desmont1 12.04.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 sprzedam: bloczek betonowy okolo 100 szt. - 1.5 zł/szt pustak teriva 1 okolo 50 sztul - 1 zł /szt pustak wentylacyjny porotherm fi 150 okolo 50 sztuk - 1,5 zł/sztuka 509743756 odbior świerklaniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damazy 13.04.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Dołączam się do pytania ralfA4. Jakie są ceny robocizny za tynki zewnętrzne np silikatowo-silikonowe baranek? A ile kosztuje robocizna za wykonanie podsufitki plastikowej? Proszę o rychłą odpowiedź Sama robocizna to 35zł za metr kwadratowy wykonania na gotowo całego docieplenia tj. klejenie styropianu,klejenie siatki,gruntowanie,nakładanie tynku.Sam styropian+siatka+grunt to koszt 25zł. Co do podbitki plasktikowej jest to uzależnione do jej rodzaju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damazy 13.04.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Dołączam się do pytania ralfA4. Jakie są ceny robocizny za tynki zewnętrzne np silikatowo-silikonowe baranek? A ile kosztuje robocizna za wykonanie podsufitki plastikowej? Proszę o rychłą odpowiedź Sama robocizna to 35zł za metr kwadratowy wykonania na gotowo całego docieplenia tj. klejenie styropianu,klejenie siatki,gruntowanie,nakładanie tynku.Sam styropian+siatka+grunt to koszt 25zł. Co do podbitki plasktikowej jest to uzależnione do jej rodzaju.Jeśli państwa zainteresuje ta oferta to proszę o kontakt 601192171 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 15.04.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Damazy, dziękuję za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uwe_czw 16.04.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 witam czy ktos z was robił drzwi , albo cos z drzewa np stopnice na schody u PANA LESZKA KRÓTLI ZE STAROKRZEPIC ??? U mnie p. Leszek robił drzwi zewnętrzne i wewnętrzne. Z wykonania drzwi jestem zadowolony, jednak podczas pierwszego kontaktu ustaliliśmy również, że będzie wykonawcą schodów wewnętrznych (drewniane trepy na betonie) i cenę za całość. Niestety mimo, iż zwodził nas przez kilka miesięcy ostatecznie nie rozpoczął pracy przy schodach - polecił jednak inną osobę z którą współpracował tj. p. Waldemara Myrcika i tutaj zaczęła się moja kilkumiesięczna gehenna ... Polecony "fachowiec" był jedynym na mojej budowie, którego wcześniej nie sprawdziłem i to był błąd. Ostatecznie schody powstały z ... 8 miesięcznym opóźnieniem !! i kosztowało mnie to wiele nerwów. Tak więc co do p. Leszka Krotli mam mieszane uczucia ... Przestrzegam jednak przed stolarzem z Częstochowy - p. Waldemarem Myrcikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uwe_czw 16.04.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Poszukuję namiarów na gości od ocieplenia i zabudowy poddaszy (karton-gipsem). Ale takich co to robili rok temu i jeszcze nic (albo niewiele) popękało. Bo np. tynkarzy wziąłem i było ok przez trzy miesiące - potem zaczął tynk się sypać i pękać i generalnie jest do .... Więc szukam takich co to nie zeszli z budowy tydzień temu, tylko takich, wiecie, wszechstronnie sprawdzonych Z góry serdeczne dzięki. PS Po budowie zostały mi trzy palety maksów 188x188x288 (czy jakoś tak). Może ktoś buduje garaż, altankę itp. - sprzedam za pół ceny tego co wołają w hurtowniach. Co do ocieplenia i zabudowy poddasza płytami karton-gips to polecam p.Leszka Grzelińskiego - namiary zamieszczone przez niego są na 115 stronie tego tematu. Jestem zadowolony z ich pracy, którą wykonywali u mnie już 2 lata temu, poza tym była to ekipa, która zawsze sprzątała i utrzymywała wzorowy porządek. Polecam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek_Czestochowa 19.04.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Co do ocieplenia i zabudowy poddasza płytami karton-gips to polecam p.Leszka Grzelińskiego - namiary zamieszczone przez niego są na 115 stronie tego tematu. Jestem zadowolony z ich pracy, którą wykonywali u mnie już 2 lata temu, poza tym była to ekipa, która zawsze sprzątała i utrzymywała wzorowy porządek. Polecam ! Dziękuję Panie Adrianie za pamięć o mnie Namiar, Leszek Grzeliński "EKIPA" tel 660-050-776 Polecam się na różne prace wykończeniowe. Oprócz glazury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gibigibson 20.04.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Witam wszystkich, mam do sprzedania stemple budowlane 2,80 m - 300 sztuk; 3,50 m - 150 sztuk, cena to 3 zł za sztukę, stemple są po jednej budowie, odbiór własny w Milówce. Telefon kontaktowy: 607 724 550 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepe77 22.04.2012 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Stoimy przed kolejnym dylematem, czy ktoś montował u siebie drzwi Uniprofil ze Złotej, bądź DRE ? Albo może macie jakąś inną firmę godną polecania za rozsądną cenę, bo szczerze mówiąc ta firma ze Złotej nie zrobiła na mnie za dobrego wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 22.04.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 .........szczerze mówiąc ta firma ze Złotej nie zrobiła na mnie za dobrego wrażenia. Zaufaj swemu wrażeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciech1 23.04.2012 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Witam.Ja kupowalem tam drzwi, ale montowalem je sam.A same drzwi bez rewelacji. Na razie sprawuja sie dobrze. Wojciech 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepe77 24.04.2012 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skresz 25.04.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Gdzie w Częstochowie dostanę płyty meblowe na wymiar (z oklejeniem obrzeży) może ktoś coś takiego zamawiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcel_76 27.04.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Gdzie w Częstochowie dostanę płyty meblowe na wymiar (z oklejeniem obrzeży) może ktoś coś takiego zamawiał Na ulicy radomskiej DREWMOR ja tam zawsze biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcel_76 27.04.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Witam. W połowie czerwca powinienem mieć pozwolenie na budowę. W związku z czym poszukuję wykonawcy do fundamentów, murów, stropu i ewentualnie dachu. Interesuje mnie Budowlaniec - murarz który który by się tego podjął ( nie bardzo przepadam za dużymi firmami gdzie jest dużo pracowników i wszyscy robią na prezesów) Wolałbym mieć konkretnego gościa z jakąś małą ekipką (sam też pracy się nie boję).Czy ktoś z szanownych forumowiczów mógłby mi kogoś takiego polecić u kogo się sprawdził i nie było z nim większych problemów..Bardzo proszę o informacje na email: [email protected] Budowa zlokalizowana w Rędzinach koło CzęstochowyPozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepe77 27.04.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 A co myślicie o drzwiach o nazwie Vasco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
er0n 07.05.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Prosze o namiary na sprawdzonych dociepleniowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 07.05.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Pilnie poszukuje bardzo dobrego brukarza, który podjąłby sie nadzoru nad poprawkami reklamacyjnymi ekipy, która skiepściła robotę.Chodzi o to aby codziennie przyjechał powiedział jak i co maja robić, a potem sprawdził, czy dobrze zostało to wykonane. Okolice Kłobucka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devileczek 08.05.2012 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Hej Ludziki, gdzie kupowaliscie welne mineralna na ocieplenie poddasza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciech1 09.05.2012 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Witam. Tez jestem zainteresowany kupnem wełny mineralnej. Na razie nic nie znalazłem w Częstochowie. A wszystkie ciekawe oferty znalazłem na necie, ale trzeba by doliczyć transport.Kolejna prośba. Moze macie namiary na firmę od alarmów, ale taka, która zrobi to na 8% vat, a nie na 23%.Nie rozumiem dla czego firmy z Częstochowy kwestionują to, skoro budynek jaki buduje kwalifikuje się do 8% vat. Wojciech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts