MJ_80 26.11.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Sama elektryka, dom jednorodzinny, nowa instalacja. 698547686 - Pan Maciek elektryk starej daty, solidny, nie wiem czy jeszcze działa w instalacjach domowych 501533390 - Michał alarmy, elektryka Mam jeszcze kilka namiarów ale na osoby które mają pełne etaty czyli praca byłaby po godzinach i soboty. Nie wiem jak pilne. Jak coś to pisz na e-mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 08.12.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Po swojej budowie oraz budowach znajomych mogę polecić ludzi do: wylewek miksokretem, ocieplenia, elewacji zewnętrznej, cieśli-dekarzy, wod-kan i co, elektryki....tynkarzy nawet nie chce wspominać [email protected] Ja polecam firmę pana Marcina, robią podłogi, parkiety, deski drewniane, panele, super wykańczają, polecam! Oto namiary: 601 931 151 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RafK74 27.12.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Ja polecam firmę Marol z Turowa. 700 zł eko groszek w workach w cenie też już transport Co do ekipy kładącej płytki na razie nie polecam bo kończą u mnie Jak skończą to polecę Byłem stałym klientem firmy „MAROL” z Turowa, dopóki jakość węgla utrzymywała się na w miarę dobrym poziomie nie zwracałem uwagi na co sezonowe podwyżki ani nie dociekałem rzetelności dostawy, powiem więcej zapłacił bym więcej i byłem zadowolony, że wreszcie znalazłem rzetelnego dostawcę. I tak by było do dzisiaj …. Na początku sezonu grzewczego 2009/2010 skuszony przez sprzedawcę gloryfikującym opisem (40% tańszy ale 30% mniej wydajny od krajowego, zupełny brak popiołu – głównie ten brak popiołu mnie skusił) zamówiłem czeski (brunatny) ekogroszek. Trzy dni zajęło mi zanim rozpaliłem piec, mam wrażenie, że wyjmowałem więcej popiołu niż wsypywałem węgla do zasobnik, na szczęści opis jego wydajności był również zafałszowany i wypalił się błyskawicznie . Ufny w rzetelność firmy uznałem, że mieli nie wypróbowane źródło dostawy i nie wiedzieli co sprzedają – przecież nie oszukali by stałego klienta?!. Zadowolony że pozbyłem się węgla od braci czechów (dodatkowy koszt to pojemnik na popiół 1100 l) zamówiłem kolejne trzy tony ale tym razem polskiego ekogroszuku. Nie chce mi się wierzyć, że firma „MAROL” handluje w ogóle polskim węglem, to co otrzymałem to były czarne bryłki wymieszane z piaskiem a w najlepszym przypadku z miałem w wodnej zalewie (dodatkowy pojemnik na popiół nadal był konieczny). Kupuję zawsze trzy tony w workach, sprzedawca twierdził, że każdy worek waży dokładnie 30 kg jak łatwo policzyć otrzymałem 100 worków, po obejrzeniu „zawartości” pierwszego postanowiłem zważyć 10 przypadkowo wybranych worków, zgadnijcie jaki był wynik –27 do 28 kg!!!. Reasumując dostarczono mi od 600 do 900 kg mniej „towaru” niż zapłaciłem, zamówiłem węgiel a otrzymałem worki wypełnione wodą w której pływały jakieś śmieci. Jednym słowem: NIE POLECAM EKO-GROSZKU Z FIRMY MAROL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodusia55 08.01.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Szkoda że grupa częstochowska tak słabo działa , ja domek już kończę , jeżeli ktoś potrzebuje polecę płytkarzy ( cud-miód płytki jak koroneczka) , elektryków , hydraulika, murarza , Pana od KG . Dora Zapraszam do mojego dziennika budowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartosz-w 11.01.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Szkoda że grupa częstochowska tak słabo działa , ja domek już kończę , jeżeli ktoś potrzebuje polecę płytkarzy ( cud-miód płytki jak koroneczka) , elektryków , hydraulika, murarza , Pana od KG . Dora Zapraszam do mojego dziennika budowy . Daj proszę namiar na tych glazurników. Masz może namiar na dobrych gości od tynków zewnętrznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartosz-w 15.01.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Witam, Sprzedam około 200 szt. stempli i około 20 szt belek stropowych o długości 430 cm. Producent LUBAR. Cena za stemple 3 zł szt., belki do uzgodnienia.Tel. 605 633 503 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 17.01.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Witam A ja poszukuję hydraulików, tanich i oczywiście solidnych. Jakbyście pisali jeszcze o kosztach, ile zapłaciliście za konkretne prace to by jeszcze łatwiej można było porównywać i wybierać Co do moich poczynań, to polecam firmę budowlaną która wybudowała mi domek wraz od fundamentów aż po więźbę, a budowałem z porothermu profi na klej, wybudowali ładnie i solidnie. Namiar - Michał Kamieniecki 697 077 122 - POLECAM! Krycie dachu wykonują mi znani już w Częstochowie bracia GALOWIE. A jak z cenami za elektrykę? Ile płaciliście za punkt? No i ta hydraulika, jakie ceny za podłogówkę, wodę itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi29 19.01.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Szkoda że grupa częstochowska tak słabo działa , ja domek już kończę , jeżeli ktoś potrzebuje polecę płytkarzy ( cud-miód płytki jak koroneczka) , elektryków , hydraulika, murarza , Pana od KG . Dora Zapraszam do mojego dziennika budowy . No to ja tez z reka na sercu polecam swojego dekarza pana Kazika Wilka z Lobodna ul.Sienkiewicza 44.W mojej(i nie tylko)opini bardzo dobry fachowiec w swoim fachu.Bardzo dokladny(sam poprawil niedorobki po ciesli),jedyny jak do tej pory fachowiec,z ktorym na budowie nie mialem zadnych problemow.Szczerze polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi29 02.02.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Czy zamawial ktos okna od Jezierskiego badz Oknoplusa w Czestochowie.Obaj dealerzy maja obecnie swoje siedziby na ul.Krotkiej.Chodzi mi glownie o to jak w/w firmy wywiazaly sie z umowy a w szczegolniosci jak przebiegal montaz okien(maja wlasnych ludzi od montazu?).Za wszelkie odpowiedzi z gory dziekuje.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cte 06.02.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 A ja szukam pilnie namiarów na hydraulika/instalatora CO/sanitarki Miał mi to robić facet od przyłączy wod-kan, ale o ile przed robotą pięknie czarował i zarzekał się żebym sam rączek nie brudził (część roboty chciałem zrobić sam, żeby było taniej) o tyle po robocie okazało się że: 1. studzienki nie są uszczelnione, nie są pomalowane dysperbitem i nie są obsypanie piachem tylko gliną i kamieniami 2. studzienki są w różnej odległości od drogi i na różnej wysokości (a oddalone od siebie o ok.2 metry - aż dziw że to można skopać) 3. po zimie odpadły włazy - tak były murowane...Zapłaciłem jesienią, miałem się zgłosić na wiosnę, ale więcej gościa nie chcę oglądać. Potrzebuję kogoś kto wziąłby pod lupę projekt (teraz to uważam że schrzaniony przez architekta-projektanta i olany przy adaptacji) i wymyślił jak sensownie zrobić CO (chcę podłogówkę i kaloryfery zamiast samych kaloryferów) i jak z sensem zrobić instalację wodną i sanitarną - na projekcie są podłogi 10cm a rury 110 mają mieć spadek 5% na długości 2 metrów - ciekawe jak architekt chciał to pogodzić... Robota jest na wczesną jesień, ale szukam już, bo chcę żeby murarze wiedzieli co robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ziemianie - 21.02.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Witam Z kim macie podpisane umowy na wywoz nieczystosci plynnych? Mam zbiornik 10m3 i zastanawiam sie z jaka firma umowe podpisac. Na razie gdzie dzwonie to ceny od 200 zl w gore. Gmina Klobuck. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepe77 22.02.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Witam, poszukuję dobrych budowlańców, godnych polecenia, jeśli ktoś ma namiar na takowych to proszę o info [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 24.02.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Sprzedam po okazyjnej cenie listwy startowe 15 cm do ocieplenia zewnętrznego budynku, oraz klej Dreier do styropianu 7 worków 305-tki i 5 worków 303-jki. Klej jest przechowywany w temperaturze około 14 stopni od listopada tj. 3 miesiące. Szczerze mówiąc u mnie w salonie, a co!Odbiór własny we Wręczycy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Giz 14.03.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 witam, szukam sprawdzonej firmy do zaprojektowania + wykonanie aranzacji terenu wokol domu. wszelkie info mile widziane. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_cz-wa 17.03.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 witam, szukam sprawdzonej firmy do zaprojektowania + wykonanie aranzacji terenu wokol domu. wszelkie info mile widziane. pozdro http://www.ogrodypatio.pl/kontakt Jestem w trakcie sprawdzania tzn czekam na drugi etap montaż nawodnienia. Zadzwoń porozmawiaj może oferta będzie w sam raz. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petronelli 21.03.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 witam , czy mozecie polecic kogos solidnego do ułożenia kostki brukowej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Abaddon 23.03.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Szukam dobrego cieśli do budowy więźby dachowej okolice Częstochowy. Termin połowa maja tego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skresz 31.03.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 witam , czy mozecie polecic kogos solidnego do ułożenia kostki brukowej?? p. Wilk z Kłobucka nie wiem czy dobry telefon Tel.: (34) 310-03-96 bo robił kilka lat temu u mnie lecz jak ostatnio rozmawiałem ze znajomym cały czas robią bardzo dobrze solidnie, terminowo, godny polecenia ewentualne poprawki zrobione w ciągu 24h i przez cały czas nic się nie dzieje lecz z tego co pamiętam terminy sięgały nawet roku Szukam dobrego cieśli do budowy więźby dachowej okolice Częstochowy. Termin połowa maja tego roku. u nas za 3 tygodnie będzie robił p. Wiesław Paszkiewicz z Borowianki jak chcesz to zdamy relacje co jak poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonzobudy 01.04.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Witam, Poszukuje fachowca co robi meble lazienkowe na wymiar. macie kogos godnego polecenia?? Oraz ze dwie wywrotki ziemi na dzialke by sie przydalo. Gdzie kupowaliscie ziemie? Czy jest jakis sklad kruszyw czy jakos tak gdzie maja ziemie? Pozdrawiam Bonz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Giz 01.04.2011 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 bonzobudyco do mebli do domu, biura to ladnie robi p.Tomek - tel 608 491563, zadzwonic warto. adam_cz-wa dzieki za namiar, w tym miejscu rowniez zapytam a wybiore najlepsza wersje pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts