bonzobudy 04.04.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Giz dzieki za namiary, sprawa w toku. POTRZEBUJE ZIEMI, KAZDA ILOSC W ROZSADNEJ CENIE. pozdro Bonz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bascom 06.04.2011 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Jaka ziemia? Szczerze to mam za darmo ilość olbrzymia tylko transport i załadunek. Ew możliwość załadunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skresz 12.04.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 szukam fachowców od tynków cementowo - wapiennych pod malowanie agregatem bądź ręcznie jak by ktoś miał dobrą ekipę proszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cte 14.04.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Jaka ziemia? Szczerze to mam za darmo ilość olbrzymia tylko transport i załadunek. Ew możliwość załadunku Najlepiej czarna - poważnie piszę, żeby trawa na niej rosła a jak jeszcze kwiatki jakieś to już ekstra. Ja też potrzebuję. Może nie każdą ilość, ale chciałbym podnieść teren o 60cm, metr na powierzchni ok. 200m2 więc wyjdzie ze 150m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1981 17.04.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Szukam fachowca do wymurowania ogrodzenia z klinkieru jak ktoś ma kogoś godnego polecenia to proszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devileczek 17.04.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Szukam fachowca do wymurowania ogrodzenia z klinkieru jak ktoś ma kogoś godnego polecenia to proszę o kontakt Ja mam dobrego murarza, tylko trzeba na niego poczekac. Na ten rok nabral juz sporo zlecen. Bardzo dokladny, prace czysto wykoanne, terminowy i slowny. Prawdopodobnie na jesieni bedzie robil moje ogrodzenie. Poki co u mnie wymurowal stan '0' i sciany parteru. Pare fotek mozna znalezc na forum PROJEKT CZEKOLADA. Dane kontaktowe na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
charmont 17.04.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Czy możesz także polecić jakiś dostawców piachu, żwiru oraz cementu i betonu? Będę bardzo wdzięczny za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devileczek 17.04.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Czy możesz także polecić jakiś dostawców piachu, żwiru oraz cementu i betonu? Będę bardzo wdzięczny za namiary. Piasek do zasypywania fundamentow bralem z WAMARU lub Grabowka III 10PLN/tona + transport na stradom 70PLN/kurs ( 10ton, 6m3 wywrotka) = 17PLN/tona. Maja tez inne kruszywa. Wamar 0608 504 027 ul. Ikara 46 42-200 Częstochowa Grabowka III o ile pamietam jest na tej samej ulicy, ceny te same. Warto brac piach z najblizszej piaskowni, jeden kurs z zaladunkiem to 1h. Kierowca nie nadazal za budowlancami. Koszt transportu tez rosnie Beton umawial majster jakies 260/270PLN za m3 z pompa od Włodara. Cement i wapno dostaniesz wszedzie. O zwir jeszcze nie pytalem bo nie potrzebowalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devileczek 17.04.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Czy bral ktos wiezbe z tartaku na Zyznej ? Ceny drewna ladnie wystrzelily na wiosne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qnik 18.04.2011 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Czy możesz także polecić jakiś dostawców piachu, żwiru oraz cementu i betonu? Będę bardzo wdzięczny za namiary. Ja mogę polecić pana Jana Kasztelana tel. 601 737 011 (polecanego zresztą przez innych wcześniej na tym forum). U mnie wykonał wykop pod fundamenty, przywoził piach (murarze bardzo chwalili) do murowania, następnie obsypał stan "0", wszystko tak jak należy. Czy może ktoś polecić firmę z miksokretem do wylewek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skresz 19.04.2011 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Czy bral ktos wiezbe z tartaku na Zyznej ? Ceny drewna ladnie wystrzelily na wiosne. mój cieśla bardzo sobie chwali ten tartak mówi że ładnie tną i drewno jest ok lecz ja brałem z DREWLUX miejscowość Iłza ceny konkurencyjne o jakości nie chce się wypowiadać przed cieślą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ibe_1 20.04.2011 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Kilka dużych etapów budowy mam za sobą, nie ze wszystkich jestem zadowolona. Koncówka była fajna Teraz szukam wykonawcy ogrodzenia (łupane +drewno) i tarasu (drewno lub kompozyt). Ogrodzenie na teraz, taras na jesieni. Będę wdzięczna za polecenia;). Do tej ziemi też bym się podłączyła - wysypaliśmy już 10 transportów ziemi ogrodowej, a jeszcze brakuje przynajmniej 3 wywrotek po 10 ton . piasek dobry - do wylewek przywoził nam pan Andrzej Rakowski 605591987. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ibe_1 20.04.2011 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Witam, Poszukuje fachowca co robi meble lazienkowe na wymiar. macie kogos godnego polecenia?? Oraz ze dwie wywrotki ziemi na dzialke by sie przydalo. Gdzie kupowaliscie ziemie? Czy jest jakis sklad kruszyw czy jakos tak gdzie maja ziemie? Pozdrawiam Bonz Mogę polecić naszych "szafiarzy" - solidni, rzetelni i jak wszystko wskazuje - nie do konca drodzy;)) Robia różne rzeczy: szafy, meble, biurka.... My jesteśmy bardzo zadowoleni - p. Sławek 608388842 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ibe_1 20.04.2011 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Szukam fachowca do wymurowania ogrodzenia z klinkieru jak ktoś ma kogoś godnego polecenia to proszę o kontakt W poszukiwaniu wykonawcy ogrodzenia dotarlismy do kilku wykonawców, jeden z nich specjalizuje się w ogrodzeniach klinkierowych (my nie skorzystaliśmy, bo do nas nie pasuje klinkier, ale widzieliśmy realizacje - ciekawe) i głównie do takich zachęca - p. Roman 602441496. Może się przyda Pozdrawiam I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Abaddon 22.04.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Witam, czy ktoś słyszał bądź zna pracę pana który ma na nazwisko Pielka z miejscowości Łaziec. Zajmuje się on ciesielką i moje pytanie jest następujące czy jest dobrym fachowcem w tej dziedzinie, czy ktoś słyszał o jego pracy? Z tego co mówi to robi wszystko na zacinkę i wpusty nie na blachy co jest dużym plusem i właśnie takiego cieśli szukałem do więźby. Tylko czy zna się na robocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 22.04.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 W poszukiwaniu wykonawcy ogrodzenia dotarlismy do kilku wykonawców, jeden z nich specjalizuje się w ogrodzeniach klinkierowych (my nie skorzystaliśmy, bo do nas nie pasuje klinkier, ale widzieliśmy realizacje - ciekawe) i głównie do takich zachęca - p. Roman 602441496. Może się przyda Pozdrawiam I Bardzo sie przyda i mnie. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurasC2 27.04.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Witam Poszukuje desek na ogrodzenie. Czy ktoś może polecić tartak i wykonawce takiego ogrodzenia ( deski poziome, układane na wys. 1,70 ok. 100mb ) http://jurasc2.strefa.pl/deski%20na%20ogrodzenie.jpghttp://jurasc2.strefa.pl/deski%20na%20ogrodzenie1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skresz 28.04.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Witam mogę z czystym sumieniem polecić mojego cieśle p. W. Paszkiewicza wieźbe na nasz dom 220m2 zrobili w niecałe 2 dni co do ceny to się dopiero okaże po deskowaniu i papie lecz jestem zadowolony z wykonanej wieźby Nadal szukam solidnej ekipy tynkarzy do tynków na gotowo (pod malowanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
er0n 29.04.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Witam mogę z czystym sumieniem polecić mojego cieśle p. W. Paszkiewicza wieźbe na nasz dom 220m2 zrobili w niecałe 2 dni co do ceny to się dopiero okaże po deskowaniu i papie lecz jestem zadowolony z wykonanej wieźby Nadal szukam solidnej ekipy tynkarzy do tynków na gotowo (pod malowanie) p. Sebastian tel. 501023471 zadzwoń, możesz się z nim umówić i podjechać zobaczyć jak tynkuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ibe_1 02.05.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 witam , czy mozecie polecic kogos solidnego do ułożenia kostki brukowej?? przyłączam się do pytania , temat aktualny jesienią A jeszcze jedno - czy miewacie trudności z zalogowaniem się do grupy? Bo ja ostatnio cały czas... Pozdrawiam I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts