dawkow 03.05.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Witam.Mało tutaj zagladam podczas mojej budowy.Skonczono własnie u mnie docieplenie budynku.Jesli komus sie to przyda, to polece moja ekipe p.Dawid tel. 605-445-543Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Giz 04.05.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 witam, pytanie do aktywnych budowniczych galanteria betonowa od firm Kostbet i Drewbet --> z ktorych skorzystaliscie w aranzacji terenow wokol domku i ktore mozecie szczerze polecic. oba miejsca maja projekty terenow w swej ofercie. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
częstochowianka 05.05.2011 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 witam wszystkich , potrzebuje dobrego młodego architekta-projektanta ..znacie takiego kogoś ??? prosze o numery telefonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi29 05.05.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Witam. Mało tutaj zagladam podczas mojej budowy. Skonczono własnie u mnie docieplenie budynku. Jesli komus sie to przyda, to polece moja ekipe p.Dawid tel. 605-445-543 Pozdrawiam!!! A czy przypadkiem to nie autoreklama?Pierwszy post i ta zbieznosc imiona i loginu...moze sie myle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
częstochowianka 05.05.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 prosze jeszcze o namiary na dobrego , dokładnego płytkarza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
częstochowianka 05.05.2011 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 no własnie , uwaga wszyscy na paproków , ktorzy robiią sobie autoreklame ..mozna sie niezle naciąc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1981 05.05.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 prosze jeszcze o namiary na dobrego , dokładnego płytkarza ... My możemy z czystym sumieniem polecić pana Piotrka tel. 500 418 077 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
częstochowianka 06.05.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 ponawiam pytanie , PILNIE PROSZE O NUMERY TEL DO DOKŁADNEGO PŁYTKARZA I DO PROJEKTANTA ..Z GORY DZIĘKUJE . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
częstochowianka 06.05.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 monika , a czy pan piotr robi z kims czy sam ? Robił ci łazienke ??? Jestes zadowolona w 100% ???????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1981 07.05.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 jestem zadowolona w 100% więcej informacji na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
częstochowianka 08.05.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 będe natrętna --- prosze o numer do projektanta ..niech ktos w końcu odpowie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_2011 08.05.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Zostały nam 2 palety ytonga 11,5 na ściany działowe. Może komuś by się przydały?, cena bardzo okazyjna \ Mam pytanie: czy te 2 palety ytonga sa aktualne? Bo byłbym zainteresowany nabyciem. pozdrawiam Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartosz-w 09.05.2011 04:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Witam, szukam dobrych brukarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skresz 09.05.2011 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 kto z was robił tynki cementowo-wapienne gotowe pod malowanie wewnątrz i na zewnątrz budynku i czy jesteście zadowoleni ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ibe_1 09.05.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 witajcie, poszukuję kory do ogrodu do ściółkowania - koniecznie iglasta, może byc niezbyt piekna, byle nie zapleśniała. Licze na Wasze doświadczenia i polecenia ) Po budowie zostało nam 30 m. kw wełny mineralnej Fasrock grubość 16 cm. Chetnie przekażemy w dobre ręce po przyzwoitej cenie;) Pozdrawiam Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ibe_1 09.05.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 częstochowianka,może ten projektant, przy czym to głównie projektant wnętrz : piotr stanisz, ma swoją strone internetową, w adresie jest imie i nazwisko. Atut podstawowy - jest z Częstochowy:) PozdrawiamI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devileczek 10.05.2011 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 będe natrętna --- prosze o numer do projektanta ..niech ktos w końcu odpowie ! Ja nie polecam swojego projektanta, ale kierownika, ktory ma uprawnienia projektowe i do kierowania robotami budowlanymi. Czyli architekt-kierownik w jednym. Architekci czesto nie maja ani doswiadczenia ani wiedzy jak wybudowac to co zaprojektowali. Czesto pojawiaja sie bledy i zgrzyty w trakcie budowy. Nie jest to tanie budowanie, ale jesli masz projekt gotowy i chcesz wprowadzic sporo zmian ( lub projekt indywidualny) to zaoszczedzisz na bledach, dodatkowych kosztach na budowie, nie mowiac o siwych wlosach. Jesli Cie to interesuje to prosze na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sibols 10.05.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 będe natrętna --- prosze o numer do projektanta ..niech ktos w końcu odpowie ! witam. moge podac nr do architekta, ktory dla nas robil projekt domku. moze nie jest mlody, ale solidny i co wazne nie drogi. z tyloma przerobkami wprowadzanymi w miedzyczasie u innego architekta zaplacilibysmy grubo wiecej. aha... i wszystkie pozwolenia zalatwia osobiscie. stara szkola i wszedzie ma wtyki. wiadomosc na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sibols 10.05.2011 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 kto z was robił tynki cementowo-wapienne gotowe pod malowanie wewnątrz i na zewnątrz budynku i czy jesteście zadowoleni ???????????? Hej skresz. Jesli dalej interesuje cie opinia odnosnie tynkow cem-wap, to zajrzyj na profil mojego sasiada ktory niedawno sam kladl takie u siebie. Jego profil --> Archi100. Zapytaj osobiscie, na pewno odpowie. Moze jeszcze namiar na ekipe poleci jakis pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
er0n 14.05.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 kto z was robił tynki cementowo-wapienne gotowe pod malowanie wewnątrz i na zewnątrz budynku i czy jesteście zadowoleni ???????????? Oglądałeś tynki tego gościa do którego podałem ci numer? Aha możesz spytac jeszcze dodusi55, bardzo chwaliła swoich tynkarzy. Pytałem ja o namiary na nich, ale mi nie odpowiedziała:( Moży ty będziesz miec więcej szczęscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts