pepe77 01.03.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Witam, ja też z nimi współpracowałam, w ubiegłym roku, zgadzam się z opinią Wojciecha1, gaz, a właściwie instalację w budynku i na zewnątrz też mam przez ich znajomego podłączone, natomiast jeśli chodzi o naszą gazownię to masakra, im się nie spieszy, gazu nie mam, zimę przetrwaliśmy na kominku z płaszczem wodnym, oby pierwszą i ostatnią. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciech1 04.03.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Witam. Oczywiście zgadzam się z pepe77. wszystkie opóźnienia to wina gazowni. Ja czekałem na gaz ponad rok czasu.W zimę grzałem kominkiem oraz elektrycznie. Ale to już historia. I wracając do pytania ta firma z Warszawskiej jest OK. W moim odczuciu są o tyle OK, ze odradzili mi montaż kolektorów ze względów na usytuowanie mojego budynku, dachu oraz dl gości drogi solarnej do kotłowni. Trzeba poczekać aż fotowoltaiczne baterie trochę stanieją. Ate kolektory, które się teraz u nas montuje to trochę przeżytek. Taka jest moja opinia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciech1 24.03.2013 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Witam. Bardzo proszę o namiary na firmę od okładania kostki brukowej i od ogrodzenia z klinkieru.Oczywiście na te firmy, których nie polecacie tez przydadzą się namiary. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawror 24.03.2013 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Witam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 26.03.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Wojciech1 ja przestrzegam przed firmą Revo Przemysława Cz. z Galwaniego. Mam sprawę w sądzie o zwrot kasy za spartaczenie nawierzchni brukowej w całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciech1 12.04.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Witam. Co tutaj tak cicho. Nikt nic nie pisze, chyba nie przenieśliście się na inne forum. Mamy wiosnę i ponawiam prośbę o namiary na firmę od kostki brukowej i od ogrodzenia z klinkieru. A w ogóle napiszcie cokolwiek. Przecież ktoś jeszcze buduje się w tej Częstochowie lub okolicy.Wiem , ze to nasze miasto umiera ale my nie dajmy się. A dla tych co zaczynają budowę mam do sprzedania skrzynkę budowlana do zamontowania na slupie. Dla zainteresowanych mogę przesłać zdjęcia, a cena do uzgodnienia. Z tego co pamiętam w skrzynce są 2 gniazda 230V i gniazdo siłowe. Oczywiście także cala reszta - oprócz licznika, który daje Zakład Energetyczny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devileczek 12.04.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Witam. A w ogóle napiszcie cokolwiek. Przecież ktoś jeszcze buduje się w tej Częstochowie lub okolicy. Wiem , ze to nasze miasto umiera ale my nie dajmy się. Ja bym nie powiedzial, ze to miasto umiera, nie ma gdzie zaparkowac auta na miescie, wszedzie korki, w castoramie ruch. 8 lat temu jak mieszkalem w okolicy byl wiekszy luz zarowno w sklepach, jak i na drogach. A odnosnie budowania, mozecie polecic elektryka- chodzi tylko o odbior instalacji/pomiary i pieczatke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maloszyce1 29.04.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Mam namiary na goscia z elektowni, mi robił przyłacz poszło szybko, sprawnie [email protected] odpisz wysle namiary Ja bym nie powiedzial, ze to miasto umiera, nie ma gdzie zaparkowac auta na miescie, wszedzie korki, w castoramie ruch. 8 lat temu jak mieszkalem w okolicy byl wiekszy luz zarowno w sklepach, jak i na drogach. A odnosnie budowania, mozecie polecic elektryka- chodzi tylko o odbior instalacji/pomiary i pieczatke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawror 30.04.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Witam, Poszukuję dobrego tynkarza - tynk mineralny wapno piasek bez gipsu gotowy do malowania możecie kogoś poecić. Info najlepiej na priv [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel7703 01.05.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Szukam dobrego dekarza, dach będzie kryty blachodachówką. Mam jeszcze dylemat dotyczący okien, polecacie oknoplast czy drutex. Cenowo lepiej wypada drutex a jak z jakością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Giz 02.05.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 witam, poszukuje poleconych brukarzy, do polozenia ~400m2 kostki, 250mb obrzezy itp nie szukam jednoosobowej ekipy, raczej kogos kto potrafi to zrobic kompleksowo bez mego udzialu w wykonaniu i jest w stanie przedstawic kosztorys przed wykonaniem prac pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamesdio 06.05.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Mam do sprzedania trochę pozostałości po budowie:Pustaki wentylacyjne z silikatu 250x240x220 [szerokość x grubość x wysokość w mm] - ok. 36 szt. - 2 zł/szt. Zdjęcia wszystkiego do obejrzenia tutaj. Do odbioru w Chorzenicach k/Kłomnic. Istnieje możliwość odbioru w Częstochowie na Wyczerpach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1981 08.05.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 witam, poszukuje poleconych brukarzy, do polozenia ~400m2 kostki, 250mb obrzezy itp nie szukam jednoosobowej ekipy, raczej kogos kto potrafi to zrobic kompleksowo bez mego udzialu w wykonaniu i jest w stanie przedstawic kosztorys przed wykonaniem prac pozdro Jako brukarzy możemy polecić firmę DABAX tel. 512 290 140. Jesteśmy jak najbardziej zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devileczek 08.05.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Szukam dobrego dekarza, dach będzie kryty blachodachówką. Mam jeszcze dylemat dotyczący okien, polecacie oknoplast czy drutex. Cenowo lepiej wypada drutex a jak z jakością? Ja akurat mam Oknoplasta Platinum, zaokraglone. Wlasnie ze wzgledu na ten profil wybralem te firme, gdyby nie to pewnie wzialbym tansze np z Drutexa. Okna maja juz dobre 2 lata i nic zlego sie nie dzieje, wygladaja swietnie, montaz ok, obsluga klienta ok, moge polecic z calym sercem. Jesli chodzi o Drutexa to nie mam zdania, ani na nie, ani na tak ( no chyba ze tansze). Wez to co Ci sie podoba, nie kieruj sie marka, chyba ze ma duzo negatywnych opini. Na te okna bedziesz juz patrzyl zawsze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Giz 13.05.2013 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Jako brukarzy możemy polecić firmę DABAX tel. 512 290 140. Jesteśmy jak najbardziej zadowoleni. a gdzie ewentualnie mozna podgladnac wykonana prace? PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepe77 27.05.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Czy po za firmą DABAX ktoś korzystał z usług innej firmy brukarskiej? Oczywiście godnej polecenia, bo na partaczy nie mam kasy, jak wszyscy : )Znalazłam firmę GARDEN - BRUK z Krzepic, słyszał ktoś o niej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawror 30.05.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Ma do sprzedania około 60 szt Porotherm 11,5 Winerberger pustaki są pozostałością po budowie - cena 2,85 za szt. Zostało mi jeszcze kilka szt. PUSTAK POROTHERM 25 P+W cena 3 zł za szt. Do odbioru w Częstochowie na Lisińcute. 601579843 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1981 05.06.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Oddam za darmo drewniany szalet budowlany. Stan bardzo dobry. tel. 783986211 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malcolm 16.06.2013 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 edit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altair1997 18.06.2013 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Szukam sprawdzonego elektryka do wykonania instalacji elektrycznej w domu o pow. użytkowej ~200m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts