devileczek 31.07.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Witam na wiosnę 2013 planuje rozpoczęcie budowy domu, czy ktoś mogę mi polecić ekipę budowlaną godna polecenia [email protected] Pan Artur Deska, ale uprzedzam..tanio nie bedzie telefon moge podac na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawror 04.08.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Sprzedam około 200 szt. stempli budowlanych sosnowych od długości 2,70m - 2,80 .Stemple używane były na jednej budowie w lipcu 2012. Ewentualny odbiór w Częstochowie Lisiniec ul. Sosnowiecka.Sprzedam tylko całość. Cena za szt. 3zł. [email protected] tel. 601579843. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maloszyce1 06.08.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Witamjeżeli masz numer proszę podeślij potrzebuje podpiąć prąd do skrzynki Mam fajnego i niedrogiego Pana który pracuje w Tauronie i można zadzwonić i zapytać czy potrafi pomóc. Mnie załatwiał wszystkie formalne sprawy. Tel na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plecak2 12.08.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Witamjeżeli masz numer proszę podeślij potrzebuje podpiąć prąd do skrzynki Masz już numer. Wysłałem na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirko1 12.08.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Mam do sprzedania:okna dachowe FAKRO FPP-V U3 78/140 preSELECT z kołnierzem 1300 zł, nowe oryginalnie zapakowane FAKRO FTP-V U3 78/140 z kołnierzem 1000 zł , nowe, oryginalnie zapakowane FAKRO FTS 78/118 z kołnierzem 700 zł,również nowefolia dachowe DELTA VENT-N 3 rolki( 75m2 w rolce) 200 zł za sztukę. tel. 692156534 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teri4 16.08.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 moze ma ktos do sprzedania kibelek dla robotnikow na budowe, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cte 16.08.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Poszukuję namiarów na rzecznika w dziedzinie kominiarstwa - nieuczciwy wykonawca podłączył mi kominek do komina rurami stalowymi i miejscami metodą "na styk" przy czym tam gdzie były "zakręty" rury dostawiał jedną stroną a po drugiej miałem kilka cm przerwy. Potem to ładnie zamurował żeby nie było widać - nie wiem czy to podpada pod kryminał typu próba zatrucia czadem, ale kasę którą dałem tytułem zaliczki chciałbym odzyskać. PS Czy macie namiary na kompetentnych i uczciwych fachowców od kominka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebm 17.08.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Możesz podać namiary na tego "specjalistę"? Szukam wykonawcy kominka i takich muszę omijać szerokim łukiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plecak2 18.08.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Witam.Poszukuje namiaru na piasek do zasypania fundamentu nie drogo. Z moich wyliczeń około 300 ton, wiec cena do negocjacji musi być heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maloszyce1 19.08.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Witam poszukuję pilnie ekipy budowlanej która wykona stan surowy z dachem - proszę o namiary sprawdzonych firm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.el 21.08.2012 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Dzien dobry,czy ktoś z grupy częstochowskiej kupował i montował okna w firmie "Yapi".Prosiłbym o wrażenia.Dziękuję,marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KM2YEST 27.08.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Dzien dobry, czy ktoś z grupy częstochowskiej kupował i montował okna w firmie "Yapi". Prosiłbym o wrażenia. Dziękuję,marek. Witam ! Jeśsli szukasz dobrych okien , przyślij zapytanie . Zajmujemy sie produkcja i montażem okien od 20 lat. Działamy głównie na terenie śląska. Mój adres mailowy : [email protected] tel. 606 644 036 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maloszyce1 28.08.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 podbijam temat Witam. Poszukuje namiaru na piasek do zasypania fundamentu nie drogo. Z moich wyliczeń około 300 ton, wiec cena do negocjacji musi być heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurasC2 30.08.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Została mi po budowie siatka ogrodzeniowa: 150 cm wysokości, oczko 100/75powlekana PCV kolor ciemno-zielony długość ok. 90 m Na słupkach wisiała ok. 4 lat. Stan częściowo dobry, miejscami uszkodzona. Cena ok.250 pln Zainteresowanych proszę o kontakt mailem na adres [email protected] tel. 606 155 899 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1981 02.09.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Mam do sprzedania kibelek budowlany drewniany używany stan dobry cena 200zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devileczek 08.09.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Czy mozecie polecic jakiegos slusarza/kowala od barierek balkonowych ? Mam juz dosc, rozmawialem juz z 3 wykonawcami, umawiaja sie , nie przychodza, nie dzwonia, na maila odpowiadaja po tygodniu lub wcale, zapominaja, etc. Jak na tym etapie tak szanuja klienta to nie chce myslec jak bedzie wygladala realizacja zlecenia! TRAGEDIA! Monika1981 : Pare postow wyzej Teri4 szuakala/szukal takiego kibelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devileczek 09.09.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Czy ktos orientuje sie jakie sa stawki za gladzie gipsowe ( min x2) + gruntowanie ( pierwsze malowanie) w Czestochowie ? Z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cte 11.09.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Ktoś z Was brał do robienia kotłowni firmę Instalbud z Warszawskiej? Podali mi cenę ale nic konkretnego oprócz SBdK (standardowych bajeczek dla klienta): że robią ze sprawdzonych materiałów, przeszkoleni ludzie, profesjonalne narzędzia. Norma Żadnych informacji technicznych, żadnych producentów ich sprawdzonych materiałów itp. W zamian jedna ewidentna "kiwka" - że niby jak oni zrobią instalację to mam +2 lata do gwarancji (jakbym nie umiał wykręcić numeru do producenta i zapytać czy to prawda - no ale może po prostu nie wyglądam zbyt inteligentnie i nie umieli się powstrzymać...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devileczek 11.09.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Firmy nie znam, osobiscie dostaje wysypki ( alergia) jak slysze takie bzdety. Co to sa sprawdzone materialy ? jakie przeszkolenie ? certyfikaty? profesjonalne narzedzia ? wszystkie sa profesjonalne, jak sie wie jak uzyc. Jak dla mnie, to nie jest profesjonalne podejscie do klienta, jak teraz traktuja Cie jak dziecko to i potem beda tak traktowac, a szczegolnie jak cos schrzania. Cwaniakow mozna poznac po tym, ze rzadko wchodza w szczegoly, detale. Moze to byl tylko szef, rzeczywiscie gowno sie zna na hydraulice, tylko nagania klientow i pilnuje kasy. Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciech1 13.09.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Witam. U mnie wykonywała kotłownię firma Eko-Instalbub z ul. Warszawskiej. Nie wiem czy to ta sama o którą pytasz ale pewnie tak.Mnie się z nimi dobrze współpracowało. Dostałem kilka propozycji do akceptacji, w ktorych było wszystko wyszczególnione - jaki kocioł, jaki kominek, jakie grzejniki itd.Wszystko po negocjacjach i zatwierdzeniu zostało zrealizowane. Dla mnie o.k.Instalacje wodna zaczął mi robić inny fachowiec, ale po 2 miesiącach partaczenia wypieprzyłem gościa . Oczywiście to co on spartaczył poprawiali, lub od nowa robili ci z warszawskiej. A swoja droga o wszystko trzeba pytać , no chyba, ze ma się konkretne wymagania - piec takiej firmy, kominek takiej itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts