Edmar70 04.04.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Oj Anetko już lepiej nie mogło Ci się tarfić. Będziesz miała nadzór prima sort. A i wykonanie też zapewne doskonałe. A widzisz, nie taki diabeł straszy jak go malują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcbarte 04.04.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Racja. Mnie i mą Misie to dopiero czeka dopracowywanie projektow i przy tym szereg nawet zaciętych dyskusji małżeńskich co do przyszłego wyglądu pomieszczenia. Galeria zdjęć z budowy to musi być fajna sprawa!!! u Nas narazie trawa i ścięte gałęzie czekające na ładniejszy dzień i n akiełbaske z ogniska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 05.04.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Witajcie:) Wreszcie sie pozbierałam i moge sie wziąć za poszukiwania kolejnych niezbędnych rzeczy do domku Najwyższy czas na drzwi zewnętrzne i garażowe taaa.....biore sie za szukanie W czwartek byłam z kotem na zabiegu - kastracja, normalnie mnie to rozwaliło na szczęście kociej doszedł już do siebie i ma sie dobrze Anetko z tą galerią to całkiem dobry pomysł, sama sie nad nią zastanawiałam ale do tej pory sie nie zebrałam no ale jeszcze nic straconego Edytko - daszek miód malina mcbarte wybór projektu to ciężka sprawa, ale jak mniej więcej macie podobny gust to powinno obejść sie bez bólu Już nie moge sie doczekać sezonu ogniskowo-grillowego Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcbarte 05.04.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 hej!!!Przymierzamy się do projektu z18 gl2s ze studia z500 z przeróbkami, narazie wstępnie porozmawialiśmy sobie z panią projektant i na jesień weżmiemy sie do obróbki projektu, a teraz czekam na pare ładnich dni jakie były tydzien temu i jazda na kielbaske z ogniska mniam mniam.....Już czuje ten zapach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 05.04.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Witaj z18 gl2s ze studia z500 z przeróbkami, Nie wiem o jaki projekt Ci chodzi napisz jeszcze raz , albo wklej link żeby można było obejrzeć Twoje cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcbarte 06.04.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 hejka!!! Oto podgląd, na domek, jak w przybliżeniu będzie on wyglądal w przyszlości tzn. do euro2012. http://www.z500.pl/projekt/z18/podwarianty.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 06.04.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Hejka Piękny masz projekt mcbarte , dom jak marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 06.04.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Fiu fiu mcbarte, ale chacjenda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.04.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Aga zakładaj galerię czym prędzej, bo już mnie skręca z ciekawości. Masz domek już w tak bardzo zaawansowanym stanie, że będziesz miała co pokazywać, oj będziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 07.04.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Edytka ma racje, Agnieszko nie daj się prosić A tak w ogóle to Witajcie , mamy nowy tydzień nowe możliwości i chęci lub niechęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 07.04.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Witam i pozdrawiam grupę Fajnie że u Was idzie do przodu..będę kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.04.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Witam i pozdrawiam grupę Fajnie że u Was idzie do przodu..będę kibicować Bernadetko kope lat Ciebie nie było. Co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 07.04.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 U mnie...po malunku..na dniach dostanę WZ,,potem wchodzi geodeta robi podział i zescalenie działki mojej i sąsiada...czekanie na podpis Wójta miesiąc....w miedzy czasie architekt zaadoptuje projekt i naniesie niewielkie zmiany < już kupiłam > http://www.archon.pl/index.php?act=12&sid=m4684a6a5b19e4 pozwolenie na budowę..i mam nadzieję że zacznę jesienią Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 07.04.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Bernadetka śliczny dom , uwielbiam domy z Archonu , No to zaczniemy razem w jednym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.04.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Bernadetko ładniusi domeczek.A jakich zmian dokonałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 09.04.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Bernadetko ładniusi domeczek. A jakich zmian dokonałaś? Na dole likwiduję gabinet i zwiększam kotłownie kosztem garażu<ten cypelek z drzwiami dołączam do kotłowni> , a na górze 7 garderobę zabieram na poczet większej łazienki . Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 09.04.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Witajcie kobietki Wreszcie znalazłam chwile zeby do was zajrzeć Jakaś zaganiana jestem w pracy kocioł....no cóż. W każdym razie dziś ekipa zakończyła prace tynkarskie huuuura Wczoraj kończyli garaż i takie tam pierdoły, jutro rozliczenie i świeża dostawa zdjęć Wyszło im pięknie, ładnie posprzątali, nawet okna mają zamiar umyć, fiu fiu Co do galerii to nie wiem czy znajde na nią czas, tym bardziej że pomyślcie o zbliżającym sie sezonie grilowym i gonitwach po sklepach budowlanych itp Buziaki Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 09.04.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Witam i pozdrawiam całą grupę. Cieszę się, że przygotowania i prace budowlane idą do przodu. Gratuluję i życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.04.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Aguś łał, ale masz piękne tynki Wszystko wyszło rewelka Czyli ekipa Twoja sprawdziła się i możesz ją spokojne polecać? Asiulka strasznie mało Ciebie u nas. Co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 09.04.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Witam Wszystkich cieplutko :DPrzepraszam ,że Was ostatnio zaniedbałam ale mogę ogłosić ,ze po długich i cięzkich zmaganiach mam w końcu wszystkie dokumenty potrzebne do kredytu..Teraz muszę odczekać dwa tyg i będziemy składac wniosek o kredyt. Podobno uprościli w banku procedury i w ciągu tygodnia można miec kredyt w zasięgu konta Dziś byłam na spacerze z dziećmi, poszłam do cioci i jak do niej weszłam do zdębiałam, oczy w słup i tak dalej...Na ścianie ma śliczny tynk strukturalny. Taki o jakim marzę.Nie miałam tel przy sobie a szkoda bo od razu bym fotkę zrobiła i na forum pokazała.Ma dobrego fachowca , co ja piszę dobrego, bardzo zdolnego fachowca.Facet specjalizuje sie w tynkach , kładzeniu płytek i w sufitach podwieszanych acha jeszcze hydrauliką się zajmuje.Od razu wzięłam namiary na niego.Nie jest tani ale za to jakie ma referencje.... Mam nadzieję ,że będziecie na zlocie? I w końcu osobiście będziemy mogli sie poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts