Renatka 24.10.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Wierzch, dzięki za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzesio 28.10.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Czy w okolicach Częstochowy lub w mieście jest jakiś zakład kamieniarski godny polecenia? Zależy mi na granicie o nazwie "Tokowski (Tołkowski)" . Na już chciałabym parapety z tego granitu, a w późniejszej perspektywie jeszcze kilka innych grubszych rzeczy. ja mogę polecic goscia na Łódzkiej-Ludowej. Ma lokal w częstochowie gdzieś na początku przejścia tych ulic ( Łódzka przechodzi w Ludową ) Zakład kamieniarski ma gdzieś pod częstochową, a tam tylko punkt handlowy. Ja u nich zamawiałem kominek. Natomiast parapety marmurowe kilka lat temu zamawiałem gdzieś w kieleckim, już nie pamiętam dokładnie gdzie. Gdyby jednak ten kontakt Cię interesował, to mogę odszukać fakturkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 29.10.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Bardzo dziękuję za odzew i chęć pomocy. Zamówiłam parapety w Kalei w firmie Ant-Mar z innego granitu niż zamierzałam, z Vangi. Bardzo dobry kontakt i ceny normalne i szybko.Tak wygląda przymiarka parapetu do okna.http://images49.fotosik.pl/359/985b442f25287c2cmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmkc 01.11.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Witam.Właśnie zdecydowaliśmy się z żoną na budowę domu. Nasz projekt to "Calineczka" z Archipelagu. Czy może ktoś buduje dom wg projektu, bardzo chcielibyśmy zobaczyć jak ten domek wygląda w "realu" i ewentualnie skorzystać z rad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ibe_1 05.11.2010 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Renatka, bardzo dobry wybór. Mamy parapety z Kalei i obudowę kominka z Białej .... Bez porównania..... I jakościowo i cenowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ibe_1 05.11.2010 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 właśnie jesteśmy po montażu jednostki centralnej. Mimo przymiarek do Beam zdecydowaliśmy się na Husky - przekonała nas dożywotnia gwarancja. Wykonawcy nie polecam, bo dał kapelucha (wymieniany tu kilka razy) PozdrawiamI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maestrod 06.11.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Witam, czy jest może ktoś z dzielnicy LISINIEC ? Czy można liczyć na wybudowanie drogi i jej oświetlenie ze strony władz miasta - ma ktoś może z tym doświadczenie ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaiprzemek 09.11.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Giz dziękuje bardzo za odpowiedz. U nas instalacja odkurzacza centralnego już rozprowadzona, zakładana także przez firmę Domus. Mam nadzieję, że wszystko będzie działać bez zarzutu.Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaiprzemek 09.11.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 lbe_1 my na razie o jednostce centralnej nawet nie myślimy . Wstępnie tylko zapoznaliśmy się z ofertą Beama, bo przedstawiciel tego systemu zakładał nam instalację.Zależało nam na poleceniu firmy lub osoby, która taką instalację może wykonać. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodusia55 12.11.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Witam grupę budującą . .Mój domek prawie już gotowy , za 2 miesiące się wprowadzamy . Można o nim poczytać w dziennikach budowy tytuł Budujemy naszego maluszka . Dzięki grupie budującej z Częstochowy trafiłam na super elektryka Pana Grześka , który wraz ze swoim bratem Krzysiem uszczęśliwią kazdego inwestora swoją pracą. Ponadto polecam mojego cieślę Pana Biernackiego z Truskolas i Pana od KG Pana Mazika ( jego robota to majstersztyk ) . Dekarze , to oczywiście forumowi bracia GALOWIE . To podobna najlepsza ekipa dekarska w okolicy. Moje kominy bez kropli deszczu i manimalnej nawet poprawki przeżyły wielkie deszcze letniej powodzi. Jak poczytacie forum , to niestety okazuje się że niemalże każdy komin był do poprawki , po Galach niet . Wogóle cały dach nie wymagał jakielkolwiek poprawki SUUUUPER . Mogę również pochwalić mojego murarza i go polecić. Dlaczego piszę o moich fachowcach - bo pełno na rynku budowlanym partaczy i oszustów. Majstrów jak z koziej dupy trąby . Których błędy rzutują póżniej na komfort mieszkania we własnym domu. Zapraszam na moją stronkęACHA , MAM DO SPRZEDANIA ZA 200 ZŁ PALETĘ MAKSA Z KOZŁOWIC I PRAWIE PÓŁ PALETY POŁÓWEK . POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi29 15.11.2010 02:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Witam grupę budującą . .Mój domek prawie już gotowy , za 2 miesiące się wprowadzamy . Można o nim poczytać w dziennikach budowy tytuł Budujemy naszego maluszka . Dzięki grupie budującej z Częstochowy trafiłam na super elektryka Pana Grześka , który wraz ze swoim bratem Krzysiem uszczęśliwią kazdego inwestora swoją pracą. Ponadto polecam mojego cieślę Pana Biernackiego z Truskolas i Pana od KG Pana Mazika ( jego robota to majstersztyk ) . Dekarze , to oczywiście forumowi bracia GALOWIE . To podobna najlepsza ekipa dekarska w okolicy. Moje kominy bez kropli deszczu i manimalnej nawet poprawki przeżyły wielkie deszcze letniej powodzi. Jak poczytacie forum , to niestety okazuje się że niemalże każdy komin był do poprawki , po Galach niet . Wogóle cały dach nie wymagał jakielkolwiek poprawki SUUUUPER . Mogę również pochwalić mojego murarza i go polecić. Dlaczego piszę o moich fachowcach - bo pełno na rynku budowlanym partaczy i oszustów. Majstrów jak z koziej dupy trąby . Których błędy rzutują póżniej na komfort mieszkania we własnym domu. Zapraszam na moją stronkę ACHA , MAM DO SPRZEDANIA ZA 200 ZŁ PALETĘ MAKSA Z KOZŁOWIC I PRAWIE PÓŁ PALETY POŁÓWEK . POZDRO wlasnie takie wypowiedzi wnosza cos na forum.kogos polecacie a kogos nie.niech partacze trzymaja sie z daleka...korzystam z forum od dawna,zanim jeszcze zaczalem budowac.wiele spraw ktore byly dla mnie czarna magia staly sie teraz oczywiste.ja znasz temat to mozesz wchodzic w polemike z fachowcem,jak nie robisz maslane oczy i lykasz co ci ow majster powie a jego slowa traktujesz jak wyrocznie...bogu dzieki za MURATORA...p.s jak skoncza moj dach to tez sie odezwe i kogos polece <lub nie>.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JP68 18.11.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Potrzebne namiary na dobrą ekipę od tynków wewnętrznych.Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
denhoff 19.11.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Witam Szukam dobrej, fachowej ekipy od tynków dekoracyjnych wewnętrznych typu stiuk, trawertyn. Zna ktoś grupę godną polecenia? Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1512 21.11.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Witam grupę budującą . .Mój domek prawie już gotowy , za 2 miesiące się wprowadzamy . Można o nim poczytać w dziennikach budowy tytuł Budujemy naszego maluszka . Dzięki grupie budującej z Częstochowy trafiłam na super elektryka Pana Grześka , który wraz ze swoim bratem Krzysiem uszczęśliwią kazdego inwestora swoją pracą. Ponadto polecam mojego cieślę Pana Biernackiego z Truskolas i Pana od KG Pana Mazika ( jego robota to majstersztyk ) . Dekarze , to oczywiście forumowi bracia GALOWIE . To podobna najlepsza ekipa dekarska w okolicy. Moje kominy bez kropli deszczu i manimalnej nawet poprawki przeżyły wielkie deszcze letniej powodzi. Jak poczytacie forum , to niestety okazuje się że niemalże każdy komin był do poprawki , po Galach niet . Wogóle cały dach nie wymagał jakielkolwiek poprawki SUUUUPER . Mogę również pochwalić mojego murarza i go polecić. Dlaczego piszę o moich fachowcach - bo pełno na rynku budowlanym partaczy i oszustów. Majstrów jak z koziej dupy trąby . Których błędy rzutują póżniej na komfort mieszkania we własnym domu. Zapraszam na moją stronkę ACHA , MAM DO SPRZEDANIA ZA 200 ZŁ PALETĘ MAKSA Z KOZŁOWIC I PRAWIE PÓŁ PALETY POŁÓWEK . POZDRO Witaj dodusia55 Czy możesz wysłać mi namiary na wszystkie osoby ( najbardziej zależy nam na murarzu), o których pisałaś, ponieważ my z mężem czekamy na pozwolenie na budowę i po nowym roku zaczynamy. Podaję adres mailowy [email protected] Dzieki i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
er0n 21.11.2010 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Potrzebne namiary na dobrą ekipę od tynków wewnętrznych. Z góry dziękuje. cementowo wapienne czy gipsowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JP68 22.11.2010 04:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 cementowo wapienne czy gipsowe? cementowo wapienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rtg 25.11.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Bardzo proszę o namiary na dobrych i sprawdzonych elektryków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MJ_80 26.11.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Bardzo proszę o namiary na dobrych i sprawdzonych elektryków. instalacja w domu, firmie, przyłącze? Sama elektryka czy z systemami sterowania, alarmem itp? Sam się tym zajmowałem ostatnio raczej u znajomych i siebie:D ale zostało mi kilka namiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MJ_80 26.11.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Witaj dodusia55 Czy możesz wysłać mi namiary na wszystkie osoby ( najbardziej zależy nam na murarzu), o których pisałaś, ponieważ my z mężem czekamy na pozwolenie na budowę i po nowym roku zaczynamy. Podaję adres mailowy [email protected] Dzieki i pozdrawiam serdecznie Po swojej budowie oraz budowach znajomych mogę polecić ludzi do: wylewek miksokretem, ocieplenia, elewacji zewnętrznej, cieśli-dekarzy, wod-kan i co, elektryki....tynkarzy nawet nie chce wspominać [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
er0n 26.11.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 instalacja w domu, firmie, przyłącze? Sama elektryka czy z systemami sterowania, alarmem itp? Sam się tym zajmowałem ostatnio raczej u znajomych i siebie:D ale zostało mi kilka namiarów. Sama elektryka, dom jednorodzinny, nowa instalacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts