Ibe_1 14.07.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Witam, poszukuję ekipy do ogrodzenia murowanego, czy mógłby ktoś polecić jakiegoś dobrego fachowca? witaj, u mnie ogrodzenie murowane z drewnianym wypełnieniem będzie w sierpniu robił wykonawca z Wrzosowej, jeśli się sprawdzi podam namiar (oferta cenowa ciekawa;)). Pozdrawiam I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 14.07.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Witam poszukuję dobrego elektryka, który wykona u mnie instalację elektryczną. Dom powierzchnia 120mk powierzchni użytkowej. Ok 70 punktów, instalacja TV SAT, alarmowa. Termin wrzesień tego roku. Jakie są stawki za punkt i czy 60zł z materiałem za punkt to dużo Polecam z czystym sumieniem swojego elektryka Pan Mirosław Stanik 604 328 134 Jest to jeden z najlepszych fachowców jakiego miałam u siebie na budowie. Jest na bieżąco z najnowocześniejszymi rozwiązaniami technicznymi. Robi szybko i solidnie. Myślę, że też nieco taniej niż 60 zł. U mnie stawka sprzed ponad roku to 45 zł za punkt z materiałem bardzo dobrej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
draco20051 25.07.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Witam, czy możecie polecić firmę robiącą dachy z wiązarów kratowych w okolicach Częstochowy ? Szukam firmy, która zrobi to kompleksowo od wykonania według projektu po montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roberts73 28.07.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Witam, u mnie tynki robiła ekipa z Przyrowa, pan Tadeusz.Każda z nastepnuch ekip, którzy zobaczyli dzieło oniemieli. Tynk nadaje się po zagruntowaniu do malowania.Widziałem tu wpisy na temat piasku, wapna i cementu.To niezmiernie istotna rzecz. Pan Tadeusz robi tylko tynki z wapna i cementu jednej marki.Piasek też mu przywożą z okolic Włoszczowej.Jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę o maila:[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roberts73 28.07.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Witam, został mi paleta pustaków Porothermu 12. Oddam za pół ceny i odbiór osobisty. mój mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
er0n 29.07.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 skresz, devileczek, otynkowaliście już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_cz-wa 02.08.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 świadectwo charakterystyki energetycznej WitamJeśli ktoś potrzebuje w dobrej cenie to informuję że jest gość Bachniak Tomasz tel. 664 025 349Uprzedzam że nie sprawdzony gość ale po co komu rzetelne świadectwo. Ja za swoje zapłaciłem 500 pln i leży w szafie.cena tylko 350 pln !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
er0n 02.08.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Pomozcie prosze... Poszukuje dobrego hydraulika do rozprowadzenia instalacji kanalizacyjnej w budynku(w pozniejszym terminie rowniez co i wody). Jesli macie jakies pozytywne doswiadzczenia ze swoimi dajcie prosze znac.dzieki znalazłeś tego hydraulika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skresz 03.08.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 skresz, devileczek, otynkowaliście już? ja mam termin dopiero na wrzesień z przebiegu prać wrzucę fotki (tylko mam problem bo hydraulik wystawił nas do wiatru i szukamy następnego i nie wiem czy się wyrobimy ) jak macie kogoś sprawdzonego dajcie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 04.08.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Hydraulika mogę polecić, pracował u mnie. Pan Dariusz Karczewski 785 340 785 i ceny ma w granicach zdrowego rozsądku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 04.08.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 świadectwo charakterystyki energetycznej Witam Jeśli ktoś potrzebuje w dobrej cenie to informuję że jest gość Bachniak Tomasz tel. 664 025 349 Uprzedzam że nie sprawdzony gość ale po co komu rzetelne świadectwo. Ja za swoje zapłaciłem 500 pln i leży w szafie. cena tylko 350 pln !!! Ja właśnie zapłaciłam 650 zł , ale gość zrobił rzetelnie i nawet był na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1981 07.08.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Gdyby ktoś chciał tanio i rzetelnie świadectwo no zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 07.08.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Monika, no gdzie byłaś wcześniej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaD 08.08.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Witam serdecznie wszystkich , Czy mógłby mi ktoś polecić ekipę budowlaną z Częstochowy bądź okolic. W tym roku planujemy fundamenty, a dalsze prace dopiero na przyszły rok. Może Ci co już ukończyli swoje wymarzone domki, mogliby doradzić? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
draco20051 09.08.2011 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Również podbijam temat ekipy budowlanej. Potrzebuję fachowców na początek września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaD 09.08.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Może jednak ktoś poleciłby mi jakiegoś dobrego i sprawdzonego murarza?? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaD 10.08.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 A może chociaż ktoś mógłby mi polecić dobrego i w rozsądnej cenie Kierownika budowy???? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 11.08.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Kierownik godny polecenia pan Grzegorz Kowalczyk tel. 605 742 300. Wydaje mi się, ze jeszcze "devileczek" też zatrudnił pana Grzegorza, sprawdź informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaD 11.08.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Bardzo dziękuję za info Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stalowy 15.08.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Ja rowniez bylem zaintereasowany ta firma. Zaloze sie, ze znalazles ja w interenecie. Marketing i reklama dzwignia handlu i biznesu Dostalem od nich nawet kosztorys, potem spotkalem sie z moim kierownikiem. Pan kierownik mial z nimi pewne doswiadczenia i niestety nie byl zadowolony. Oczywiscie to byla jedna subiektywna opinia. W zyciu jednak sprawdza sie opinia - na dobrych fachowcow trzeba czekac. Ci dostepni od reki np na allegro to spore ryzyko.[/quote Dotyczy Firmy Saczel Rozmawiałem z nimi na początku roku. Kontakt bardzo miły. Otrzymałem kosztorys. Jednak nie wybraliśmy tej firmy. Troszkę mnie zdziwiła chęć zaliczki na materiały w sporej kwocie.(50tys.) SSO zbudował mi p. Gabriel Płaneta. Pozdrawiam Forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts