skorpionek1975 01.04.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Edytko ,ja też sie dziś niezmiernie cieszę , zawsze to już bliżej. teraz do architekta, żeby dokonał tych zmian , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 02.04.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Nooooo Anetko GRATULUJEMY Jedna z najważniejszych decyzji podjęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 02.04.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Hej Wizyta na budowie była wyśmienita Pierwsze prace tynkarskie wyglądają bosko! Ściany bialutkie i gładziutkie Niestety z wrażenia zapomniałam aparatu, ale kilka zdjęć zrobiliśmy telefonem, są w galerii Co do ekipy chyba nie mam większych zastrzeżeń ładnie zabezpieczyli okna, sprzątają po sobie i zasuwają aż tylko więc jest ok, ale...mają tendencje do "gubienia" gniazdek w pore sie kapneliśmy że brakuje jednego w łazience i jednego w małym pokoju,no zatynkowali poprosiliśmy żeby zwracali większą uwagę na te gniazka tak czy siak trzeba tego dopilnować Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.04.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Aga cudnie, pięknie, genialne... i zazdraszczam Ci troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 02.04.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Noo Kochana, lada chwila i Ty będziesz zabielać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 02.04.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Witajcie , Agnieszko Gratuluje,.... zdjęcia fajne, cieszy mnie to ze tak wam szybko idzie ta budowa , Ja dziś siedzę i myślę nad zmianami , jutro nas czeka spotkanie z Panią architekt i muszę sobie wszystko dokładnie przemyśleć, zrobiłam sobie mała wizualizację co by się temu lepiej przyjrzeć. bo potem już nie będzie odwrotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 02.04.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Edytko twój wdzięczniaczek tez już coraz to piękniejszy , wkrótce też będziesz już biegać za meblami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.04.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Oj dziewczyny ja to wszystko wiem, ale jak ma się juz tak dużo to chce się jeszcze więcej. Anetko co tak mało do mnie zaglądasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 02.04.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Zaglądam zaglądam, Edytko tylko wy tam sobie tak rodzinnie gawędzicie , że nie śmiem się tam dopisywać Wy już jesteście na takim etapie budowy i rozmów że ja nie wiem o co chodzi he he, ja wiem tylko co to jest ściana kolankowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.04.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Zaglądam zaglądam, Edytko tylko wy tam sobie tak rodzinnie gawędzicie , że nie śmiem się tam dopisywać No wiesz co aleś teraz palnęła Przecież gadamy nie tylko na tematy budowlane, czasami atmosferka się rozlużnia Ja bardzo proszę popraw się, bo byłoby mi miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 02.04.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Edytko obiecuje poprawę, http://supergify.pl/images/stories/psy/p26.gif Ostatnio zaniedbałam muratora, wciągnęła mnie grafika komputerowa i bawienie się zdjęciami , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.04.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Jak zwykle mnie rozbroiłaś. Zostało Ci wybaczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcbarte 02.04.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Heja Wszystkim!!!!!! W tym roku mamy zamiar kupić projekt i rozpocząć całą procedure związaną z adaptacją i pozwoleniami. Mamy już wstepnie upatrzony projekt (ok. 250m2) ze zmianami w nim. Z początku chcieliśmy z piwnicą ale po zasięgnięciu porad i przeanalizowaniu projektów stwierdziliśmy, ze dom jest wystarczająco duży by zmieścić w nim wszystko co potrzebne. Jeszcze raz Wszystkich pozdrawiam i życzę powodzenia na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 02.04.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 oj dziewczyny, wy zawsze doprowadzicie mnie do śmiechu mcbarte witamy w gupie! Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcbarte 03.04.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Weja!!! Witam witam i o zdrowie pytam!!!1 Projekt jest dobry, a ile czasu zajelo typowanie i wyobrażanie sobie jak to będzie wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.04.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 mcbarte witam Ciebie gorąco!!! A co to za projekcik? Jestem ciekawa, bo będzie bardzo duży i zapewne piękniusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 04.04.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Witajcie Kochani Witaj mcbarte , Jesteśmy już po wizycie u pani architekt, i mam kołowrotek w głowie zmiany w projekcie są kolosalne , architekt na mnóstwo pracy . Myślę żeby założyć sobie może nie dziennik ale tak jak Ty Edytko jakiś Feniksowy kącik w Galerii domów forumowiczów , żeby to wszystko spisywać w jednym miejscu Oczywiście dostało się mojemu mężowi , bo chciał zmieniać schody od frontu , na jakieś wąskie, i zabudować wejście robiąc jakiś durny ganek . Powiedziałam że jak chce spać w piwnicy to niech tylko spróbuje coś tam zmienić. na szczęście pani architekt trzymała moją stronę HE HE Znalazłam bratnią duszę na forum która buduje , mniejszą wersję Feniksa, Maxim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.04.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Anetko nie martw się zmainami, w końcu to nie Ty będziesz je nanosić. Pani architekt na pewno sobie poradzi. Koniecznie załóż galerię swojego domku. Ja od początku wiedziałam, że na dzienniczek nie będzie mnie stać ale galeria jak najbardziej mi podpasowała. Poza tym warto to wszystko gdzieś spisywać. No i ja i nie tylko koniecznie chcemy zobaczyć Twoje zmagania z budową. Będziesz naprawdę miała śliczny domeczek i warto go pokazać. Uwierz mi. Pomyśl nad tym, bo to świetny pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 04.04.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Dziękuje Edytko za miłe słowa Nasz Architekt jest naprawdę super, i wzięła za wszystko łącznie z zaniesieniem papierów do powiatu i innymi sprawami dotyczącymi planów 1400zł po czym inny architekt za to samo chciał 4500 tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 04.04.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Aha i jeszcze jedno najważniejsze to nasz dom będzie budował jej syn więc mam pewność ,że wszystko będzie dobrze zrobione i po naszej myśli i myśli architekta , a nie jak to jest w przypadku ekip budowlanych że będą wprowadzać swoje zmiany i przemyślenia czy będą w ogóle robić po swojemu . A zmian jest dużo zwłaszcza ze schodami , bo dom będzie podpiwniczony , a piwnice niestety będą prawie na wierzchu bo do gruntu można wkopać sie tylko na metr Więc dom będzie miał bardzo dużo schodów , aż 8 stopni będzie miało wejście do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts