forum_user 29.10.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 ewosek jak na razie wejściowe do kotłowni. Nie mogę znaleść tych łazienkowych to jak jutro zawitam na budowę to podeślę Cena 800 zł po znajomości. Produkcja woj. Świętokrzyskie Okolice Kielc. Zamawiałem wszystkie okna, drzwi, oraz duże szyby na taras aby zimą był piękny ogród na tarasie. Montaż gratis http://img257.imageshack.us/img257/5976/dsc00055zs.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 30.10.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Rana sprzedam ci taki jeden na ulicy Jasnej 21 jak by cię interesował Fajnie ze wróciłaś dziennik uzupełnij ..... hahahahahaha ...... ten "pałac"??? może być tylko bez "zawartości", za rok o tej porze mam nadzieję na zmiany "zawartości" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewosek 30.10.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 coolibeer, ja takich znajomości nie mam okna też masz drewniane? W okolicach Czwy drewniane były sporo droższe od pcv... i my mamy pcv, ale wszyscy myślą, że są drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.10.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Tak okna mam drewniane koloru mahoniowego. 2 osoby które mnie odwiedzały i oglądały budowę już sobie zamówiły do swojego domu od mojego producenta bo naprawdę robią wrażenie. Zapraszam do obejrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.11.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Dzięki Soso Drzwi całkiem, całkiem Muszę zadzwonić do tego stolarza, bo w Częstochowie za podobne drzwi mi powiedziano 1600zł... powariowali! Ja chcę właściwie podobne, tylko z mniejszą ilością szybek i nieco węższe mają być te szybki. coolibeer, ty też pokaż swoje I podaj namiar na wykonawcę i cenę też, jeśli możesz Oto drzwi łazienkowe. http://coolibeer.pl/murator/dsc00143.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ewazak3 04.11.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Czy macie może namiar na szambiarkę (okolice Brzezin) ? Pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
APM 06.11.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Witam szanowną grupę czy może ktoś z was będzie się chciał pozbyć wczesną wiosną jakiejś beczki/zbiornika na wodę na budowie? jakieś 600-1000l może?jeśli macie coś takiego w perspektywie to dajcie znaćdzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rtg 09.11.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 witam, wie moze ktoś czy betoniarnie stosują jakieś zniżki w sezonie jesienno-zimowym? W której betoniarni w Częstochowie lub okolicach można liczyć na najlepsze ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.11.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 witam, wie moze ktoś czy betoniarnie stosują jakieś zniżki w sezonie jesienno-zimowym? W której betoniarni w Częstochowie lub okolicach można liczyć na najlepsze ceny? Polecam Górażdże na ulicy Żyznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_cz-wa 09.11.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Witam szanowną grupę czy może ktoś z was będzie się chciał pozbyć wczesną wiosną jakiejś beczki/zbiornika na wodę na budowie? jakieś 600-1000l może? jeśli macie coś takiego w perspektywie to dajcie znać dzięki jeśli interesuję Cię coś takiego : http://allegro.pl/item807794485_zbiorniki_1000_litrow_pojemniki_na_wode_i_rope.html to widziałem na ul. warszawskiej ( 10m od ul. cmentarnej) obok firmy "ekozet" te same zbiorniki nawet w lepszej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1981 13.11.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Mam takie pytanie czy ktoś się orientuje gdzie można by kupić drewno do kominka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.11.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Mam takie pytanie czy ktoś się orientuje gdzie można by kupić drewno do kominka? http://allegro.pl/27972_obudowy_i_akcesoria_kominkowe_drewno_kominkowe.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pafcio111 13.11.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 witam, wie moze ktoś czy betoniarnie stosują jakieś zniżki w sezonie jesienno-zimowym? W której betoniarni w Częstochowie lub okolicach można liczyć na najlepsze ceny? Witam, Zdecydowanie odradzam beton z firmy Winecki (Grodzicko k/ Częstochowy). Ostatnio wylewałem na 2 budowach, oba popękały po godzinie od wylania. Złożyłem reklamację, ale oczywiścinie nie uznali.. Sprawa znajdzie finał w sądzie. Beton fatalny, dlatego taki tani. Pęknięcia są tak duże, że można włożyć rękę. Także proszę uważać. Tłumaczą się, że może był nie podlewany, ale jak podlać strop po godzinie od wylania jak on jeszcze jest miękki? Wczesniej wylewali mi beton na innych budowach i był ok, teraz robią badziew... bo tani ma być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeslawB 13.11.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 witam, wie moze ktoś czy betoniarnie stosują jakieś zniżki w sezonie jesienno-zimowym? W której betoniarni w Częstochowie lub okolicach można liczyć na najlepsze ceny? Witam, Zdecydowanie odradzam beton z firmy Winecki (Grodzicko k/ Częstochowy). Ostatnio wylewałem na 2 budowach, oba popękały po godzinie od wylania. Złożyłem reklamację, ale oczywiścinie nie uznali.. Sprawa znajdzie finał w sądzie. Beton fatalny, dlatego taki tani. Pęknięcia są tak duże, że można włożyć rękę. Także proszę uważać. Tłumaczą się, że może był nie podlewany, ale jak podlać strop po godzinie od wylania jak on jeszcze jest miękki? Wczesniej wylewali mi beton na innych budowach i był ok, teraz robią badziew... bo tani ma być... Jak niezwiązany beton (miękki) może popękąć ? Pewnie że Ci nie uznają, przyjdą, wywiercą Ci dziure otwornicą i zawiozą do ekspertyzy za którą pewnie Ty końcem końców zapłacisz. Szpara która powstała zaraz po wylaniu ewidentnie wskazuje na źle wykonany szalunek ! Ale do tego zapewne się nie przyznasz, bo pewnie sam go wykonywałeś Sam brałem od Wineckiego na oba stropy, rok temu i w czerwcu tego roku. Nie zauważyłem różnicy. Nie mam ani jednej najmiejszej rysy. A na strop kładłem po 5-6 palet z maxami. Ławy lałem betonem z Włodaru, co do jakości nie mam zastzeżeń, natomiast co do ilości zapłaconej/wylanej a i owszem. Ja tam do betonu od Wineckiego zastrzeżeń nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeslawB 13.11.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 witam, wie moze ktoś czy betoniarnie stosują jakieś zniżki w sezonie jesienno-zimowym? W której betoniarni w Częstochowie lub okolicach można liczyć na najlepsze ceny? Witam, Zdecydowanie odradzam beton z firmy Winecki (Grodzicko k/ Częstochowy). Ostatnio wylewałem na 2 budowach, oba popękały po godzinie od wylania. Złożyłem reklamację, ale oczywiścinie nie uznali.. Sprawa znajdzie finał w sądzie. Beton fatalny, dlatego taki tani. Pęknięcia są tak duże, że można włożyć rękę. Także proszę uważać. Tłumaczą się, że może był nie podlewany, ale jak podlać strop po godzinie od wylania jak on jeszcze jest miękki? Wczesniej wylewali mi beton na innych budowach i był ok, teraz robią badziew... bo tani ma być... Jak niezwiązany beton (miękki) może popękąć ? Pewnie że Ci nie uznają, przyjdą, wywiercą Ci dziure otwornicą i zawiozą do ekspertyzy za którą pewnie Ty końcem końców zapłacisz. Szpara która powstała zaraz po wylaniu ewidentnie wskazuje na źle wykonany szalunek ! Ale do tego zapewne się nie przyznasz, bo pewnie sam go wykonywałeś Sam brałem od Wineckiego na oba stropy, rok temu i w czerwcu tego roku. Nie zauważyłem różnicy. Nie mam ani jednej najmiejszej rysy. A na strop kładłem po 5-6 palet z maxami. Ławy lałem betonem z Włodaru, co do jakości nie mam zastzeżeń, natomiast co do ilości zapłaconej/wylanej a i owszem. Ja tam do betonu od Wineckiego zastrzeżeń nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 13.11.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 też mam beton od Wineckiego - 2 stropy, ławy a ostatnio zalewali mi garaż i wszystko było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 15.11.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 my też braliśmy od wineckiego i było OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
częstochowianka 16.11.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 podajcie namiary na dobra ekipe ktora robi instalacje z plaszczem wodnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1981 17.11.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 jakie dokumenty trzeba załatwić i gdzie do przyłącza gazowego wewnątrz budynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajon-ka 17.11.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 chodzi o kominejk z płaszczem wodnym? jeśli tak to nie polecam firmy z kominkami z kiedrzyńskiej. Znacie jakiegoś stolarza w okolicy, który robi drewniane meble do sypialni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts