bonzobudy 29.11.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 witamskad braliscie i jakie sa ceny z transportem tlucznia pod kostke, potrzebuje pare wywrotekna razie nie bede mial kostki tylko zeby podniesc i ubic teren. moze macie jakis inny tani sposob? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 29.11.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 WITAM SERDECZNIE,Pytanko, czy ktoś może zamierza lub może buduje albo jeszcze lepiej zbudował taki domek?http://www.archipelag.pl/projekty-domow/atena/Chodzi właśnie o ATENĘ z ARCHIPELAGU. Ja właśnie się zastanawiam na tym projektem poważnie, bo jest ładny i dość ciekawy, ale z tego co słyszałem to dość drogi jest dach i tu potrzebowałbym fachowej rady, jaki to może być koszt. A najlepiej może ktoś wie ile kosztuje wybudowanie SSZ (stan surowy zamknięty).Jak coś to proszę o info na maila: [email protected]Aaa, i mam jeszcze pytanko, mam działkę, ale muszę ją podnieść jakieś 60-80cm, jak długo muszę czekać po wyrównaniu żeby stawiać na tym dom, chodzi żeby potem nie pękał. Czy i ewentualnie jak należy to utwardzać itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZEK 30.11.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Gdzie kupujecie mial lub ekogroszek? Napiszcie tez w jakich cenach i czy jestescie zadowoleni. Jar-bud w Blachowni. 327-02-65 Ekogroszek (Chwałowice) - 680 zł/t (luzem), 710 zł/t (workowany). Porównania zbytnio nie mam ale spala się b. dobrze, tylko trzeba go trochę przesuszyć. Mają też miał - ale cen nie pamiętam. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 30.11.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Szukam teraz fachowców do położenia płytek w łazience. Może polecicie kogoś solidnego i niedrogiego. pozdrawiam Mogę polecić firmę, która w tej chwili robi u mnie łazienki. Solidni i myślący na pewno a czy niedrodzy, to nie wiem, bo to pojęcie dość względne http://www.ligeza.net.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.11.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Ja polecam firmę Marol z Turowa. 700 zł eko groszek w workach w cenie też już transport Co do ekipy kładącej płytki na razie nie polecam bo kończą u mnie Jak skończą to polecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.m. 30.11.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Dzięki monikach za informacje. Coolibeer trzymam za słowo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Borga_Cz 01.12.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 MOŻECIE MI POLECIĆ RYNNY.? STALOWE CZY PLASIKOWE? JAKIEJ FIRMY? GDZIE ? Z GÓRY DZIĘKUJE. Witam! Polecam tytan-cynkowe. Trwałość nieporównywalnie wyższa od stali, a cena wbrew pozorom porównywalna. Polecam lutowanie, jak cynkowe, albo klejenie. Z uszczelkami niestety są złe doświadczenia tak przy stali, jak przy PVC. Może się komuś nie podobać kolor tytan-cynku, ale inne systemy poza miedzią (droga) nie dają o sobie zapomnieć a tytan-cynk zakładasz i zapominasz! Polecam Tytan-cynk Plastmo blacha 0,7 mm "na wieki" najtańsze w kraju http://www.ebudowlane.otwarte24.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACEK I MADZIA 02.12.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Ja polecam rynny KANION kupiłem je w ONNINEN w Częstochowie na ul BÓRMają tam też dobre ceny ceramiki i ogrzewania wszelkiego typu. Polecam pana Jacka lub pana Darka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACEK I MADZIA 02.12.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Ja polecam rynny KANION kupiłem je w ONNINEN w Częstochowie na ul BÓRMają tam też dobre ceny ceramiki i ogrzewania wszelkiego typu. Polecam pana Jacka lub pana Darka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galaxia27 02.12.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 a ja szukam dobrego tynkarz do roboty tynków w domku. Czy możecie polecić dobrego , no i chciałoby sie też taniego fachowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.12.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 a ja szukam dobrego tynkarz do roboty tynków w domku. Czy możecie polecić dobrego , no i chciałoby sie też taniego fachowca Tynki cementowo-wapienne u mnie robili. Polecam ekipę. Oto kontakt 793704455 Marian Wielgos. Możesz powiedzieć że jesteś od Michała to na pewno jakaś niewielka zniżka będzie znając tą ekipę Dzwoń i się dowiaduj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1981 03.12.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 ja od tynków cem-wap polecam pana Szymona tel 600784636. Szybko w przystępnej cenie i solidnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.12.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 a ja szukam dobrego tynkarz do roboty tynków w domku. Czy możecie polecić dobrego , no i chciałoby sie też taniego fachowca Galaxia jak chcesz obejrzeć jak u mnie zrobili daj znać. Podeślę fotki albo sama podskoczysz i zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pafcio111 03.12.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Przyjmę gruz i ziemię z wykopów/remontów/budowy, jak ktoś nie ma gdzie wywozić. 7 km od Częstochowy, kierunek Tarnowskie Góry, tel. 691394400. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 03.12.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Przyjmę GRUZ, ZIEMIE, mam nie równą działkę i jeszcze do tego muszę ją podnieść, właśnie zaczyna przygodę z budową domu i czytają to forum widze że muszę jeszcze wiele poczytać i się nauczyć Działka połozona jest w WITKOWICACH, kierunek Radomsko ( 12km od częstochowy) Namiar do mnie to 601 931 151 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_cz-wa 04.12.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 oddam za free akermany szt ok 60 sprzedam kibelek z płyty osb - okazyjna cena;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rotan 07.12.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Szukam firmy zasypującej agregatem granulat wełny mineralnej. Proszę o namiary. Czy znacie firmę "RYŚ" zabudowa K-G pana R. Muchy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi29 12.12.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Podpowiedzcie prosze,gdzie w okolicy mozna dostac (o ile to mozliwe)bloczki betonowe o wym.30/24/12.Wiekszosc dostepnych firm oferuje rozmiar 38/24/12.Za wszelkie podpowiedzi z gory dziekuje a za ewentualne bledy z gory przepraszam< to moj pierwszy wpis,aczkolwiek forum sledze od dluzszego czasu i uwazam za pozyteczne> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdenis 16.12.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Witam wszystkich, Jako że dopiero rozpoczynamy budowę, to chciałem się spytać gdzie kupowaliście pustaki, potrzebuję Porotherm 25 lub MegaMax z Kozłowic. Aktualnie mam ofertę na obydwa po 5,30 zł brutto z dostawą, macie namiar na kogoś kto sprzedaje bloczki betonowe ?. PozdrawiamMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edi__ 16.12.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Witam Grupę Częstochowską Dopiero zaczynam moją przygodę z budową naszego domku a właściwie z jego wykończeniem bo jest w stanie powiedziałabym... mocno surowym. Potrzebuję teraz kogoś kto zrobiłby mi schody betonowe, jeśli możecie kogoś zaufanego polecić będę wdzięczna pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts