plecak2 13.09.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 test profilu a przy okazji 10 post i zmiana statusu. Testuje link do dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
draco20051 14.09.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Witam serdecznie. Wczorajszej nocy miałem włam na budowę. Zniknęło kilka rzeczy jak poniżej. Gdyby komus się rzuciły w oczy po okazyjnej cenie to prosze o info: 603526744 Kosa spalinowa NACWyrzynarka MCAllisterFrezarka górnowrzecionowa MCAllisterStrug MCAllisterWiertarka BoschCały sprzęt w oryginalnych walizkachZółto czarny kuferek na narzędzia - brak w przedniej sciance kieszeni na wiertłaAluminiowa walizka na narzędzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plecak2 14.09.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Witam serdecznie. Wczorajszej nocy miałem włam na budowę. Zniknęło kilka rzeczy jak poniżej. Gdyby komus się rzuciły w oczy po okazyjnej cenie to prosze o info: 603526744 Kosa spalinowa NAC Wyrzynarka MCAllister Frezarka górnowrzecionowa MCAllister Strug MCAllister Wiertarka Bosch Cały sprzęt w oryginalnych walizkach Zółto czarny kuferek na narzędzia - brak w przedniej sciance kieszeni na wiertła Aluminiowa walizka na narzędzia No to ładnie. Współczuje koledze. Powiedz w jakiej okolicy masz budowę. Czytałem w wyborczej jakieś pół, może rok temu, że złapali szajkę zajmującą się włamami na budowy na stradomiu. Pewnie teraz już ich wypóścili i chłopaki znowu w akcji, tylko mogli zmienić rejon. Sprawdź na giałdzie na Włókniarzu lub na zawodziu na ryneczku we wrorki i w piątki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
draco20051 14.09.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Jestem z okolic Konopisk, więc nie daleko stradomia. Ryneczki wszystkie najblizsze mam zamiar obskoczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katrinka78 15.09.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Witam. Poszukuje namiaru na piasek do zasypania fundamentu nie drogo. Z moich wyliczeń około 300 ton, wiec cena do negocjacji musi być heheh[/quot Witam, znalazłeś może ten piasek w korzystnej cenie? ja też potrzebuję ok.300 ton więc dołączam się do poszukiwań a można zasypać chociaż w części czymś tańszym, np;gruzem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plecak2 16.09.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 W piaskarni na Ikara chcą 9zł za tonę piasku zasypowego i 100zł za kurs. Szukam lepszej oferty, a jak nie znajdę to postaram się ugrać troszkę na kosztach transportu. Toż chyba nie codziennie mają klienta który zamawia u nich 30 kursów??? ...mam nadzieję... . Co do pomysłu z gruzem to zapytaj kierbuda...on powinien coś doradzić. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katrinka78 17.09.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Dzwoniłam do Piaskowni Grabówka i nie ma piasku do odwołania:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_2011 17.09.2012 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Jeżeli ktoś poszukuje płytkarzy to szczerze mogę polecić ekipę panów Piotra, Karola i Wojciecha z okolic Wręczycy - nr tel. 500 418 077. Panowie układali u nas tarasy - nie mieli łatwego zadania bo powierzchnia wyjściowa, mówiąc delikatnie, nie była zbyt równa. Solidnie przygotowali powierzchnię do układania i bardzo ładnie ułożyli płytki. Generalnie świetni fachowcy, solidni, bardzo sprawni i przy okazji chętnie doradzają w trakcie pracy jak rozwiązać różne trudności.Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebm 19.09.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Czy ktoś ma sprawdzonych ludzi od wylewek? z doświadczeniem w "wylewaniu" na ogrzewanie podłogowe w całym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
er0n 19.09.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Czy ktoś ma sprawdzonych ludzi od wylewek? z doświadczeniem w "wylewaniu" na ogrzewanie podłogowe w całym domu. Heniek Wziątek, akurat tego człowieka mogę z czystym sumieniem polecić. Niestety nie mam juz nr telefonu do niego. Jesli chcesz to poszukaj na forum, ktoś już pisał o nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaud 23.09.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Witam wszystkich forumowiczów z Częstochowy, W połowie października rozpoczynam budowę domu szkieletowego w okolicach ulicy Zielonogórskiej, w związku z czym potrzebuje namiary na: koparka, beton, piasek, zbrojenie, bloczki betonowe, kominy systemowe typu zapel lub podobne, plyty gipsowe/wełna mineralna kostka. Z góry dziękuje za namiary na soldnych dostawców materiałów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1981 28.09.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Witam mam do sprzedania 3 pary nowych butów roboczych rozmiar 45. Cena 20 zł za parę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareckki1 02.10.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 OSTRZEGAM WSZYSTKICH przed Adrianem Borysenko z Będzina.Prowadził on firmę pod nazwą PRB Góral-BVD Building Company, a teraz ma firmę BUDIMEX, NIP firmy jest ten sam.Robił u mnie ocieplenie budynku, które nie dokończył. Sprawa w sądzie wygrana, a komornik nie może ściągnąć wierzytelności bo Adrian Borysenko nie ma nic na siebie. Po za tym kupa spapranej roboty i większość do poprawki, same problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devileczek 02.10.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Witam mam do sprzedania 3 pary nowych butów roboczych rozmiar 45. Cena 20 zł za parę Cena super, tylko rozmiar jakies 3 numery za duzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devileczek 02.10.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 OSTRZEGAM WSZYSTKICH przed Adrianem Borysenko z Będzina. Prowadził on firmę pod nazwą PRB Góral-BVD Building Company, a teraz ma firmę BUDIMEX, NIP firmy jest ten sam. Robił u mnie ocieplenie budynku, które nie dokończył. Sprawa w sądzie wygrana, a komornik nie może ściągnąć wierzytelności bo Adrian Borysenko nie ma nic na siebie. Po za tym kupa spapranej roboty i większość do poprawki, same problemy. Wspolczuje takich fachowcow i problemow. Mozna zapytac jak dlugo trwala sprawa sadowa, mysle ze wielu inwestorow przeszlo przez podobne pieklo i zabraklo im sily i motywacji do walki w sadzie ( czasem to jak walka z wiatrakami). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maloszyce1 02.10.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Witam mam do sprzedania 3 pary nowych butów roboczych rozmiar 45. Cena 20 zł za parę jakies zdjecie mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1981 04.10.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 jakies zdjecie mozna Niestety już buty sprzedane ale w dalszym ciągu mam szalet budowlany do sprzedania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi29 10.10.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Doradźcie proszę,gdzie w Częstochowie lub okolicach można w rozsądnej cenie zakupić siatkę ogrodzeniową powlekaną.Będe przerabiał temat ogrodzenia na wiosne i licze na tych którzy stawiali płoty własnie z siatki.Dzieki i pozdr.adi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi29 10.10.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Witam wszystkich forumowiczów z Częstochowy, W połowie października rozpoczynam budowę domu szkieletowego w okolicach ulicy Zielonogórskiej, w związku z czym potrzebuje namiary na: koparka, beton, piasek, zbrojenie, bloczki betonowe, kominy systemowe typu zapel lub podobne, plyty gipsowe/wełna mineralna kostka. Z góry dziękuje za namiary na soldnych dostawców materiałów. Pozdrawiam Z mojej strony mogę polecić: -bloczki fundamentowe ul.korkowa 22 tel.34-369-90-45,dobrej jakości i równe,transport po kosztach,murarz sobie bardzo chwalił; -beton,cegielnia Winiecki Wiesław Grodzisko,tel.34-317-07-58 na całą budowę od niego,polecam,był najtańszy,mozliwośc negocjacji cen (vat); -płyty gipsowe,Castorama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 12.10.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Doradźcie proszę,gdzie w Częstochowie lub okolicach można w rozsądnej cenie zakupić siatkę ogrodzeniową powlekaną.Będe przerabiał temat ogrodzenia na wiosne i licze na tych którzy stawiali płoty własnie z siatki.Dzieki i pozdr.adi Ja kupowałam w firmie Dawid z ulicy Żyznej. Mają duzy wybór, bo są producentami. ka***ud z Cegielni Winiecki brałam też bloczki betonowe, bo twarde i równe, w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts