Agnetka 14.09.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 http://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=279&IdKolekcji= Witam serdecznie grupę częstochowską, budowę zaczynamy wiosną 2007 w Pierzchnie (5 km od Częstochowy w stronę Kłobucka). Będzie to M02 Konkursowy z kolekcji Muratora. W tej chwili jesteśmy na etapie adaptacji projektu i załatwiania wszystkich dokumentów potrzebnych do otrzymania pozwolenia ba budowę. Podobno w UG w Kłobucku ciężko się wszystko załatwia. Na razie jesteśmy optymistami i wierzymy że się uda bez większych problemów. Będę z przyjemnością śledzić Wasze posty. Jeśli macie namiary na dobre i niedrogie firmy budowlane proszę o informacje. Będę bardzo wdzięczna. Z tego co wiem ekipę na wiosnę trzeba rezerwować już teraz. pozdrawiam Agnieszka [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pineska 14.09.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Mimo, ze dawno tu nie zagladałam, pozwole sobie przywitać cie jako pierwsza . liczny domek sobie wybralicie (a mój od frontu jest bardzo podobny), no i całkiem niedaleko, bo w kłobucku. Zyczę jak najmniej problemów z papierami, budowš, ekipami itp. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.09.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 No to mamy kolejną forumowiczkę w naszym klubie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zender 21.09.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 zgadza sie, wylewki bedzie najprawdopodobnie robil p. T.R. faktycznie, dokladnie to samo mam przygotowac. z ta roznica ze bede chcial zamienic siatke na wlokno polipropylenowe co daje lepsze wlasciwosci jastrychu cementowego przy kladzeniu go miksokretem. nawet sporo o tym pisza/pisali na forum. pozdrawiam Witam po dlugiej nieobecnosci , sztormowalem ) hahah ale tak bardziej powznie dzieki za odp w sprawie cene , 200zl z materjalem intersujace tym brdziej ze chyba umnie nie trzeba by bylo zbyt gleboko wiercic Teraz staram sie zorbic jakis kosztory wstepny na stn surowy i jak sobie porownuje cenniki z roku 205 i 2006 to widze wyraznie duzy kilku porcentowy wzost ceny. Wzgledem tego chyba bede bral kredyta na wykoncznie od A-Z z tej przczyny ze poorstu sie to oplaci ) no nix pozdr. bede po 17 00 hej zender Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zender 21.09.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 No to mamy kolejną forumowiczkę w naszym klubie . no i Ja tez witam "rowniez" goraco !! ooo cos mi sie wydaje ze wiecej kobiet buduje niz facetow, co za czasy glowa boli hahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnetka 22.09.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 dzięki za miłe powitania, dzisiaj odebraliśmy projekt od architekta, który zrobił adaptację. No i mamy oczywiście pierwsze problemy, bo człowiek nie zrobił pewnego detalu tak jak powinien. Więc w poniedziałek musimy zareklamować. Tak to już bywa, znacie to pewnie z doświadczenia. Aż strach pomyśleć co będzie dalej......... , w przyszłym tygodniu jedziemy do UG Kłobuck załatwiać pozwolenie na budowę.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrys200 24.09.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 cześć jestem nowa na waszym forum i odrazu pytam gdzie w cz-wie i okolicach mozna kupić tanio płyty betonowe do grodzenia płotu. dzięk wielkie pozdrawiam pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2katarzyna 24.09.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Płot betonowy - najtaniej w Lisowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adiz1 24.09.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 gdzie w cz-wie i okolicach mozna kupić tanio płyty betonowe do grodzenia płotu Potentatem na naszą okolicę jest DREW BET. Duży producent to może ceny niższe i wybór większy. Parę lat temu kupowałem ich kostę brukową i ogrodzenie betonowe - wszystko do dziś w doskonałym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Giz 25.09.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 zawsze mozna zobaczyc plyty betonowe na gieldzie samochodowej - paru prywatnych zawsze jest. przy okazji mam pytanie odnosnie zwiru plukanego - gdzie w naszym rejonie mozna go dostac od producenta lub ktore miejsce polecacie. dziekuje za info, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juras74 25.09.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Ja brałem z Kamienicy Śląskiej. Przywiózł mi gość, od którego brałem betonity, produkował je właśnie z tego żwiru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Giz 25.09.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 A masz moze jeszcze namiary na tego goscia? jesli sprawdzony to bym go wykorzystal rowniez pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juras74 27.09.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Anmar - Andrzej Wolański 0343699045.Mam nadzieję, że aktualny, bo było to jakieś 2 lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zender 30.09.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Skoro będziesz brał kredyt to wcześniej będziemy sąsiadami . Konrad, podobno u nas nie wydają zezwoleń w gminie na POŚ. Wiem to jednak tylko z lokalnej gazety, więc nie wiem czy wierzyć . witam to bardzo dziwne zero pro-ekologi w takim miejscu ? No coz Ja jak sie pytalem w Kozieglowach to mowili ze OK i ze jak bede robil to tylko zglosci itd... Ale zobaczymy czas pokaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnetka 02.10.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Witam, poszukuję dobrej i niedrogiej firmy budowlanej z naszego regionu (budowa domu do stanu surowego zamkniętego), jeśli macie kogoś godnego polecenia proszę o kontakt. Startujemy z budową wiosną 2007. pozdrawiam Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 05.10.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 mogę polecić firmę, która budowała mój dom w Poraju. Wprawdzie firma jest z Chruszczobrodu ale są moblini i jeżeli tylko będą mieć wolne terminy to proponuje ich. 0505 681 661 lub /032/ 673-11-12 pan Jacek Kuzior. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrys200 08.10.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 gdzie moge kupic tanio purotherm na naszym terenie? i kiedy najlepiej to zrobić, bo słyszałam,że grudzień i styczeń są najtańszymi miesuiącami.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.10.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Ludziska pytają na priva o namiary na ekipę tynkarzy p. Wrony. Oto numer 0602367078 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.10.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Giz, czy masz już zrobione wylewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdac. 13.10.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Witam,dawno tu niezagladalam, co u was jak budowy?? Jezeli ktoś potrzebuje Maxy Kozłowickie po dobrej cenie to prosze na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts