Monika1981 22.04.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 witam. NIE POLECAM zaopatrywania się w materiały u Pana Roberta Głogowskiego. Jak potrzebujesz dużo to załatwi wszystko a jak ci braknie mała ilość to ma cię gdzieś. Jak ci coś zostanie w pełnych paczkach to nawet mowy nie ma żeby od ciebie odebrał mimo że może to sprzedać bo wkońcu się tym zajmuje.. Niefajny facet NIE polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonzobudy 22.04.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 witam poszukuje ziemi czarnej, musze nawiezc pare wywrotek, pozniej wyrownac wywalcowac i trawke zasiac. macie namiary na kogos sprawdzonego, kto sie tym zajmuje? z gory dzieki bonzo p.s. mam bloki do wynajecia swiezo po generalnym remoncie, bez mebli ul. PCK blok 70. 3 pietro, 2 pokoje kuchnia, wc z lazienka. ladne, sloneczne i cieplutkie. jak ktos chetny to prosze na PRIV. Moze byc umeblowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek77 03.05.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Witam Proponuje zamknąć tą grupę , bez sensu bo tylko są ludzie którzy pytają a nikt nie chce się dzielić swoimi doświadczeniami. A tematy typu wynajem mieszkania naprawde od tego nie jest to forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurasC2 05.05.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 ......nie panikuj na wiekszosc tych pytan sa juz odpowiedzi wystarczy zangazowac sie w przeczytanie tego forum a nie tylko ostatnich postow pzdr. JurasC2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1981 06.05.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 witam. Gdzie w częstochowie można kupić niedrogo i solidnie szafę do zabudowy?? Byłam w kilku salonach ale na tych systemach się nie znam a okleinę to wszyscy mają podobną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 06.05.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Monika podobno można w tym celu przejechać się do Panek. To jest w stronę Olesna. Tam jest bardzo dużo meblarzy. Sama też się tam udam, ale dla mnie to jeszcze dużo za wcześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anemonka 06.05.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Zostało mi po budowie ok 900 szt. cegły pełnej 250x120x65 chetnie tanio odsprzedam jesli ktos potrzebuje. Odbiór w Kamyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netspiker 08.05.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 ......nie panikuj na wiekszosc tych pytan sa juz odpowiedzi wystarczy zangazowac sie w przeczytanie tego forum a nie tylko ostatnich postow jurasC2 - chyba zarty sobie robisz? po co czytac posty starsze niz rok szukajac np. wykonawcy?? takie informacje sa bezwartosciow, a ludzi ktorzy wtedy polecali wykonawcow juz na tym forum juz nie ma bo skonczyli budowac i nie czytaja nic tutaj. tez watpie w zasadnosc takich grup budujacych, pytam po roznych grupach i nikt absolutnie nie raczy odpowiedziec, sami egoisci ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurasC2 08.05.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 jezeli szukasz np. wykonawcy to nawet posty 2,3 lata wstecz ci pomoga ( dobre firmy nie znikaja ) a jak widzisz ja zagladam na forum chociaz juz wybudowale i mieszkam w domku ) pzdr.JurasC2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netspiker 09.05.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 jezeli szukasz np. wykonawcy to nawet posty 2,3 lata wstecz ci pomoga ( dobre firmy nie znikaja ) tylko ze teraz po 2-3 latach to juz nie sa te same firmy :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaiprzemek 09.05.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Witam:)Drodzy forumowicze, czy możecie polecić mi dobrą ekipę, która wykonuje tynki maszynowe cementowo-wapienne.Z góry dziękuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurasC2 10.05.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 zgadzam sie, teraz moga byc tylko lepsze !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurasC2 10.05.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 tylko ze teraz po 2-3 latach to juz nie sa te same firmy :-/ zgadzam sie, teraz moga byc tylko lepsze !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 10.05.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Witam:) Drodzy forumowicze, czy możecie polecić mi dobrą ekipę, która wykonuje tynki maszynowe cementowo-wapienne. Z góry dziękuje. Pozdrawiam Drodzy forumowicze, odezwijcie się proszę, ja też potrzebuje dobrego tynkarza. Dajcie zarobić dobrym fachowcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1981 11.05.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Do tynków cem-wap wykonywanych ręcznie możemy polecić Pana Szymona Grzyba 600 784 636. Jesteśmy zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Giz 11.05.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 witam, w jakiej cenie jest obecnie ukladanie plytki klinkierowej na zew budynku mieszkalnego za m2 pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qstemp 12.05.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Zdecydowanie ODRADZAM pana Szymona Grzyba - przynajmniej do tynków. Pozdrwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 14.05.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Witam wszystkich Bobów Budowniczych z Cz-wy.Aktualnie jestem na poczatku drogi w tym temacie, więc wszelką pomoc i rady przyjmę na klatę.Teraz czekam na zezwolenie, a jak sąsiad się zdecyduje to będziemy zakładać przedliczniki na wodę i energię. Wycieliśmy niewielki lasek na działeczce i zdjeliśmy humusa.Zamówionego mamy już dekarza oraz firmę, która postawi nam nasze malusienkie gniazdko.Domek nasz zaprojektowaliśmy pod siebie u suuuuper architekta.Potrzebuję namiarów na spechydraulika oraz firmę od przydomowych oczyszczlni.No to do miłego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_cz-wa 16.05.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Witam wszystkich Bobów Budowniczych z Cz-wy. Aktualnie jestem na poczatku drogi w tym temacie, więc wszelką pomoc i rady przyjmę na klatę. Teraz czekam na zezwolenie, a jak sąsiad się zdecyduje to będziemy zakładać przedliczniki na wodę i energię. Wycieliśmy niewielki lasek na działeczce i zdjeliśmy humusa.Zamówionego mamy już dekarza oraz firmę, która postawi nam nasze malusienkie gniazdko. Domek nasz zaprojektowaliśmy pod siebie u suuuuper architekta. Potrzebuję namiarów na spechydraulika oraz firmę od przydomowych oczyszczlni.No to do miłego... witaj Bardzo dobrze że zaczynasz od tego forum lepiej trafić nie mogłeś. Jeśli chodzi o przydomową oczyszczalnię ścieków to w Cz-wie mogę polecić EKOZET z ul. Warszawskiej. Są elastyczni i można wykonać taką inwestycje samemu w konsulatcji z nimi jednocześnie obniżając koszty. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ibe_1 17.05.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 witam poszukuje solidnej firmy zajmującej się tynkami z agregatu. Jakie macie spostrzeżenia odnośnie tynków gipsowe czy cementowo-wapienne? Czytam i czytam.... Jesteśmy po kilku etapach, za nami już wylewki właściwe. I już wiem, którego z fachowców mogę polecić "w nocy o północy": wylewki - p. Stroiński 601807794 tynki (cementowo - wapienne i piękne gipsowe) - p. Marcin 501493421 elektryk - p. Przemek 607361089 piasek i ziemia - p. Andrzej 605591987 Bardzo terminowi, rzetelni i nie mylą się w pomiarach po wykonaniu Pozdrawiam I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts