasna, a parkiet jest niewiadomy No i piknie Też lubuję się w takich zestawach kolorystycznych. Mam nadzieję, że jak już się na coś zdecydujesz i w rezultacie zakupisz, to nam pokażesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 26.03.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 no pewnie a Ty Edytko masz już coś upatrzonego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.03.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 no pewnie a Ty Edytko masz już coś upatrzonego? Niiii To znaczy wiem co mi się podoba, ale nie wiem gdzie co i jak Bardzo podobała mi się glazurka do łazienki w TTW, aż do momentu kiedy nie zobaczyłam ile kosztuje - 210 zł za m2 No i już się wyleczyłam A tak poza tym będę z wyborem czegokolwiek miała nie lada problem, bo troszku wybredna jestem pod tym względem Jak przyjdzie ten czas, że będę musiała już coś wybrać, to wtedy będę się martwić, coś w końcu chyba wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 26.03.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 210zł no kochana..ja tak delikatnie ta szara czy tam grafitowa po taniości ok 50zł tylko te dekory i dodatki ech kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.03.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 No pindziesiąt zeta to jest do przyjęcia. Też nie mam zamiaru płacić Bóg wie ile. Tylko dlaczego to co mi się podoba musi tyle kosztować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 26.03.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 taaaa,skąd ja to znam....tyle pięknych rzeczy z jeszcze piękniejszymi cenami no nic, musimy sobie radzić z gustami i budżetami ps.sofa którą zapodałaś u siebie jest boska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.03.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 ps.sofa którą zapodałaś u siebie jest boska Oooo... dziękuję To jedyna rzecz, którą upatrzyłam sobie już chyba ze dwa lata temu i innej nie będzie. Faktycznie jest cuuuuudna Bardzo wygodna i nawet chyba niedroga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 26.03.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 wygląda rewelacyjnie, noo widze że guściki mamy podobne bede sie miała kogo radzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.03.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 bede sie miała kogo radzić Eeee tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 26.03.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 o prosze jaka skromna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.03.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 o prosze jaka skromna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts