adam_cz-wa 06.07.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 witam podaje namiary na firme wlalter z białej, oni zajmuja się ogrodzeniami i mają w miare dobre stawki 660 455 055. zawsze warto sprawdzic pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 06.07.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 do licha - powiedzcie ile można czekać na zwykłe pozwolenie na budowę na normalnej, bezproblemowej działce ... w częstochowskim starostwie pół wieku albo i dłuużej tyle, że mamy trochę czasu, żeby rozejrzeć się za materiałami - czy ktoś wie gdzie można kupić bloczki fundamentowe (czy to się nazywa betonit ?) w rozsądnej cenie? i drugie pytanie - co sądzicie o oknach od firmy Jezierski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirko1 06.07.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 kajon-ka tylko cię cierpliwość ratuje a wierz mi wiele jej potrzeba, takze głowa do góry i wypoczywaj póki jeszcze możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Braders 07.07.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Starostwo ma bodajze 65 dni. Ja znalazlem bloczki po 3,3o zl ale nie wiem czy cena aktualna. Mam wiedziec w poniedzialek. Lepiej spytam ile mozna czekac na uzgodnienie wjazdu na drodze wojewodzkiej! Czekam juz prawie 60 dni! Ostatnio przesuneli termin o miesiac bo niby ... trzeba dokonac wizji lokalnej, nie dosc, ze nie robia tego za darmo to jeszcze czekaj czlowieku i czekaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 09.07.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 najtansze jak na razie bloczki, które udało mi się znaleźć = 3,7czy ktoś myślał o sprowadzeniu dachówki z Niemiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdac. 09.07.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Cześć, pomoże mi ktos jeszcze w sprawie ogrodzeń, gdzie można kupić przęsła kute, niedrogie . I jeszcze jedno, kupował ktoś z Was, a napewno ,niewątpie, gres szkliwiony, na podłogę w kolorze piaskowym, beżowy lub śmietankowym, gdzie można takowe kupić, tez po przystępnej cenie. I wogóle fajne płytki do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirko1 10.07.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 magdac kute ogrodzenia można kupić w kuźni na pałyszu kolo konopisk osobiście polecam sama nie mam ogrodzenia kutego ale kupowałam tam klamki do bramy a znajomi mają zrobioną wewnętrzną barierke na schodach wyglada rewelacyjnieduży asortyment i przystępne ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yoris 10.07.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Zostało mi po budowie około 100 szt (może trochę ponad 100) pustaków stropowych tzw akermanów o wymiarze 20 cm (Cerpol Kozłowice). Chętnie komuś odsprzedam po uczciwej cenie 1,5 zł . Mieszkam w Krzepicach. Kontakt najlepjej: 604897092 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 10.07.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Zostało mi po budowie około 100 szt (może trochę ponad 100) pustaków stropowych tzw akermanów o wymiarze 20 cm (Cerpol Kozłowice). Chętnie komuś odsprzedam po uczciwej cenie 1,5 zł . Mieszkam w Krzepicach. Kontakt najlepjej: 604897092 Ależ się strona rozjechała ... yoris nie mogłeś dać tego ogłoszenia 2 tyg. temu? Naprędce szukaliśmy akermanów na strop, bo podczas rozładunku wiele zostało uszkodzonych ...Kupiliśmy 90 szt. po 3,8 ... Cóż szkoda ... Może znajdą się chętni Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdac. 10.07.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Cześć to znowu ja , proszę o pomoc w sprawie konglomeratu, gdzie go w naszej okolicy można kupić?? Może być granit, czy corian, kerrock. Dzięki wielki za wszystkie odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yoris 11.07.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 yoris nie mogłeś dać tego ogłoszenia 2 tyg. temu? Naprędce szukaliśmy akermanów na strop, bo podczas rozładunku wiele zostało uszkodzonych ...Kupiliśmy 90 szt. po 3,8 ... Cóż szkoda ... Może znajdą się chętni Pozdrowionka! No wielka szkoda, było by korzystnie dla obu stron ale trudno Pozdrawiam ! W takim razie podtrzymuję swoją ofertę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_cz-wa 11.07.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 witam proszę o namiary do firm ( sprawdzonych ) które mogą podjąć się budowy stanu surowego w najblizszym czasie ( wrz /paź 07 lub wiosna/08 ) z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 12.07.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 witajcie - też proszę o namiary na sprawdzonych murarzy - nasza ekipa coś bardzo kręci z terminami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juras74 17.07.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Może ktoś jest chętny na 32 worki cementu portlandzkiego Lafarge (800kg) (produkcja 16.06.2007) - za dużo kupiłem do wylewek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ewazak3 21.07.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Może ktoś jest chętny na 32 worki cementu portlandzkiego Lafarge (800kg) (produkcja 16.06.2007) - za dużo kupiłem do wylewek. a jaka jest cena (brutto) tego cementu i gdzie byłby ewentualnei do odbioru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziemianie - 31.07.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Witam! Do tej pory pisalem tutaj pod nickiem Braders, ale na wniosek drugiej polowki mej zmiana nicka na aktualny. Aktualnie mamy w rekach decyzje o pozwoleniu na budowe, ktora za 1,5 tygodnia sie uprawomocni wiec ruszamy. Zdobycie pozwolenia na budowe to wojna trwajaca od 4 kwietnia, a nie mamy jeszcze mediow na dzialce. Teraz ruch nalezy do Enionu w Kłobucku. W kazdym badz razie geodeta moze juz wyznaczac fundamenty i mozna kopac lada dzien Tak jak pislem wczesniej budujemy sie w Białej k. Cz-wy, bedziemy stawiac Magnolie A z domnahoryzoncie.pl i zewnetrzny garaz GC11 z Mutatora. Malutki domek, ale w sam raz na nasze potrzeby. Ciekawe jak tam u sasiada ze Slonecznej, ktory tez w tym watku pisze. PS. Pozwolenie odberalismy w dzien po naszej 1 rocznicy slubu PPS. Nie kupujcie dzialki z III klasa ziemi Odrolnienie przez 10 lat sporo kosztuje ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurasC2 31.07.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 WitamCzy ktoś buduje lub wybudował dom Atena z Archipelagu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 01.08.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 [quote=Ziemianie ]Witam! Do tej pory pisalem tutaj pod nickiem Braders, ale na wniosek drugiej polowki mej zmiana nicka na aktualny. Aktualnie mamy w rekach decyzje o pozwoleniu na budowe, ktora za 1,5 tygodnia sie uprawomocni wiec ruszamy. Zdobycie pozwolenia na budowe to wojna trwajaca od 4 kwietnia, a nie mamy jeszcze mediow na dzialce. Teraz ruch nalezy do Enionu w Kłobucku. W kazdym badz razie geodeta moze juz wyznaczac fundamenty i mozna kopac lada dzien Tak jak pislem wczesniej budujemy sie w Białej k. Cz-wy, bedziemy stawiac Magnolie A z domnahoryzoncie.pl i zewnetrzny garaz GC11 z Mutatora. Malutki domek, ale w sam raz na nasze potrzeby. Ciekawe jak tam u sasiada ze Slonecznej, ktory tez w tym watku pisze. PS. Pozwolenie odberalismy w dzien po naszej 1 rocznicy slubu PPS. Nie kupujcie dzialki z III klasa ziemi Odrolnienie przez 10 lat sporo kosztuje ;( Gratuluję pozwolenia!!! Życzę samych trafnych decyzji i jak najmniej budowlanych problemów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juras74 01.08.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Może ktoś jest chętny na 32 worki cementu portlandzkiego Lafarge (800kg) (produkcja 16.06.2007) - za dużo kupiłem do wylewek. Już nieaktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 06.08.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 witam - powiedzcie proszę czy ktoś nie ma do odstąpienia stępli ? albo chociaż gdzie można takie coś kupić u nas w tartaku nie mają czegoś takiego, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts