Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa częstochowska i okolice

Recommended Posts

Robia cala instalacje wodna + ogrzewanie.

Kocioł na gaz + kominek z płaszczem wodnym + zasobnik 300 litrów. Podłogówka około 80 m2 + grzejniki ( 5 sztuk).

Solarow nie zakładam bo w w przypadku mojego projektu jest to wysoce nieopłacalne. Ale wiem, ze oni tez robią instalacje solarne.

Nawet pierwsza wycenę miałem z solariami.

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

Jestem tutaj ponieważ w wyszukiwarce znalazłam info, że ktoś z forum także został oszukany przez firmę z Częstochowy (profess---pan---rafał---nocuń---ul.krótka27A). Szukam osób, które są w podobnej sytuacji. Widząc wasze odpowiedzi na post DRACO wnioskuję, że ta osoba została także oszukana, ale nie widzę jej posta. Dlaczego? Czy ktoś może mi pomóc znaleźć ten post? POzdrawiam

Witam,

Jestem tutaj ponieważ w wyszukiwarce znalazłam info, że ktoś z forum także został oszukany przez firmę z Częstochowy (profess---pan---rafał---nocuń---ul.krótka27A). Szukam osób, które są w podobnej sytuacji. Widząc wasze odpowiedzi na post DRACO wnioskuję, że ta osoba została także oszukana, ale nie widzę jej posta. Dlaczego? Czy ktoś może mi pomóc znaleźć ten post? POzdrawiam

Jest taka opcja ze możesz wykupić wylaczanie niepochlebnych opinii, pewnie firma profess takie coś wykupiła

Potrzebuję kontaktu do mistrza brukarskiego najlepiej aby przy okazji był też biegłym.

Chodzi o konsultacje i nadzór nad poprawkami reklamacyjnymi źle ułożonej kostki brukowej oraz płyt tarasowych.

Bardzo ciekawe, mozna prosic jakies fotki, finalne jak i z realizacji ? co poszlo nie tak, no i oczywiscie kto zawalil sprawe

Drzwi zewnetrzne w Czestochowie ! Jakies doswiadczenia, gdzie warto, gdzie nie...PILNE:) Na celowniku mam Panelus i Euro-door, ktos slyszal o DRZEW-MAR ?

Podłączam się do pytania,też jestem na etapie drzwi wejściowych i mam również problem...napiszie proszę,gdzie ,co i za ile kupywaliście.Pozdrawiam

Ja zdecydowalem sie na drzwi drewniane Stolpaw STOL26 z Galeri EWA na Krakowskiej. Poczatkowa oferta nie byla najtansza wsrod czestochowskich firm, ale po przedstawieniu pozostalych ofert, udalo sie wynegocjowac dobry rabat. Montaz za 4-5 tygodni. Napewno sie pochwale wrazeniami. Cena bez klamek i wkladek to pomiedzy 3000-3400 z montazem na 8%.

Odradzam Fachowca na Rownoleglej, sprzedawcy zaspani, oburzeni ze klient nie wie co to zamek listwowy, ciezko sie czegos ' o drzwiach' dowiedziec. Rowniez w Panelusie nie traktowano nas jak klientow ( raczej petentow) , wiec szybko opuscilismy lokal by nie przeszkadzac obsludze sklepu. Pozytywne wrazenie dal Eurodoor na Warszawskiej, dobra obsluga, dobra cena, no i Galeria Drzwi Ewa, gdzie dalismy sie zagadac :). Zobaczymy final.

Witam grupowiczów:-) ja co prawda już pobudowana, ale do zrobienia jest jeszcze sporo - zwłaszcza wokół domu. Aktualnie poszukuję kogoś sprawdzonego do położenia płytek na tarasie i 2 balkonach. Będę baaardzo wdzięczna za namiary. pozdrawiam.

Polozenie plytek to raz, a zrobienie dobrej hydroizolacji, spadkow, retc to dwa. Dlatego hydroizolacje bede robil sam, tanio nie bedzie, ale na wieki.

Robia cala instalacje wodna + ogrzewanie.

Kocioł na gaz + kominek z płaszczem wodnym + zasobnik 300 litrów. Podłogówka około 80 m2 + grzejniki ( 5 sztuk).

Solarow nie zakładam bo w w przypadku mojego projektu jest to wysoce nieopłacalne. Ale wiem, ze oni tez robią instalacje solarne.

Nawet pierwsza wycenę miałem z solariami.

Pozdrawiam.

Mozna gdzies zobaczyc fotki z realizacji Twojej kotlowni i podlogowki. Ciekaw jestem jak to robia lokalni fachowcy. Ja w weekend wkleje swoje wypociny.

Mozna zobaczyć, ale trzeba uzbroić się w cierpliwość. Jak będę w kraju to porobię zdjęcia (kotłowni) i je zamieszczę.

Tych z podłogówki tez nie mam na tym laptopie.

Problem tylko w tym, ze nie wiem kiedy będę w Polsce. Byc może w ten week-end ale to tez ze znakiem zapytania.

Ja wlasnie wrocilem z Polski, nastepna wizyta dopiero we wrzesniu. Wazne ze udalo mi sie odpalic kociol i uruchomic kotlownie, ciepla woda tez jest :)