Stalowy 16.08.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Witam wszystkich uczestników Grupy, Budujemy dom w Gruszewni. Stan surowy za nami ) Kończymy więźbę. Na tą chwilę mogę polecić ekipę murarską i solidnego KierBuda. Materiały - Bauland, częściowo Bislex, Beton - Kocela. Jeżeli ktoś ma jakieś pytania chętnie odpowiem, może ktoś buduje w pobliżu? (razem raźniej ) Sam poszukuje aktualnie ekipy tynkarskiej. Dzięki forum mam parę namiarów, będę sprawdzał. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edik1 16.08.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Witam ! Czy ktoś buduje Z167 ? lub Z 10 z pracowni Z500 ? jeśli tak to prosze o kontakt [email protected] albo wpis tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaD 19.08.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Witam wszystkich uczestników Grupy, Budujemy dom w Gruszewni. Stan surowy za nami ) Kończymy więźbę. Na tą chwilę mogę polecić ekipę murarską i solidnego KierBuda. Materiały - Bauland, częściowo Bislex, Beton - Kocela. Jeżeli ktoś ma jakieś pytania chętnie odpowiem, może ktoś buduje w pobliżu? (razem raźniej ) Sam poszukuje aktualnie ekipy tynkarskiej. Dzięki forum mam parę namiarów, będę sprawdzał. pozdrawiam wszystkich A czy mógłbyś podać namiary na ekipę i Kierownika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stalowy 19.08.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Wysyłam na priv.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devileczek 29.08.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 skresz, devileczek, otynkowaliście już? Witam U mnie beda tynkowac za jakies 2 tygodnie, na zewnatrz i wewnatrz . dzisiaj zamowilem styropian, nie wiem jaki system docieplen wybrac???!!! szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devileczek 29.08.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Czy ktos moze polecic dobrego dostawce systemu docieplen w okolicach Czestochowy? Jakie systemy wybieraliscie, jakich producentów ? ( klej, grunt,tynk) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
er0n 29.08.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Czy ktos moze polecic dobrego dostawce systemu docieplen w okolicach Czestochowy? Jakie systemy wybieraliscie, jakich producentów ? ( klej, grunt,tynk) Ja elewacje zew. będę robił na wiosnę. Jeśli chodzi o klej, grunt i tynk to u mnie najprawdopodobniej będzie to Caparol. Styropian z Termoorganiki. Wycene robili mi na Wręczyckiej(bez styropianu, którym nie handlują). PS. Mógłbyś dac namiary na dociepleniowców? Ile sobie za m2 liczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devileczek 29.08.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Ja elewacje zew. będę robił na wiosnę. Jeśli chodzi o klej, grunt i tynk to u mnie najprawdopodobniej będzie to Caparol. Styropian z Termoorganiki. Wycene robili mi na Wręczyckiej(bez styropianu, którym nie handlują). PS. Mógłbyś dac namiary na dociepleniowców? Ile sobie za m2 liczą? er0n, Dociepleniowcow na oczy nie widzialem. Poleceni przez p. Sebastiana ( od tynkow wewnetrznych, wtajemniczeni wiedza o kogo chodzi ), moi rodzice sa z nimi w kontakcie. Nie moge jeszcze polecic, bo nic nie zrobili. Moze zaczna w przyszlym tygodniu. Zazyczyli sobie 40PLN/m2 na gotowo - docieplenie/siatka/klej/grunt/tynk cienkowarstwowy. Ja mam w sumie ok 200m2, wiec mysle ze zmieszcze sie z elewacja w 25tys ze wszystkimi drobiazgami. Ja bede mial styropian Knauf Xpert cos tam 031 z Wreczyckiej (p . Mesjasz). Dzisiaj zaplacilem, w piatek ma byc dostawa. Zobaczymy jak bedzie. Tez zastanawiam sie nda Caparolem. Moglbym dostac na priva te wycene Twojej elewacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
er0n 29.08.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Dzięki. Wycene ci wyślę, będzie b. uproszczona bo przepisuje z kartki i trochę jest już chyba nieaktualna. Robili mi ja kilka miesięcy temu. Miałem docieplać na wiosne tego roku, ale finansowo nie dałem już rady. Jeśli chcesz to caparola może ci wycenic gość z forum muratora o nicku fighter1983. Ceny ma atrakcyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 30.08.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 A jakich tynków szukasz? To tak z ciekawości? Ja jestem producentem, uważam że jakościowo bardzo dobrych, ale... dane techniczne mogę podrzucić, tynków mineralnych barwionych w masie. Co do reszty to najpierw musisz wybrać to ile chcesz dać w tynk, potem - wybrać najlepsze za daną cenę, w końcu ekipę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devileczek 30.08.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Juz wybralem ...w poniedzialek wjezdza Caparol. Super obsluga ( na Wreczyckiej) , mam nadzieje ze tak zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skresz 01.09.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 macie może kogoś kto się sprawdził w kładzeniu płytek, robieniu wylewek, tynkowaniu zewnętrznym (baranek) piszcie kto robił i czy jesteście zadowoleni ( niezadowolonych tez proszę o wypowiedź ) szukałem z 2 poprzednich lat i znalazłem tylko jedną osobę od wylewek i 3 od płytek piszcie pomożecie tym innym i sobie co do tynkarzy to na razie przełożyli termin wiec - minus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devileczek 01.09.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Skresz U mnie zaczynaja docieplenie budynku w piatek-poniedzialek, za tydzien-dwa powiem jak wyszlo. Tynk cienkowarstwowy na wiosne. U mnie tez sie slizla robota z tynkami wewnetrznymi. Takie zycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anape9 05.09.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Witam, info dla rozpoczynających przygodę z budowaniem w Częstochowie lub okolicach. Po 20 września będę miała do sprzedania :1. WC budowlane zbijane z desek2. zbiornik na wodę 1000 l ( Schutz na palecie w koszu)3. drzwi wejściowe techniczne 90 ( metalowe)4. rozdzielkę el. budowlaną Odbiór własny z Gnaszyna. Dla zainteresowanych cena / zdjęcia na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agapis 07.09.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Witam, info dla rozpoczynających przygodę z budowaniem w Częstochowie lub okolicach. Po 20 września będę miała do sprzedania : 1. WC budowlane zbijane z desek 2. zbiornik na wodę 1000 l ( Schutz na palecie w koszu) 3. drzwi wejściowe techniczne 90 ( metalowe) 4. rozdzielkę el. budowlaną Odbiór własny z Gnaszyna. Dla zainteresowanych cena / zdjęcia na priv. Witam. Jako że jestem zainteresowana odezwałam sie na wp i czekam na jakąś odpowiedź Pozdrawiam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_2011 08.09.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Witam,jeżeli ktoś jest zainteresowany to mam do odstąpienia bloczki ytong 11,5 - 20 sztuk (gdyby komuś brakło) po 3,60 za sztukę.Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorkaB 14.09.2011 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Witam wszystkich. Ja też jestem zainteresowana namiarami na dobrego projektanta. np z okolicy kłobucka - krzepicByłam u jednego i za zrobienie projektu powiedział 3 200zł. Ma się zająć wszystkimi papierami. Czy to dużo?dom ma 115m2, jest parterowy bez piwnic . Nic nie musi wymyslać bo robi wg projektu z katalogu archonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_cz-wa 16.09.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 witam Wszystkich którzy szukają okien w Częstochowie pragnę przestrzec przed firmą profess z ulicy krótkiej która jest autoryzowanym dealerem marki AVANTE.Osoba kierująca firmą ma klientów w głębokim poważaniu (kilkumiesięczne oczekiwanie na montaż, notorycznie zamknięty salon, niedotrzymywanie terminów)... a same okna niewarte swojej ceny.Opinia ta pokrywa się w pełni z oceną innego nabywcy z którym miałem okazję wymienić poglądy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devileczek 18.09.2011 02:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 witam Wszystkich którzy szukają okien w Częstochowie pragnę przestrzec przed firmą profess z ulicy krótkiej która jest autoryzowanym dealerem marki AVANTE. Osoba kierująca firmą ma klientów w głębokim poważaniu (kilkumiesięczne oczekiwanie na montaż, notorycznie zamknięty salon, niedotrzymywanie terminów)... a same okna niewarte swojej ceny. Opinia ta pokrywa się w pełni z oceną innego nabywcy z którym miałem okazję wymienić poglądy. Przykre...o maly wlos tez nie wzialem okien z tej firmy. Ostatecznie zdecydowalem sie na Oknoplast (na Jana Pawla II ) i jestem zadowolony. Okna, brama, rolety, drzwi i parapety przyszly na czas. Montaz bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devileczek 18.09.2011 02:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 DorkaB 3200...tyle to kosztuje. Gotowy projekt to tez jakies 2000 + 300PLN/za poprawke w projekcie ( jak przesuniecie okna czy scianki dzialowej o 5cm) wyjdzie na to samo. Zalatwiania tez jest troche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts