wojciech1 23.06.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Mozna gdzies zobaczyc fotki z realizacji Twojej kotlowni i podlogowki. Ciekaw jestem jak to robia lokalni fachowcy. Ja w weekend wkleje swoje wypociny. Witam. Fotografie z mojej kotłowni i podłogówki można zobaczyć na moim profilu. Niestety moja kotłowni ma tylko 2,7m2 powierzchni i zmieściłem tam kocioł i zasobnik 300 litrów wody. W zasadzie to mogę tam tylko wstawić drabinę, żeby wkręcić żarówkę do oświetlenia. Tak więc jest tam bardzo ciasno, co można zauważyć na zdjęciach. Do Renatka: Dołączam się do prośby o fotografie i krótki opis odnośnie kostki brukowej oraz płyt tarasowych. Proszę napisać co było nie tak jak trzeba i oczywiście proszę podać nazwę wykonawcy, który Cię "uszczęśliwił" swoją robotą. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 24.06.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Odpowiedź na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r.tyrman 05.07.2012 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Drodzy ziomkowie szukam plytkarza i dostałem namiary na firmę Pana Urbanieca. Czy ktoś korzystał z Jego usług? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 08.07.2012 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Szukam inwestorów, którzy zostali oszukani przez firmę brukarską Revo pana Przemysława Czerwińskiego z ulicy Galwaniego. Ten pan wykonując usługi kompleksowe polegające na utwardzeniu terenu i ułożeniu kostki brukowej nie daje odpowiednich materiałów, nie umie ustalić wysokości i spadków, "oszczędza" (oszukuje) na wszystkim na czym sie da, co skutkuje zapadaniem się nawierzchni, przechylaniem ścieżek, a chwasty rosną między kostkami na pół metra. Proszę o kontakt osoby oszukane przez tę firmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ibe_1 09.07.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Hej Ludziki, gdzie kupowaliscie welne mineralna na ocieplenie poddasza ? Witam, wełnę kupowaliśmy w firmie WKT (okolice MAKRO), na ściany zewnętrzne skalną Fasrock Max, do środka mineralną. Było warto . Nawet mam 24 m.kw. skalnej 16-tki do zbycia. Pozdrawiam I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katrinka78 11.07.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Witam,proszę o namiary na dobrego i oczywiście przystępnego cenowo kierownika budowy,ile płaci się takiemu kierownikowi i jaki ma zakres obowiązków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
foltek 18.07.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 witam, szukam fachowca potrzebnego do wybudowania komina z cegły klinkierowej. Do poddasza jest to komin systemowy już wybudowany, chodzi mi o wybudowanie tegoż komina wyżej i obudowaniu go cegłom klinkierową. murarze którzy obecnie u mnie pracowali są za mało dokładni do tej pracy, szukam kogoś wartego polecenia kto nie wykona fuszerki. bedę wdzięczny za namiary na kogoś dokładnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skresz 21.07.2012 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 polecam dekarz (podbitka) p.Wojtek 693479344 - brak zastrzeżeń robota wykonana szybko i dokładnie, wszystko posprzątane po sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lackyluk 21.07.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 WitamPoszukuję ekipy do wykonania docieplenia stropu nad parterem i posadzki mixokretemPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skresz 23.07.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Witam Poszukuję ekipy do wykonania docieplenia stropu nad parterem i posadzki mixokretem Pozdrawiam do wylewek polecam p. Rogacza telefon już podawałem na forum robił od piwnicy po strych i po roku czasu wszytko jest ok jedynie do czego mogę się przyczepić to że miał przyjechać po pewnym czasie do 2 balkonów razem 10m2 i zwodził nas tak długo aż sami zrobiliśmy ale jeśli chodzi o wykonanie, estetykę pracy i czas w jakim to robią to polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 23.07.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 .... bo tylko 10 m2!!! Strasznie mnie to wkurza u fachowców. Jak do zgarnięcia duża kasa to pilnują roboty, a potem gdy już zarobią to maja w nosie. Nieważne czy inwestor dał im zarobić wcześniej 10 czy 30 tys. gdy trzeba przyjechać potem coś małego dokończyć to ich nie ma, ........ no chyba, że nie wypłacisz wszystkiego. Wstyd, kompletny brak klasy!!! Doświadczyłam nie jeden raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skresz 24.07.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 .... bo tylko 10 m2!!! Strasznie mnie to wkurza u fachowców. Jak do zgarnięcia duża kasa to pilnują roboty, a potem gdy już zarobią to maja w nosie. Nieważne czy inwestor dał im zarobić wcześniej 10 czy 30 tys. gdy trzeba przyjechać potem coś małego dokończyć to ich nie ma, ........ no chyba, że nie wypłacisz wszystkiego. Wstyd, kompletny brak klasy!!! Doświadczyłam nie jeden raz dokładnie tak jak piszesz lecz patrząc z perspektywy to mi w sumie nie przeszkadza jak ktoś nie chce czy nie ma czasu na dokończenie jak wcześniejsza robota jest ok. Najgorsze jest jak ktoś zostawi spieprzoną robotę i nie ma czasu naprawić to co sp.....ł no ale to jest Polska i standardowa gadka Panie my tak zawsze robimy. A to że zawsze źle robią to już ch... ich obchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaszJoland 25.07.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Witam, Jestem tutaj ponieważ w wyszukiwarce znalazłam info, że ktoś z forum także został oszukany przez firmę z Częstochowy (profess---pan---rafał---nocuń---ul.krótka27A). Szukam osób, które są w podobnej sytuacji. Widząc wasze odpowiedzi na post DRACO wnioskuję, że ta osoba została także oszukana, ale nie widzę jej posta. Dlaczego? Czy ktoś może mi pomóc znaleźć ten post? POzdrawiam jestem również poszkodowany przez w/w brak słów ( podjąłem pewne czynności na drodze prawnej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebm 26.07.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Poszukuje sprawdzonej ekipy do docieplenia + tynk w późniejszym terminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devileczek 30.07.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Czy mozecie polecic elektryka z uprawnieniami? Mam zrobiona instalacje, potrzebuje protokol z pomiarow + zalatwienie formalnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plecak2 30.07.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Witam.Właśnie się zalogowałem. Próbuję stworzyć własny dziennik. Zobaczymy jak mi pójdzie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plecak2 30.07.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Czy mozecie polecic elektryka z uprawnieniami? Mam zrobiona instalacje, potrzebuje protokol z pomiarow + zalatwienie formalnosci. Mam fajnego i niedrogiego Pana który pracuje w Tauronie i można zadzwonić i zapytać czy potrafi pomóc. Mnie załatwiał wszystkie formalne sprawy. Tel na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plecak2 30.07.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Witam, proszę o namiary na dobrego i oczywiście przystępnego cenowo kierownika budowy,ile płaci się takiemu kierownikowi i jaki ma zakres obowiązków? mogę polecić Pana Grzegorza Kowalczyka. Zależy czego oczekujesz od kierownika. Pana Kowalczyka też znalazłem przez to forum, bo ktoś go tu wcześniej polecał. Nr tel do niego 605 74 23 00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damazy 31.07.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Poszukuje sprawdzonej ekipy do docieplenia + tynk w późniejszym terminie.[/ Proszę o kontakt 601192171 szybko czysto solidnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pakrg25 31.07.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Witamna wiosnę 2013 planuje rozpoczęcie budowy domu, czy ktoś mogę mi polecić ekipę budowlaną godna polecenia [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts