devileczek 01.06.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Mój tynkarz to pan Szymon tel. 600 784 636 Ja ladnie dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurasC2 03.06.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Oddam za darmoszkę ) pustaki kominowe systemu Leier : Typ K35 - 15 szt. Typ LK2 - 28 szt. (do wentylacji ) Typ LK1 - 14 szt. (do wentylacji ) . pzdr. Jurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
częstochowianka 05.06.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 prosze o numer do dobrego parkieciarza .. z góry dziekuje )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonzobudy 08.06.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Witam, poszukuje rolnika co ma sprzet i checi do wyrownania/zaorania dzialki pod trawnik (plug, glebogryzarka,bronowanie itd. najlepiej w okolicach slowik/wrzosowa. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 08.06.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Ja też poszukuję takiego rolnika we wsi Wręczyca i jak na lekarstwo ....Taka to wieś..... współczesna ............. i nowoczesna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skresz 10.06.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Witam polecam kolejnego z moich fachowców czyli Pana dekarza, Mój dach do obejrzani tutaj http://forum.muratordom.pl/showthread.php?67295-Poka%C5%BCcie-swoje-dachy!!!!!!!!/page55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bascom 13.06.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Czy ktoś z Państwa nie będzie czasem w najbliższym czasie wykonywał schodów żelbetowych bądź wykonywał stropu teriva z chęcią bym podjechał i popatrzył co i jak. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maloszyce1 13.06.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Witam Muszę zrobić projekt doprowadzenia wody do granicy działki jakieś 130 metrów, proszę o namiary na jakiegoś projektanta ewentualnie podajcie koszty takiego projektu, Może ktoś zna procedurę przyspieszenia dociągnięcia wody, wodociągi są zobowiązane w przeciągu 3 lat więc trochę długo miał ktos podobne problemy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_cz-wa 15.06.2011 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Witam Muszę zrobić projekt doprowadzenia wody do granicy działki jakieś 130 metrów, proszę o namiary na jakiegoś projektanta ewentualnie podajcie koszty takiego projektu, Może ktoś zna procedurę przyspieszenia dociągnięcia wody, wodociągi są zobowiązane w przeciągu 3 lat więc trochę długo miał ktos podobne problemy?? Polecam Ekozet przy ulicy Warszawskej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domenica82 18.06.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Dołączam sie do prośby CZĘSTOCHOWIANKI, również prosiłabym o namiary na dobrego parkieciarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
draco20051 20.06.2011 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Witam, poszukuję ekipy budowlanej, która mogłaby zacząć budowę pod koniec wrzesnia, na ten rok planujemy fundamenty i piwnice, chyba że uda się więcej, jak zima bedzie łaskawa. Powieszchnia użytkowa całego domu 220 m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maloszyce1 30.06.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Witam szukam opinii o tej firmie, budowali komuś bardzo proszę zastanawiam sie nad nimi firma seszel http://www.domyzpianobetonu.pl/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devileczek 04.07.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Witam szukam opinii o tej firmie, budowali komuś bardzo proszę zastanawiam sie nad nimi firma seszel http://www.domyzpianobetonu.pl/index.html Ja rowniez bylem zaintereasowany ta firma. Zaloze sie, ze znalazles ja w interenecie. Marketing i reklama dzwignia handlu i biznesu Dostalem od nich nawet kosztorys, potem spotkalem sie z moim kierownikiem. Pan kierownik mial z nimi pewne doswiadczenia i niestety nie byl zadowolony. Oczywiscie to byla jedna subiektywna opinia. W zyciu jednak sprawdza sie opinia - na dobrych fachowcow trzeba czekac. Ci dostepni od reki np na allegro to spore ryzyko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1981 07.07.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Witam, poszukuję ekipy do ogrodzenia murowanego, czy mógłby ktoś polecić jakiegoś dobrego fachowca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maloszyce1 08.07.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Poszukuję geodety dobrego i nie drogiego macie jakieś namiary muszę zrobić mapki do celów projektowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cte 10.07.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Poszukuję geodety dobrego i nie drogiego macie jakieś namiary muszę zrobić mapki do celów projektowych Nie wiem czy dobry i czy niedrogi, ale mi mierzył i przy różnych okazjach (koparka, wodociągi) jego nazwisko rozpoznawano. Ryszard Książczyk, mieszka na Północy i na pieczątce ma nr telefonu 509-322-329 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cte 10.07.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Mam do sprzedania >150 stempli. Długość generalnie 2,5m (+/-10cm), trochę krótkich (okna, drzwi, schody) i 20szt. takich 4-5m (kupione 5m, ale niektóre były skracane). Do tego trochę zbijanych (z dwóch krótkich murarze mi zbijali 4-5m pod balkony). Krótkie stemple po dwóch stropach, z zamkami, okorowane i bez gwoździ, różne grubości, trafiają się skręcone; długie stemple nieokorowane, kupione w maju, przeżyły jeden balkon.Jakby ktoś chciał to musi skombinować transport z cierpliwym kierowcą, bo stemple trzeba wynosić z domu - załadunek trochę potrwa. Chyba że ktoś się umówi konkretnie - to uszykuję przy bramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 12.07.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Witam Poszukuje desek na ogrodzenie. Czy ktoś może polecić tartak i wykonawce takiego ogrodzenia ( deski poziome, układane na wys. 1,70 ok. 100mb ) http://jurasc2.strefa.pl/deski%20na%20ogrodzenie.jpg http://jurasc2.strefa.pl/deski%20na%20ogrodzenie1.jpg JurasC2 czy udało Ci się znaleźć wykonawcę takiego ogrodzenia? Baaaaardzo mi się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pafcio111 13.07.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Witam, Mam do sprzedania tynk maszynowy, firmy KREISEL 511L, zewnętrzny/wewnętrzny. Biały po wyschnięciu, bardzo gładki. Można zobaczyć jak wygląda na ścianie Zostało mi po budowie, 5 ton (4 pełne palety i kilka worków). Oryginalnie zafoliowane palety. Cena za tonę 500zł. Odbiór koło Czestochowy (7 km). Tutaj link: http://kreisel.pl/katalog_produktow/zaprawy_tynkarskie/tynk_511_l Można pisać na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Abaddon 13.07.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Witam poszukuję dobrego elektryka, który wykona u mnie instalację elektryczną. Dom powierzchnia 120mk powierzchni użytkowej. Ok 70 punktów, instalacja TV SAT, alarmowa. Termin wrzesień tego roku. Jakie są stawki za punkt i czy 60zł z materiałem za punkt to dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts