wojciech1 05.06.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Robia cala instalacje wodna + ogrzewanie.Kocioł na gaz + kominek z płaszczem wodnym + zasobnik 300 litrów. Podłogówka około 80 m2 + grzejniki ( 5 sztuk).Solarow nie zakładam bo w w przypadku mojego projektu jest to wysoce nieopłacalne. Ale wiem, ze oni tez robią instalacje solarne.Nawet pierwsza wycenę miałem z solariami. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivvona 11.06.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Witam Sprzedam zbiornik firmy Lentz na Opał, Paliwo, Szambo Itp wymiary: wys. 170cm szer. 90cm dł. 220cm cena do negocjacji możliwy odbiór w Mikołowie http://tablica.pl/oferta/zbiornik-lentz-2500l-na-paliwo-opal-szambo-slask-ID14tO1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klient1983 11.06.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Witam, Jestem tutaj ponieważ w wyszukiwarce znalazłam info, że ktoś z forum także został oszukany przez firmę z Częstochowy (profess---pan---rafał---nocuń---ul.krótka27A). Szukam osób, które są w podobnej sytuacji. Widząc wasze odpowiedzi na post DRACO wnioskuję, że ta osoba została także oszukana, ale nie widzę jej posta. Dlaczego? Czy ktoś może mi pomóc znaleźć ten post? POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maloszyce1 12.06.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Witam, Jestem tutaj ponieważ w wyszukiwarce znalazłam info, że ktoś z forum także został oszukany przez firmę z Częstochowy (profess---pan---rafał---nocuń---ul.krótka27A). Szukam osób, które są w podobnej sytuacji. Widząc wasze odpowiedzi na post DRACO wnioskuję, że ta osoba została także oszukana, ale nie widzę jej posta. Dlaczego? Czy ktoś może mi pomóc znaleźć ten post? POzdrawiam Jest taka opcja ze możesz wykupić wylaczanie niepochlebnych opinii, pewnie firma profess takie coś wykupiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skresz 14.06.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 poleci ktoś dokładnego płytkarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 14.06.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Tak, z czystym sumieniem - Pan Patryk z Wręczycy 601304155 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 17.06.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Potrzebuję kontaktu do mistrza brukarskiego najlepiej aby przy okazji był też biegłym.Chodzi o konsultacje i nadzór nad poprawkami reklamacyjnymi źle ułożonej kostki brukowej oraz płyt tarasowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devileczek 17.06.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Potrzebuję kontaktu do mistrza brukarskiego najlepiej aby przy okazji był też biegłym. Chodzi o konsultacje i nadzór nad poprawkami reklamacyjnymi źle ułożonej kostki brukowej oraz płyt tarasowych. Bardzo ciekawe, mozna prosic jakies fotki, finalne jak i z realizacji ? co poszlo nie tak, no i oczywiscie kto zawalil sprawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi29 19.06.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Drzwi zewnetrzne w Czestochowie ! Jakies doswiadczenia, gdzie warto, gdzie nie...PILNE:) Na celowniku mam Panelus i Euro-door, ktos slyszal o DRZEW-MAR ? Podłączam się do pytania,też jestem na etapie drzwi wejściowych i mam również problem...napiszie proszę,gdzie ,co i za ile kupywaliście.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Abaddon 19.06.2012 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Witam Drzwi wejściowe zakupiłem w firmie Galeria drzwi Ewa w Centrum handlowym Jagiellończycy. Drzwi antywłamaniowe firmy Delta, metalowe z przeszkleniami poziomymi, pełen pakiet zabezpieczeń antywłamaniowych. Cena przyzwoita, montaż bez zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czerem 19.06.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Witam grupowiczów:-) ja co prawda już pobudowana, ale do zrobienia jest jeszcze sporo - zwłaszcza wokół domu. Aktualnie poszukuję kogoś sprawdzonego do położenia płytek na tarasie i 2 balkonach. Będę baaardzo wdzięczna za namiary. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devileczek 19.06.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Ja zdecydowalem sie na drzwi drewniane Stolpaw STOL26 z Galeri EWA na Krakowskiej. Poczatkowa oferta nie byla najtansza wsrod czestochowskich firm, ale po przedstawieniu pozostalych ofert, udalo sie wynegocjowac dobry rabat. Montaz za 4-5 tygodni. Napewno sie pochwale wrazeniami. Cena bez klamek i wkladek to pomiedzy 3000-3400 z montazem na 8%. Odradzam Fachowca na Rownoleglej, sprzedawcy zaspani, oburzeni ze klient nie wie co to zamek listwowy, ciezko sie czegos ' o drzwiach' dowiedziec. Rowniez w Panelusie nie traktowano nas jak klientow ( raczej petentow) , wiec szybko opuscilismy lokal by nie przeszkadzac obsludze sklepu. Pozytywne wrazenie dal Eurodoor na Warszawskiej, dobra obsluga, dobra cena, no i Galeria Drzwi Ewa, gdzie dalismy sie zagadac . Zobaczymy final. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devileczek 19.06.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Witam grupowiczów:-) ja co prawda już pobudowana, ale do zrobienia jest jeszcze sporo - zwłaszcza wokół domu. Aktualnie poszukuję kogoś sprawdzonego do położenia płytek na tarasie i 2 balkonach. Będę baaardzo wdzięczna za namiary. pozdrawiam. Polozenie plytek to raz, a zrobienie dobrej hydroizolacji, spadkow, retc to dwa. Dlatego hydroizolacje bede robil sam, tanio nie bedzie, ale na wieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devileczek 19.06.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Robia cala instalacje wodna + ogrzewanie. Kocioł na gaz + kominek z płaszczem wodnym + zasobnik 300 litrów. Podłogówka około 80 m2 + grzejniki ( 5 sztuk). Solarow nie zakładam bo w w przypadku mojego projektu jest to wysoce nieopłacalne. Ale wiem, ze oni tez robią instalacje solarne. Nawet pierwsza wycenę miałem z solariami. Pozdrawiam. Mozna gdzies zobaczyc fotki z realizacji Twojej kotlowni i podlogowki. Ciekaw jestem jak to robia lokalni fachowcy. Ja w weekend wkleje swoje wypociny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czerem 19.06.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Polozenie plytek to raz, a zrobienie dobrej hydroizolacji, spadkow, retc to dwa. Dlatego hydroizolacje bede robil sam, tanio nie bedzie, ale na wieki. Wszystko już jest zrobione i czeka - trzeba tylko płytki położyć. Albo aż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciech1 19.06.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Mozna zobaczyć, ale trzeba uzbroić się w cierpliwość. Jak będę w kraju to porobię zdjęcia (kotłowni) i je zamieszczę.Tych z podłogówki tez nie mam na tym laptopie.Problem tylko w tym, ze nie wiem kiedy będę w Polsce. Byc może w ten week-end ale to tez ze znakiem zapytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devileczek 19.06.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Mozna zobaczyć, ale trzeba uzbroić się w cierpliwość. Jak będę w kraju to porobię zdjęcia (kotłowni) i je zamieszczę. Tych z podłogówki tez nie mam na tym laptopie. Problem tylko w tym, ze nie wiem kiedy będę w Polsce. Byc może w ten week-end ale to tez ze znakiem zapytania. Ja wlasnie wrocilem z Polski, nastepna wizyta dopiero we wrzesniu. Wazne ze udalo mi sie odpalic kociol i uruchomic kotlownie, ciepla woda tez jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 21.06.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Ponawiam prośbę.Potrzebuję kontaktu do mistrza brukarskiego najlepiej aby przy okazji był też biegłym.Chodzi o konsultacje i nadzór nad poprawkami reklamacyjnymi źle ułożonej kostki brukowej oraz płyt tarasowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ladydi 23.06.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ladydi 23.06.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts